keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Stellan välikausi...

...oli tarkoitus ulkoilla seuraavissa. Vaan ahneella on vähän huonompi loppu, sillä setit ovat sopivia ehkä syksyllä. Ehkä neiti ottaa kunnon kasvuspurtin näissä muutamissa kuukausissa? Kunhan joskus pääsisivät käyttöön, t. turhamainen äiti, jonka rahapussin pohja näkyy jo :)


Autoiluun yms. Cupcaken fleece 74 ja
Fixin windstopper 80.

Kurakeleihin rubber rain suit
Ticketiltä 74 cm (as if).

Pinkki plain rain 74 ja
parit asustevaihtikset.

Säänkestävä leppistakki 80 cm MeToo &
ihan ohuet ulkohousut 80 cm Minymo.

Reiman haalari 74 cm sekä
asusteita mm. Kivat ja Reimatec.

Cupcaken takki 80 cm ja Lassien
housut 74 (oikeasti vaaleamman harmaat)

Kauppakamat eli Kappiksen takki 74
ja Dirkjen vuorelliset housut 80.


Kivoja yksityiskohtia.

Ja kaikkihan ovat joko huutiksesta,
alennusmyynneistä tai kirpulta. Onneksi.
Nyt siis näyttää siltä, että ainoastaan Reiman haalari ja tuo kauppasetti tulevat olemaan edes jotenkin järkevän kokoisia päällä. Menee kokosäätöihin kyllä hermo, Stella on nyt 6 kk ja siirtymässä juuri vaatekokoon 74. Ei silti osuneet nämä ulkokamppeet...Kokovertailua:

Nämä kaikki kokoa 74.

Alimmat Ticket 74, ylimmät Lassien 74
ja keskellä Minymo 80.

Takit on melkein samankokoisia kaikki.

Joku kosteussuojattu olisi pakko saada kevääksikin. Stella ryömii jo ja konttaa ihan kohta, eli pelkkä vaunuissa oleilu ei enää riitä. Eikä lasta viitsisi pukea nyt ihan telttoihinkaan, vaikka enemmän reilujen kun niukkojen vaatteiden kannattaja olenkin. Mitäs mieltä olette?

6 kommenttia:

 1. On ainakin syksyksi valinnanvaraa :). Yritin kovasti muistella, mittä Epalla (07/06) oli ekana keväänään. Lissullahan on syntynyt jo maaliskuun alussa, joten ei ole ihan vertailukelpoinen. Varsinkin kun on muutenkin pitkä ikäisekseen.

  E:lla oli ekana kevänään Reimaa koossa 74cm, ja itseasiassa neidillä oli vain yksi kunnon ulkoiluasu ja sitten satunnaisia takkeja ja housuja. Syksyllä oli sitten Ticketin 74cm jo käyttökelpoinen. Toki tuohon aikaan taisi Ticketin mitoitus olla vielä reilumpaa?

  Oli miten oli, mä itse laittaisin jonkun teidän isoimmista seteistä eteenpäin, ja hankkisin yhden selkeästi tähän kevääseen sopivan tilalle. Mä voin myöntää, etten juuri perusta liian reiluihin vaatteisiin. Raja menee siinä, jos tarvitsee hihaa alkaa kääntäämään niin, että vuorikangas näkyy :).

  Mutta kokeilemallahan se selviää, voiko nuo reilummat setit toimia mitenkään keväällä. Nätiltä ainakin näyttää!

  VastaaPoista
 2. Marika: kiitos kommentista ja kokomuisteluista! Järkeväähän se olisi heivata myyntiin yksi takki+housut -setti. Mutta mikä niistä? Kaikki ovat niin nättejä, niisk. Ja kannattaahan tuo rubber rain ainakin varmaan säästää syksyyn? En mäkään nyt ihan tolkuttoman isoista vaatteista välitä enkä hihoja haluaisi paljoa kääriä. Huomasin vaan tuossa pojan sovituksessa, että mun silmiin selvästi just sopivat vaatteet näyttävät pieniltä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne osa taitaa olla liian suuria :(. Meille ticketin haalareista 80 on aivan liian suuri ja koko pitäisi olla tuo 74. Pituutta nyt siis vähän alle 80. Jos tuosta kukallisesta rubber rainistä luovut olisin kiinnostunut ;).

  Ihania ovat ja toivotaan, että saisitte ne nopeasti käyttöön!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja settejä olet haalinut. :) Harmi jos ovat keväällä liian reiluja. Itsekin tykkään pukea lapset mieluummin reiluihin kuin niukkoihin vaatteisiin, mutta liika on liikaa. Meille tosiaan se CC:n setti on ihan liian reilu.

  Ja jännä miten nuo koot vaihtelevat noin paljon eri valmistajien välillä.

  VastaaPoista
 5. Saija: niin taitaa olla enkä tiedä miten järkevää on säilöä kaappeihin kaikkia odottamaan :( Pohdin vähän mistä luovun, laitan viestiä mikäli rubberi olisi valmis lähtemään eteenpäin :)

  Sirkku: kiitos, harmittaa itseänikin. Kokojen vaihtelu tekee tällaisen kaikkeen varautujan hulluksi. Mutta kun en vaan osaa ostaa täsmäkokoja, ei hermo kestä odottaa tarpeeseen asti! :D

  VastaaPoista
 6. Ihania settejä!!
  Meillä lottis alkoi "ulkoilla itse" 10 kk iässä maaliskuussa ja meillä oli 80 popin setti ja uffo ja ihan pidettäviä, kun ainakin maaliskuussa sai olla vielä kunnolla välikerrosta, ne kun vie hiukan sitä kokoa. Mutta mä tykkään että vaatteet mielummin hiukan pussittaa kuin että nilkka vilkkuu :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3