torstai 13. tammikuuta 2011

Preppy Style -> paras ALE ikinä

Enkä muuten liioittele. Vai mitä sanotte?


Alle 30 euroa!


Samoin tämä


20 euroa jäi hinnaksi.

20+ tämäkin


Jos siis tykkää Ralph Laurenin ja Tommy Hilfigerin vaatteista, niin kannattaa klikata itsensä Mini Giantsin jättialeen (-60% hinnat ja kokoja ihan hyvin jäljellä). Muitakin kivoja merkkejä löytyy ja toimituskulut max. 10 euroa. Kohtuullista. T

Pojillekin oli kivoja:

Alle kolmekymppiä

Mä en ole ihan 100% tuon tyylin fani, mutta siistimpään menoon tosi tyylikkäitä kyllä. Tilasin siis molemmille lapsille muutaman paidan ja Stellalle yhden mekon, tällaisia:

Otin koon 116, muistaakseni
aika nafteja kooltaan.
Tässä oli tekstiä selässä.
Stella sai koot 92
odottamaan...
Nyt alkaa olemaan tämän kuun kukkaronnyörit tiukalla, kun en edelleenkään sitä luottokorttia käytä. Välikausiasiat on pojan kohdalla ihan levällään, mutta saavat ollakin nyt loppukuun. Stella-raukkakin joutuu näillä näkymin pitämään niitä jätti-isoja vaatteita keväällä, en ole löytänyt edullisemmin mitään kivoja enkä täydellä hinnalla haluaisi hankkia kun syksyksi kuitenkin neljä (!) settiä valmiina. Edelleen otan siis vinkkejä ja myyntitarjouksia vastaan koon 68/74 (7-10 kk suunnilleen) välikausikamppeista!

14 kommenttia:

 1. Huippulöytöjä kyllä. Etenkin tykkään ylimmstä ja alimmasta mekosta.

  VastaaPoista
 2. Voi veljet minkä teit. :D Siis PAKKOHAN tuolta oli tilata ihan "muutama" juttu. ;D Kiitokset vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Mäkin sorruin, kiitos vinkistä. Siellä oli muutama juttu jotka oli pakko noilla hinnoilla kotiuttaa.

  VastaaPoista
 4. jarna: mustakin noi mekot kaikista kivoimpia! Jään odottamaan tuota alinta kotiin, katsotaan millaista kokoa on...

  Sirkku: sorry :D Mustakin ois ollut synti jättää sinne noilla hinnoilla :)

  Saija: ole hyvä! Sua ajattelin kun kirjoitin tätä ja arvasin että varmaan osuu :)

  VastaaPoista
 5. Voi itkujen kevät!Mulla oli kori täynnä kaikkia ihanuuksia ja kassalla lykkäs jonkun errorin ja kaikki katosi. Ja sit menin heti uudestaan katsomaan niin ei niitä enää ollut :( Noh, säästypähän pari satasta, mutta harmittaa silti!

  VastaaPoista
 6. Munkin oli pakko kotiuttaa kaikenlaista : D
  Kiitti vinkistä..ihan uus kauppa mulle.

  VastaaPoista
 7. Voi Sini..tuollaiset kyllä harmittaa! Vitsi kun tietäisit onko se tyttö vai poika..siellä niin ihania Tommyn H. mekkoja vai noin 14e!

  VastaaPoista
 8. Niinpä!Tilasin mä nyt sitten kuitenkin niitä yksivärisiä rugbyja koossa 4 ja 5 kun koot ovat niin tosi niukkoja rl:lla. Jos jollekin tulee nyt ylimääräisenä/väärän kokoisena tuolta koossa 4 tai 5 se pinkki/siniraidallinen paita tai mekko niin meille saa tarjota. Ne kun oli just ne mitkä olisin halunnut :(

  VastaaPoista
 9. Mä sitten ilmoittelen mitkä pieniä..otin lähinnä kokoja 3 ja 4.

  VastaaPoista
 10. Joo kyllä osui ja upposi ;). Siellä oli muutama juuri niitä juttuja, mitä en saanut RL:lta tilattua, koska meidän koot olivat loppuneet.

  VastaaPoista
 11. Sini: voi kurjuus minkä teki! Olisko ollut liikaa liikennettä kassalla samaan aikaan? Kannattaa kytätä vielä myöhemminkin noita sivuja, joskus lisäilevät sinne kokoja yllättäen. Toivottavasti saat haluamasi!

  Martze: blogistanian parhautta ovat juuri myös nämä vinkit :)

  Mä oisin voinut siis tilata vaikka mitä, mutta en ihan hirveästi sitten viitsinyt kun tarvetta ei ole (vaikka nuo klassiset vaatteet kestävät odotustakin). Tulee alennusmyyntejä tuonne jatkossakin :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos vinkistä!! Meille lähti Hilfigerin farkut tytölle (muka poikien malli hah, minusta unisex) ja Kids Casen oloasuja. Ihan huippualennuksia oli! Postarit tosiaan miellyttävät.

  Eilen en jaksanut käydä näitä läpi, mutta ihan hyvin oli monessa kokojakin jäljellä.

  Tuo ensimmäinen mekko sinun laittamista kuvista on ihana, mutta ei valitettavasti meidän typykän tyyliä.

  VastaaPoista
 13. Kiitos ihan mahtavasta vinkistä!=)

  VastaaPoista
 14. Oih ja voih, mitä löytöjä teit!! Ja mihin hintaan!! Kävin pikaisesti eilen katsastamassa innolla putiikin, mutta aika hyvin oli kauppa tyhjentynyt meidän kokoluokassa ja Neidille ei enää muutenkaan olisi ko. kaupan koot juurikaan mahtuneet..Tällaiset vinkkaukset ovat kyllä tämän bloggailun parasta antia:) Mukava viikonloppua!

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3