maanantai 24. tammikuuta 2011

Vertbaudetin uutuuksia ja Elloksen alekoodit

Meillä sairastetaan, taas vaihteeksi. Stella-rukka röhii flunssassa eli kukaan ei nuku. Päivällä laahustaa joukko zombeja täällä, tai oikeastaan yksi aivoton äiti ja yksi ylienerginen nelivuotias, iltapäivisin stressaantunut isä liittyy joukkoon. Päivän harmaudessa pakolliset ulkoilut tuolla inhottavassa märässä valkeassa lumimaassa. Hei, enkös olekin positiivinen! Onneksi muutkin ovat tunnustaneet inhoavansa talvea etten ole tässä friikkiydessäni yksin (sillä eikö Suomessa kuulu ylistää ihania hiihtokelejä ja mahtavia pakkaspäiviä?) :) 

Onneksi itseään voi piristää katselemalla lasten päikkäreiden aikana uusia kevätmallistoja. Tällä kertaa eksyin Ellokselle, Vertbaudetin kauniiden sisävaatteiden takia kun Ticketin uutuuksia ei tietty sielläkään vielä ole. Onneksi uusia oli tullut ja ajattelin kyllä käyttää joitain alekoodeja näihin. Kuten taisin Saijan blogissa mainitakin, niin olen maailman huonoin ostamaan yksivärisiä perusvaatteita. Tein juuri inventaariota kesäjemmoista ja suloisten mekko/toppi/tunikakasojen keskellä oli orpona tasan kahdet yksiväriset trikoocaprit. Sellaista olisi siis ostoslistalla, mutta kyllä näistäkin kelpuuttaisin meille vaikka seuraavat:


Settien hinnat vaihtevat 14-23 euron välillä, normaalihintaisina siis. Koodilla 0321 saa kalleimmasta tuotteesta 50% alea sekä ilmaiset toimituskulut. Voimassa tammikuun loppuun. Tai jos haluaa shopata enemmän:




1) 20,- alennusta,* kun shoppailet vähintään 80 eurolla
– ilmoita tarjousnumero 231201 hyödyntääksesi alennuksen.

2) 30, alennusta*, kun shoppailet vähintään 120 eurolla

HUOM! Alennukset ovat voimassa KOKO kevät-/kesäsesongin!


 Mä ainakin odotan Ticketin ulkovaatteita vielä joihinkin koodeihin, mutta jotain kesäistä voisi tilata jo. Olisihan tuolla ihanat shortsitkin, jotka kävisivät kaiken kanssa:

 




 Isommille tytöille oli tosi ihania juttuja, niisk!






Lisäksi kiittelen kaikesta sydämestä Sirkkua, Marikaa sekä *riikkaa* vielä uusista tunnustuksista! Olette ihania, joka iikka. Olen niin tunteella käyvä tuuliviiri, että liikutun vähän kaikesta :) Lisään nuo palkintokuvat tänne pysyvästi heti kun ehdin. Teidän blogeista tulee hyvä mieli, kuten eilenkin totesin.




Nyt tämä mama rupeaa töihin, teen freelancerina hommia aina välillä äitiyslomallakin lasten nukkuessa. Säilyy tatsi töihin ja tulee vähän extra-rahaa (jonka voi tuhlata lastenvaatteisiin;)).

8 kommenttia:

  1. Ihania nuo ylempänä olevat, vissiin ihan pienten mallistoa?

    Paranemista teille, sairastelu on kurjaa.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania!! Kävin juuri viikonloppuna katsastamassa olisiko Vertbaudetia tullut, muttei ollut silloin vielä. Meille tuli niitä Ellokselta syksyllä ekaa kertaa ja takuulla tulee lisää!!
    Kiitos kovasti tunnustuksesta, ollaan näköjään jaeltu niitä ihan ristiin:)Nuo sinun 7 asiaa olivat tosi mielenkiintoiset lukea;) Minäkin haaveilen väikkäristä..joskun kun lapset ovat isoja:)
    Pikaista paranemista teille!

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä vaan. Olet kyllä tunnustuksesi ansainnut. ♥ Minäkin olen ollut ihan liikuttunut noista tunnustuksista ja ihanista kommenteista. :)

    Voi miten kivoja juttuja Vertbaudetilta. En olekaan käynyt kurkkaamassa. Eli kiitos vinkistä, TAAS. :)

    VastaaPoista
  4. jarna: joo vauvapuolen juttuja, ihania olivat kyllä kerrassaan! Kiitos, toivon todella ettei pieni sairasta pitkään.

    *riikka*: ollos hyvä, ristiin rastiin mentiin joo :) Ruvetaan yhdessä vääntämään niitä väikkäreitä sitten joskus tulevaisuudessa? Itseni tuntien tarvitsen takapuolelle potkijaa...Mäkin tilasin syksyllä ekaa kertaa noita ja olin tosi tyytyväinen.

    Sirkku: ole hyvä vinkistä taas :D Kiva että tulevat käyttöön. Vertbaudet on ollut kyllä positiivinen yllätys, vaikka kaikki eivät niiden laatua kyllä jostain syystä kehu. Musta olleet ihania!

    VastaaPoista
  5. Kiitos -50% koodista, täytyy kurkkia, jos ensitalveen löytyisi vielä kengät.

    VastaaPoista
  6. Me ollaan tykätty Vertbaudetista ja laatu on ollut hyvää. Elloksella on näitä kivoja muita merkkejä, mutta sitä elloksen omaa mallistoa en surkean laadun vuoksi osta koskaan.

    Paranemisia teille!

    VastaaPoista
  7. Kiitokset alekoodista, pistin sadehaalarin tilauksen :) Olin yrittänytkin etsiä -50% koodia kissojen ja koirien kanssa mutta mistään ei tuntunut löytyvän, tuo onneksi pelasti.

    VastaaPoista
  8. Pikaisia paranemisia! <3 Kauniita olet bongaillut Vertbaudetilta. Joku sanoi että valikoima Suomessa on tosi suppea, mutta onneksi on edes jotain tuolla Elloksella :) Tuleeko sinne muuten siis vielä Ticketin kevättä?? Ajattelin vain, kun ei näy Ticketin logoja enää Elloksen mainoksissa :-/

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3