keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kauneutta kauheuden keskelle (kesämekkokurkistus)

Olin niin surullinen isoista asioista (Japani as we know) ja pienemmistä (se useita kivoja blogeja koskenut vellonta), että meinasi jäädä tämän päivän pinnallinen postaus tekemättä. Mutta hei, itselleni tämä blogi ja koko blogistan on nimenomaan sitä ihanaa arjen piristystä, esteettisiä elämyksiä ja ilon kautta katsomista että menisi maku koko hommasta jos jäisi miettimään negatiivisia. Joten kuvailin kevätvalossa Stellasen kesämekkokasaa :) Huhhuh, onhan noita kertynyt jo nyt. Kaikissa koot 80-86 cm, yksikään ei normihinnalla hankittu (kiitos vaan kaikille joiden kaapeista ovat meille päätyneet ;)). Toivottavasti menevät suvisäillä - tyttöjen vaatteissa on toki se ihanuus, että voi käyttää myös muutenkin laittamalla alle & ylle enemmän. 

Ekaksi THE mekot, joista joku päätyy yksivuotisjuhliin ja muihin kesän parempiin menoihin (suosikkijärjestyksessä):

Next / ebay

Rare Editions / huutis

Early Days / huutis

Lindex / huutis

OshKosh / huutis
 ...ja sitten niitä muita mekkoja, joilla vaatettaisi valitettavasti jo kyllä pienen kylän:

On kukkia, pilkkuja, ruutuja...
Lindex, H&M, Gap / huutis & ale

On pitsejä ja frilloja...
Gap & H&M / ale & huutis

On varsinkin farkkua...
Next, Lindex, H&M, Nova Star
ebay & huutis & kirppis

Muista kesäkuteista maistiaisia vähän myöhemmin. Eeviskäisen Sinille joskus kommentoinkin, että ihailen esim. heidän simppeliä tyyliään joka toimii aina ja on helposti yhdisteltävissä. Itse hurahdan vielä Stellan vaatteissa liian helposti kaikkeen yksittäiseen kauniiseen, erityisesti noihin kuoseihin...Oli silti ihan hyvä käydä noita nyt läpi, huomasi mitä puuttui (ja mitä oli liikaa). Esimerkiksi ohuita neuletakkeja ei löydy kuin yksi nutrianvärinen, joten hankintalistalle pääsi heti valkoinen & vaaleanpunainen mekkojen ja toppien kaveriksi. Huutiksesta jotain jo bongailinkin, harmi ettei esim. H&M:n mallistossa näyttänyt olevan perusmallia valkoisena lainkaan. Sen sijaan Lilliksessä olisi vaaleanpunaista puuvillaista mutta mietin kokoja - onko kenelläkään siis tietoa Noa Noa Babyn mitoituksesta?  Kiittäen jälleen ja parempaa mieltä kaikille toivottaen :)

11 kommenttia:

 1. Voi mitä mekkokaunottaria!

  Noihin kesämekkoihin hurahtaa ihan liian helpolla, ja varsinkin taaperoikäiselle niitä löytää ihan liian helpolla :). Toivotaan todella lämmintä kesää, että saadaan kaikki käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Ihania mekkoja!Tuo eka on mun ehdoton suosikki!Ja hei, meiltäkin uupuu ne valkoiset neuletakit ja bolerot!

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja, mistä niitä aina tulee uusia..mutta todellakin lämmintä kesää odotellessa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä hyvän mielen postauksesta, just näitä nyt tarvitaan!!! Kiva että mekkoja riittää, voipahan nauttia kunnolla pitkästä kesästä eikä tarvitse olla kokoajan pyykkäämässä;) Ihan huippukauniita kuoseja kyllä. Ja olen samaa miettinyt tuon maun suhteen: ihaillut muiden selkeitä tyyleja ja itse aina sortumassa niin monenlaiseen. Mutta eiköhän se homma siitä ajan kanssa selkiydy!

  VastaaPoista
 5. Ihania mekkoja.
  Meillä on neuletakkiasiatkin kunnossa=)

  VastaaPoista
 6. Ihania mekkoja kertakaikkiaan!! Nyt toivotaan vaan sitä lämmintä kesää :) Mekot ovat meilläkin ihmeellisiä, niitä vaan aina jostain kertyy niitä vaan ei voi vastustaa..

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihania kesähepeniä. Niin suloisia :). Meillä on ihmeen vähän mekkoja kesään. Hamstraan jotenkin niitä sys/talvivaatteita ja kesä on jäänyt vähemmälle.

  VastaaPoista
 8. Kivoja mekkoja teillä. Tähän aikaan keväästä kyllä iskee jokavuotinen mekkomania...

  VastaaPoista
 9. Ihania mekkoja- toivottavasti tulee lämmin kesä ja mekot pääsevät käyttöön!!! Ja kiva postaus -jälleen kerran! Blogiasi on ilo lukea!

  VastaaPoista
 10. Mahdottoman ihania mekkoja!! :)

  VastaaPoista
 11. ihania, pitäisi kuvata meidänkin kesämekot niin huomais että mitä löytyy :9

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3