sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Stella-love 6 kk (ja tunnustus!)

Lähiaikoina meillä on täytetty puoli vuotta. En edes rupea haikailemaan miten nopeasti aika kuluu, sillä itkuhan siinä tulee. Stella-murua odotettiin pitkään ja hartaasti, 2 vuotta ehti kulua ennen kuin toisen lapsen toiveestamme tuli totta. 

Tässä raskaudessa puhkesi hepatoosi aikaisemmin kuin ennen, ja jouduin olemaan niin sairaslomalla kun osastollakin sekä hyppäämään äitipolilla alvariinsa. Nautin silti raskaana olosta täysin tälläkin kertaa. Helteiden sekaan syntyi viimein intiaanikesän raputyttö, tumma tukka ja huikean pitkät silmäripset, joita ihmettelin synnärillä kuumat valoisat yöt läpeensä.

Ensimmäiset kuukautensa maailman helpoimmalta vaikuttanut vauvanen on sittemmin päässyt näyttämään temperamenttiaan, ja heräilee isoveljensä tapaan parin tunnin välein läpi yön. Muutoin hän on aurinkoinen hymytyttö, utelias ja vikkelä liikkeissään. Kääntyminen onnistui 3,5 kk iässä, 5,5 kk ryömittiin ja nyt harjoitellaan kovasti konttausasennossa pysymistä & etenemistä. Makumatkailukin on aloitettu ja Stella rakastaa syömistä, ihan minkä tahansa :)

Koko ajan meno päällä.

En pysty sanoin kuvailemaan, kuinka paljon iloa ja onnea olet elämäämme tuonut lisää rakas tyttäreni. Elämä oli täydellistä jo Emilin synnyttyä, nyt entistä upeampaa. Monet vastoinkäymiset menettävät merkityksensä ja arkisista asioista löytyy uusia puolia lasten myötä. Ennen olin erilainen, nykyisin olen aina ensin äiti.


* * *

Sain myös Terhiltä iki-ihanan tunnustuksen, josta suuri kiitos! <3 Tällaiset tekevät ainakin minut kovin iloiseksi, on tosi kiva huomata että oma blogi herättää hyviä fiiliksiä muissa. Itse saan tästä hyvää mieltä valtavasti, ennen kaikkea se on teidän kaikkien lukijoiden sekä kanssablogistien ansiota. Siksi en osaakaan jakaa tätä tunnustusta samalla tavalla eteenpäin kun pitäisi (15 muulle), olette kaikki varmasti nämä jo jotain kautta saaneet.Haluan silti kiittää muutamia satunnaisessa järjestyksessä ja toivoa, että jatkatte kauniiden, elämänmakuisten ja iloa tuottavien blogienne pitämistä :)Samalla piti paljastaa jotain itsestään. Jotain olen jo aikaisemmin kertonutkin, mutta tässä siis lisää:

1. Rakastan jäätelöä, jota syön lähes päivittäin. Kamalaa, mutta olen koukussa. Ben&Jerry´sin Strawberry Cheesecake on ihaninta ikinä.

2. Olen kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä politiikasta ja toiminut useissa eri luottamustehtävissä opiskeluajoista lähtien. 

3. Jos ehtisin harrastaa, laulaisin kuorossa ja piirtäisin taas. Kun en ehdi, luen pari kirjaa viikossa öisin ja bloggaan :)

4. Mieheni laittaa meillä lähes kaiken ruoan, sillä en ole kovin kaksinen kokki. Leipoa sen sijaan osaan (valitettavasti). En myöskään voi sietää siivoamista, mutta sitäkin on valitettavasti lapsiperheessä tehtävä usein.

5. Haaveilen Foo Fightersin keikasta, uusista rakennekynsistä, väitöskirjasta, kolmannesta lapsesta, täydellisestä mustasta nahkalaukusta sekä uusista matkoista vanhoihin kaupunkeihin (niiden itsestäänselvien terveystoiveiden etc. lisäksi).

6. Soittelen äitini kanssa päivittäin. Olen perhe-, suku- ja ystäväihmisiä, en voisi elää ilman sosiaalista verkostoani. Läheisin kerros ei ole suuren suuri, mutta sitäkin tärkeämpi. Samalla tarvitsen yksinoloa ja omaa aikaa, mikä on välillä iso ongelma.

7. Aikuistuin sinä päivänä kun poikani syntyi. Mikään ei ole ollut sen jälkeen ennallaan ja hyvä niin. Tekisin mitä tahansa lasteni ja rakkauteni puolesta.  Kuten varmaan me kaikki.

Ihanaa viikkoa siis!

7 kommenttia:

 1. Ihania asioita kirjoitit itsestäsi. Kiitos lämpimästi tunnustuksesta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnutuksesta ja olipa kiva tietää sinustakin enemmän!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin <3
  Ja ihan samaa sanon että mukava kuulla sinusta enemmän, btw. ootko muuten maistanut b&J:n kirsikkasuklaata, siis niin ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos tunnustuksesta!
  Kuten Terhille sanoin, näitä kerrotaan itsestä juttuja on todella kiva lukea näistä blogeista, missä yleensä on vähemmän itsestä. On kiva muodostaa kuvaa siitä ihmisestä blogin takana.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta. ♥

  Olipa kaunis kirjoitus ja tosiaan mukava tietää enemmän sinusta. Allekirjoitan täysin tuon kohdan 7. :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos maman ♥♥
  Ihanasti kirjoitit Stellasta.
  Minustakin oli mukava lukea tunnustuksiasi.
  Tosi symppis olet :)

  VastaaPoista
 7. Kaunein kiitos Maman! <3 Luen blogiasi myös mielelläni! Siitä sitten myöhemmin..; )

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3