tiistai 11. tammikuuta 2011

KappAhlin alehinnat puoliksi + kirppissaldo

Eli otsikossahan se. Lastenvaatteiden osalta siis. Olen superylpeä itsestäni, sillä en ostanut Stellalle muuta kuin sukat sekä yhdet housut! Valikoimaa olisi ollut, mutta ei mitään tositosi kivaa. Emilille sen sijaan tein hyvän löydön, nimittäin kosteussuojatut ja kulutusta kestävät Protec-sarjan housut+takki ensi talven tarha-asuksi koossa 116. Hintaa jäi yhteensä 34 euroa, lähtöhinta satasen. Värikin on kaunis vihreä, musta aika POPin kamojen näköistä.


Yrittäessäni saada Stellaa jatkamaan unia vaunuissa kävelin vielä kaupungin toiselle laidalle lastenkirpparille. Muutama kiva juttu tarttui sieltäkin mukaan, kaikki maksoivat kaksi euroa kappale joten ei ollut kallis reissu :)

Huppari kokoa 80/86, priimakunto.
Alla heiluvat assistentin toimesta
KappAhlin alehousut 4 €.

Yritin kuvata housuja paremmin kun
väri oikeasti kaunis ja malli hauska,
mutta Stellaa kiinnosti kamera liikaa :)

Kolme värikästä loistokuntoista tunikaa,
kaikki kokoa 92 jo mutta ajattelin että ovat
täydellisiä tarhavaatteita sitten ensi vuoden
maaliskuussa....elänpä vähän edellä!

Rukan kurikset tulevat jo nyt keväällä
käyttöön, pääsee neiti istumaan lätäköissä.
Alesukat maksoivat jopa euron

Tässä vetää koko ehkä pohjat (nafti 98),
mutta en vaan voinut vastustaa!
Meidän välikausi odottaa edelleen kuvaamista, jotain on vielä matkalla. Ja tosiaan ovat kaikki vissiin sitten isoja vielä. Huoh. Kyttäsin muutamaa settiä huutiksesta, mutta hinta kohosi niin älyttömäksi ettei mitään järkeä. Jatkan etsintöjä siis. Emilille ois takkeja kolmin kappalein, mutta ainoastaan kai yhdet sopivat housut ja nekin Plain Rain eli kulutusta eivät kestä. Etsintä jatkuu siis niidenkin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3