sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Pojan välikausisovitusta

Viikonlopun valon kunniaksi päätin sovitella tuolle sankarille syksyn jäljiltä olevat välikausikamat ja yllätys oli todella positiivinen. 


Ticketin plain rain,  omenanvihreänä
koossa 104 (tod. reilu).

POPin säänkestävä kuoritakki 110 ja
Jonathanin loistavat ja ennen kaikkea
kestävät housut henkseleillä 110.

Tarhan vara-asu, eli Seppälän
takki + housut 104/110. Nämä
vähän liian naftit ehkä mun makuun.
Siis kaikki paitsi haalari mahtuu! Se ei ollut edes yllätys, sillä ko. puku oli jo edellisenä keväänä käytössä, tosi reiluna tosin. Mutta se lähti jo eteenpäin ja nyt pähkäilen taas haalariasioita - miksi nää on mulle niin vaikeita?!? Eli. Tarhaan haluan haalarin myös, helpoin pukea ja kestää rymyt. Tuo POP-takki housuineen on tavallaan se ykkösasu muuten, kestää vedet ja kurat ja kaatumiset. Plain Rain kevyempään menoon ja takki myös kesään. Mutta siis se haalari. Ostanko kalliimman ja kiristelen hampaita jollei poika suostukaan käyttämään sitä myöhemmin vai tyydynkö edullisempaan? Vaihtoehtoina kalliimmista lähinnä Ticketin Uffo (riippun siitä mitä kuosia ja värejä tulossa) tai POP, halvemmista tällainen Elloksen löytö:


Teipatut saumat jne.,
hintaa ilman alekoodia 52 +Lisäksi meille on tulossa sekä Lindexin tähtitakki kauppatakiksi ja Cupcaken sadeasu kumppareineen. Tuota viimeistä mietin aika pitkään, sillä sadetakkia en muista tarvinneeni oikein koskaan, mutta poika itse tykkäsi kuvien perusteella niin kovasti että tilasin sen nyt kuitenkin. 
Muista kengistä tarvitaan vielä rymylenkkarit, syksyn siistimmät Lacostet ja Timberlandit mahtuvat vielä. Peruslenkkarit olen ostanut joka kevät Hulluilta Päiviltä, Kangarooseissa hinta ja laatu kohdillaan joten huhtikuuta odotellessa niiden suhteen.

Asusteista on eniten pulaa, eli hanskoista omenanvihreät ovat ainoat sopivat enää. Luulen, että hankitaan Reimatecit harmaana ainakin. Pipoista voisin postata myöhemmin kun kaikki muutoin kasassa, haalarihomma ratkaisee vähän senkin. Mitä suosittelisitte tuon haalarin suhteen?

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat setit teillä! Tuo vihreä on ihanan raikas ja tuo PO.Pin ruutu NIIN vaan niin tyylikäs!! Tuo haalarihomma on aika hankala..Meillä Neiti ei suostunut viime keväänä ja syksyllä käyttämään haalaria ollenkaan ja nyt talvella kulkee haalarin kanssa koko ajan. Ota noista sitten selvää..:)

  VastaaPoista
 2. Kivoja asuja ja hyvä kun mahtuu vielä viimevuotiset!:)

  Meilläkin menee pojalle vielä viime keväiset takit ja housutkin ehkä, ei ole suostunut sovittaa niitä. Haalari ei enää mahdu, mutta meilläkin se on ostettu jo -09, joten ei ihme.;) Mietin vain, että tarvitaanko edes haalaria, kun koko talven poika on kiljunut päälleen takkia...huoh.

  Odottelen mielenkiinnolla Ticketin vk-haalareita, neudille ainakin voisi ostaa, jos tulee kivoja.:)

  VastaaPoista
 3. Oho, onpa teillä ihana tilanne, kun noin moni viime vuotinen mahtuu! Tuo Ticketin ompunvihreä on niin mun suosikkiväri.

  Meillä ei ole kesällä 5v täyttävälle ole kuin kaksiosaisia, tämä nyt toinen kevät sen suhteen. Viime vuonna ei haalaria kaivattu missään kohtaa, mutta makukysymyksiähän nämä on :).

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3