torstai 6. tammikuuta 2011

OSTETAAN! Eli välikausipaniikki

Teimme alkuviikosta loppiaisen kunniaksi ex tempore-reissun Helsinkiin mummilaan, tänään palattu kera Zaran alekassin (jonka sisällöstä lisää myöhemmin). Ihanaa kun kaikki ovat kaivelleet kaappejaan ja laittaneet pieniä jne. kiertoon, ollut kiva lueskella myynti-ilmoja, huutiksen kautta huutaakin jotain ja pohdiskella kokojuttuja jatkoon. Meiltä olisi lähdössä myyntiin monta matkalaukullista vaatetta pienelle tyttövauvalle, en saanut ennen joulua niitä listattua vaikka kuinka yritin. Niinpä edessä se savotta vielä, sitä ennen lähinnä listaan itselleni muistiin mitä vielä tarvitaan.  

Pakko kai meillekin on noita uusia Cuppiksen
takkeja hankkia mutta niistäkin myöhemmin.

Nimittäin. Kasasin kuvausta varten noita välikausikamppeita kummallekin ja ajattelin huvikseni vähän mallata Stellaa muutamien päälle. Ohhoh. Melkoisesti saa neiti kasvaa parissa kuukaudessa :o Olen siis hankkinut jo aikoja sitten meille Ticketiä, Cupcakea ja MeToota + Minymoa välikauteen (nyt kevät ja ensi syksy) kokoluokissa 74-80. Stella on kasvanut koko ajan ihan minimaalisesti alle keskikäyrän, mutta jotenkin olen tehnyt nuo hankinnat isoveljen kasvua muistellen eli 1 v. oli käytössä koko 86. Joopa joo, ei paljoa ole ajatus juossut kun onhan lapsissa eroja ja sukupuolikin taitaa vähän vaikuttaa. Joka tapauksessa nyt vaikuttaa siltä, että nuo _kaikki_ ihanuudet tulevat olemaan nyt keväällä parin kuukauden kuluttua meille melkoisia telttoja. Toivottavasti menevät edes syksyllä tai tulee äidille itku...

Tarvitsemme siis kipeästi:

- välikausitakin
- välikausihousut
- välikausihaalarin
- vk-kengät alle vuosikkaalle


Ja kaikki siis sellaisessa koossa, joka vastaa oikeasti vaatekokoa 74 (Stella on keväällä n. 7-10 kk). Sillä nuo mun hamstraamani seiskaneloset ulkokamppeet ovat samaa kokoa 80 cm:n kanssa eikä näköjään 86 jää myöskään kauas. Halutut merkit joita saa ilomielin tarjota olisivat vanhat tutut:


Cupcake, Ticket, Minymo, MeToo, POP, Mini a Ture, Molo, Ver de Terre ja miksei myös Reima/Jonathan/Lindex jos kivoja löytyy. Väreinä mitä tahansa tytölle sopivaa saa ehdottaa.

Nopeasti selattuna huutiksessa ei ollut mitään sopivankokoista nyt ainakaan tarjolla enkä millään viitsisi ostaa normihinnalla tuon muutaman kuukauden käytön takia. Toki niin teen jollen muualta löydä :), mutta jos siis jollain sattuisi pyörimään nurkissa ylimääräisinä etsimiäni, niin olisin superiloinen.


Sadekamppeetkin puuttuu eli niitäkin voi tarjota! Ja ne kengät. Minkäkokoinen jalka alle vuoden ikäisellä on? Jotainhan tassuissa täytyy ulkona olla vaikkei vielä kävelekään...18? 19? Arghhh. Tarvelista näyttää loputtomalta, kun mama on keskittynyt ostelemaan vaan kaikkia ihania sisävaatteita aleista sekä ensi talven toppaa. Shame on me.


Joku tällainen ois ihku.
Kelpaisi istua lätäkössä :)
Emilkin tarvitsee jotain, kuten vk-housuja koossa 110, kurikset ja ehkä vielä haalarinkin tarhaa varten. Ne taitaa olla parasta hankkia kyllä jo uusina...


Mutta nuo Stellan kamppeet ovat nyt enemmän mielessä. Ihanaa jos apu löytyisi tätä kautta, tarjota voi joko kommenttilootaan tai meiliin:

stellassecondhand (at) gmail.com


Kiitos!

8 kommenttia:

 1. Meidän Nöpöhän on kasvanut myös koko ajan maltilla ja käytti 1-vuotiskeväänä, jolloin oli yli 1v (joulukuussa synt.) kokoa 80-86cm. 1-vuotis talvena oli tammikuussa ainakin vielä koon 80cm Minymo käytössä. Ja nyt on 3-vuotiaana koko 98cm. Ihme että olen osannut koko ajan arvioida kasvua melko hyvin eikä kovin montaa hutia ole tullut. Saapas nähdä kuinka jatkossa käy...

  Tsemppiä kamppeiden metsästykseen! Meiltä noin pienet on matkanneet jo aikapäiviä sitten uusiin maisemiin=)

  VastaaPoista
 2. Mikä teillä on nyt jalan koko?Meiltä löytyisi uudenveroiset pionin kävelykengät/ensikengät koossa 20. Tosi tukevat oli jalkaan. Väritys violetti/vpunainen.

  VastaaPoista
 3. Jarna: kiitos tsempeistä! Metsästys on uuvuttavaa...

  Sini: jalan kokoa on tosi vaikea hahmottaa kun kenkiä ei ole - oisko sukkien mukaan jotain välillä 17-18? Pionit kuulostaa hyvältä kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Olisivat kyllä vielä liian reilut, mutta jos tulevaisuutta ajatellen on tarvetta niin laita mailia eeviskaisenelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hei, minun huutiskohteissani on pieniä kenkiä (koot 18-20) useat. Kannattaa katsoa. Esim. aivan ihanat Bisgaardin ruskeat ensiaskelnilkkurit jotka menee melkein minkä tahansa välikausisetin kanssa. Vikingin goret meillä taisi olla kokoa 20, niitä en ole vielä ehtint naputella huutikseen. Mula on myös Po.P kuoritakki koossa 80 myynnissä, mutta hihat jo nyt alkaa jäämään meidän 77,5 senttiselle lyhyiksi. Mulla muutenkin akikkea kesävaatetta myös koissa 74-80.

  VastaaPoista
 6. Mä taas jännään toisinpäin: meillä on tuo Ticketin haalari koossa 68 cm (vastannee noin kokoa 74 cm), mutta saa nähdä mahtuuko pitkälle neidille. No ehkä menee ainakin meidän helmikuun lomareissun ajan... Pitääkin sovitella. Mä luultavasti joudun etsimään isompaa kokoa...

  VastaaPoista
 7. Pakko mainostaa että minä listasin huutikseen juuri tuon ticketin haalarin koko68(vastaa74) ja ver de terren 6m(jota meillä käytettiin 7-10kk) niin ja cupcaken kaksiosaisia

  löytyy tunnuksella 5xmamma

  VastaaPoista
 8. Saija: katselinkin jo sun kohteita sillä silmällä ;) Varsinkin noi ensiaskelkengät kiinnostaa!

  Katri: laita haalari myyntiin jos jää pieneksi?:) Ihanaa kun teillä reissu tulossa, valo ja lämpö tekee talvella todella hyvää.

  5xmamma: sulla on niin paljon ihania myynnissä että tulee valinnanvaikeus! Jotain yritän huutaa kyllä :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3