perjantai 28. tammikuuta 2011

Viimeiset alehankinnat ja huutisurakkaa

Stella heräilee helposti aamupäiväunilta jolleivat vaunut ole liikkeessä. Niinpä Emilin tarhapäivinä me tytöt kävellään, kävellään ja kävellään. Valitettavasti näin talvella kauniin kaupunkimme luontoreitit jäävät vähemmälle ja tie vie usein keskustaan (= torikahveille, kirpparille, kirjastoon, kaupoille). Eilen tein alelöydön Benettonilta, kerrassaan hurmaavan utuliilan velourmekon Mini a Turen tyyliin.

Koko 74, yllättävän reilu.
Hintaa jäi 13 euroa.

Olen niin koukussa näihin Diorin
kiiltopuniin. 16 euroa enää, jes!

Ja tosiaan Sokoksella oli alennettu 50% entistä enemmän kosmetiikkaa. Muutoin en löytänyt itselle mitään pakollista, mutta tuollainen korallin värinen Addict Shine oli pakko ostaa kesää odottamaan. Näyttää upealta vähän päivettyneen ihon kanssa :) Myös monessa blogissa vilahdellut Lindexin tähtitakki kotiutui vihdoin Emilille ja se on todella hieno! Nyt saa kyllä tämä (ale)shoppailu loppua. Tänään tuli vielä ihanaa postia sekä Siniltä että Saijalta, kiitos!!! Jarnan paketti saapunee ensi viikolla, samoin Lilliksen. Seuraavaksi keskityn sen tavaran saamiseen ulos täältä...

Eli olen kuvaillut noita jättisäkillisiä Stellan pieniä sekä liian isoja vaatteita. Huutikseen avasin siis uuden tunnuksen ja tarkoitus olisi saada _vihdoin_ kaikki myyntiin ensi viikkoon mennessä. Linkki tulee tuohon sivuun ja postaan siitä toki vielä. Sinne on nyt pitkän harkinnan jälkeen menossa mm. tämä ihana (mutta auttamattomasti meille liian iso) Cupcaken pallotakki kera Minymon uusien housujen, koko 80 cm.


Ihanaa viikonloppua jälleen kaikille, yritän huutishommien lomassa ehtiä kommentoimaan myös teidän kivoja postauksianne :)

6 kommenttia:

 1. Onpas nätti tuo Benettonin mekko!
  Juu, ensi viikolla postia tulossa=)

  VastaaPoista
 2. Samaa toistan, aivan ihana mekko!
  Munkin pitää kokeilla tuota kiiltopunaa, ostan aina vaan kiiltoja.

  VastaaPoista
 3. Nuo Diorin kiiltopunat ovat omiakin suosikkeja, hyvään hintaan sait!

  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Onpas tosiaan suloinen mekko! Pitääkin varmaan kauppamatkalla käydä pitkästä aikaa benettonilla, jos vaikka tekisi vielä jotain alelöytöjä:) Oliko kevätmallistoa jo esillä?
  Kiitos muuten GAP-vinkistä, ehdin vasta tänään lukemaan viikon päivitykset ja hetihän se tilaus oli PAKKO tehdä:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. jarna: kiitos, tämä helpotti kun en ehtinyt sitä teidän velourmekkoa ostamaan :)

  Ida-Antonia: eikö olekin! Olen ihan täpinöissäni tuosta, kun vastaavaa MATin versiota himoittu pitkään :)

  -Anni-: mekko on hurmaava :) Ja hei suosittelen todella noita Diorin kiiltopunia, itse en ole puna- enkä kiiltonaisia mutta noissa yhdistyvät ihanasti molempien parhaat puolet!

  Jassu: mietin just pitäisikö lähteä hakemaan vielä muitakin värejä tuolla hinnalla :D

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3