lauantai 5. maaliskuuta 2011

Alekoodilla -20% koko tilauksesta (H&M)

Päästiin kotiin, oli ihana hiihtoloma! Nyt pyykit pyörii ja mama kahlaa meilejä. H&M:n nettikaupassa on taas joitain tuotteita puoleen hintaan, joten kurkkasin sinne. Kokoja tai malleja ei ollut enää sopivia meille, tylsää. Muttamutta. Muualta löytyikin alekoodi, jolla saa 20% alennusta KOKO TILAUKSESTA! Jes, mahtavaa! Nimittäin jäi kaivelemaan muutama juttu, kun unohdin lähtöhässäkässä tehdä tilauksen sillä -10% koodilla joka umpeutui maanantaina. Eipä harmita enää :) Paketista tuli aika massiivinen, mutta tilasin nyt sekä kesäyökkärit, lippikset ja t-paidat Emilille, itselleni tunikan ja hameen kesään, Stellalle aurinkohattua, leggaria ja t-paitaa sekä miehellekin jotain (en tosin kerro mitä, kun on löytänyt lukemaan tänne;)). Ja se koodi on siis 9085, voimassa 16.3. saakka. Olkaapas hyvä!

Säät tosiaan suosivat meitä lomalaisia, maaseudun rauhassa oli kiva olla. Koska en vaan pääse tavoistani, kiersin tietenkin paikalliset kirpparinkin aarteiden toivossa. Ja löytyihän niitä, yhdestä pöydästä ostin kasan hyväkuntoista kesävaatetta Stellalle sekä pari hupparia Emilille - hinnat kaikissa 1-3 euroa kappaleelta. Mm. tällaisia tarttui mukaan:

Leggareita eri väreissä, polkadot-kuosilliset
napeilla mun suosikit :) Ja ihana uusi kissa!


Pinkkiä ja vähän Kittyä, vaikken
niin kamalasti tyypistä välitäkään.

Mansikoita ja leivoksia.

Ja Emilin hupparit, Spiderman on taas
omalla inhokkilistalla mutta poika rakastaa.

Tulipa taas hyvä mieli säästämisestä:D Samalla reissulla tuli tarkistettua myös markettivaatevalikoima mitä en muuten koskaan tee (tuolla kun perus-S-marketissa vaatteita lapsille hyllykaupalla) ja muutaman kivan Ciraf-löydön tein sieltäkin:

Body ja kahdet sukkikset vitosen,
pipo 2 euroa ja sukat 3 €.

Nyt siivoilua ja välikauden asusteiden kartoittamista, jotain ois jäljellä myös blogikirppua varten huutiksesta nyt puhumattakaan...Ihanaa jo keväisen tuntuista lauantaita kaikille!

5 kommenttia:

  1. KIITOS koodista! :) Meni meidän tilaus uusiksi kun koodin tuli kuvioihin ;)

    VastaaPoista
  2. En sorru :)
    Hauska tuo kun s-marketistakin saa vaatetta ja kaunistakin vielä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä, piti tilata vähän äitiysvaatteita, niissä jo ale tuntuu mukavasti :)

    VastaaPoista
  4. Minulla meni myös tuo -10% ohi, joten tämä olikin kiva yllätys:) Jotain on siellä jo tuloillaan, jotain taitaa olla vielä pakko tuolla alella laittaa samaan matkaan:)
    Meillä on tuo lähiPrisma cirafeineen osoittautunut superhyväksi sukkien ja sukkisten ostopaikaksi, meillä Neidillä nykyään lähes kaikki sukkikset löytyy sieltä:)

    VastaaPoista
  5. Inka: ole hyvä! Kiva kun tuli käyttöä :) Mä en aina tajua omaa logiikkaani, nyt tein siis puolet isomman tilauksen kun alunperin piti mutta kun sai alennusta...;)

    Anni: ei aina tarttekaan sortua, onneksi :) Mulle tuo S-marketin valikoima oli todella, positiivinen yllätys!

    Jennies: ole hyvä myös, tosiaan aikuisten puolella alennus on heti tuntuvampi. Onnea vielä odotukseen!

    riikka: harvinainen yleisale henkalle tuo, joten pitihän se käyttää kunnolla :) Mä suosin tästälähtien myös noita sukkiksia, pääsivät jo pesun kautta päälle ja hyviltä vaikuttavat! Meillä Prisma aika kaukana, mutta täytynee käydä jatkossa siellä vähän useammin :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3