tiistai 25. tammikuuta 2011

Postin tuomaa (ja painosta lisää asiaa)

Postimies on taas kiikuttanut meille muutamia paketteja sekä huutiksesta, Jarnalta, ebaysta ja Henkkamaukalta. Ihania juttuja! Osa pääsee kesäesittelyyn, osan näytän nyt :)

Nextin setti, ihania tähtiä ja vaaleaa farkkua.
Kevätmenoa odottamaan, 7 euroa maksoi.

Rakastamiani tähtiä, vaaleanpunaista ja harmaata
tässä Nextin setissä. Tulee heti käyttöön. Olen
hulluna farkkumekkoihin sekä shortseihin, kuten näkyy.
Hintaa jäi tähänkin 7 euroa, postareineen Briteistä.

Ebaysta löytyi myös suloinen upouusi puudeli-setti <3
Koko tässä 12-18 ja näyttää 74-80 cm sopivalta.


Henkasta ei pitänyt tulla pitkään aikaan mitään, kun menetin niiden nettisivuihin ja "asiakaspalveluun" hermoni totaalisesti tässä taannoin. Jotain oli jäänyt kuitenkin alesta vielä tulematta, pienessä paketissa oli Emilille muutama paita sekä Stellalle mm. seuraavat:

Kuvattu illalla ja sen kyllä huomaa...Pöllöpaita on oikeasti
vaaleanpunainen, neuleleggarit harmaat ja sukkiksissa sekä
vp että valkoinen vaihtis. Kaikki kokoa 86 syksyyn jo odottamaan.
Itselleni tilaan harvoin mitään ja muistin taas miksi. Kuvassa siis oli kivalta arkihameelta näyttänyt musta pallollinen lyhyt hamonen jossa hauskat taskut. Oletin sen olevan samanlainen kun armyvihreä vastaava lempparini, vaan vielä mitä. Sain 80-luvun henkisen luiruakin löysemmän vuorettoman kamalan rätin. Palautukseen lähti. Ärsyttävää, ettei siellä nettisivuilla voi lukea mistä ns. mallistosta mikäkin vaate on, tämäkin oli näköjään teinaripuolelta. 

Havainnekuva hameen sisäpuolelta.
Kotona siis puklujen alustana toimivat parhaiten ketjuvaatteet, omasta tyylistä voisin kertoa lisää joskus myöhemmin kun töihin paluu lähenee...Mistä päästiinkin viikon painoraporttiin. Täyttelin uskollisesti Kiloklubia muutaman päivän ja ihmettelin väsähtänyttä fiilistä. Syy selvisi kun katsoin asetuksia, ovat edelleen painonpudottajassa kun edelleen imettävänä pitäisi olla painonhallinnassa. Vei vähän puhtia uudestaan, sillä kalorimäärä on aika korkea mitä tuossa vaiheessa syödään:/  Liikuntaa tulee aika paljon päivittäin vaunulenkkien muodossa (ja trust me, täällä auraamattomilla kaduilla siinä todella tulee hiki!). Ruoan laatu ollut kohtuullista, rasvaa saan edelleen liian vähän sillä olen allerginen mm. pähkinöille enkä avokadoja jaksaisi syödä joka päivä, lisäksi kasvisten ja hedelmien määrä tuottaa ongelmia samasta syystä. Painoa (eli lähinnä nestettä näin aluksi) on viikossa huvennut 1,5 kg ja muutama sentti vyötäröltä on myös veks. Jeee. Ehkä se tästä, vaikka vähän rauhallisemmalla tahdilla jatkossa.

Salaatilla ei elä eikä onneksi pidäkään,
kanaceasar on vaan niiiiiin hyvää!

5 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvin alkaneesta painonpudotuksesta! Ja söpöjä ostoksia, taas kerran. Kesäesittelyä odotellessa:)

    VastaaPoista
  2. Ihania hankintoja. Onko noi nextin vaatteet miten kestäviä? Olen niitä ihaillut aina välillä..

    VastaaPoista
  3. Niin ihania tyttömäisiä hankintoja ♥
    Voi huokaus sentään, kun jouduin myymään
    ne meidän kaikki tyttöihanuudet pois, kun nuorimmainen ei ollutkaan prinsessa vaan prinssi :D

    VastaaPoista
  4. Unelma: kiitos! Pienikin pudotus tuntuu isolta kun aloittaa, sitten viiden kilon jälkeen alkaa musta aina se rankin vaihe...Kesäesittely vuorossa kunhan saan huutishommat alta pois :)

    Janica: mä olen ollut todella tyytyväinen Nextin laatuun. Olen tilannut uusia suoraan ja ostanut käytettyinä, kestävät musta hyvinä useamman lapsen kanssa. Värit eivät haalistu ja kankaat laadukkaan paksun tuntuisia. Suosittelen kyllä lämpimästi :)

    Nanna: voi kiitos! Mulla jotenkin riistäytyi vaatehulluus tytön myötä, onneksi pojillekin (ainakin pienemmille) löytyy nykyisin kivoja ja värikkäitä vaatteita :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos vastauksesta. Täytyy joku hetki ehkä laittaa tilausta menemään :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3