torstai 10. maaliskuuta 2011

Alevinkkejä!

Kokoan tähän pikaisesti huomaamani alet, josko kaikki eivät ole näistä tietoisia.

Kävin eilen Kappiksessa hakemassa -25% kupongilla pitkään himoitsemani kesäisen tunikan Stellalle. Siellä olikin kaikki alehinnat puoliksi, joten mukaan lähti muutakin.

Tämä siis -25%
Himoitsemani yökkärit enää 7 euroa!
Kasa euron sukkia ja omistajan kädet.

Nythän KappAhlissa on myös kantispäivät eli kaikesta saa 20 % alennusta, liittyä voi siis liikkeessä ja saa alen heti. Kovin usein en sieltä mitään löydä, mutta aion kyllä nyt hakea Stellalle pois nämä ihanuudet tuolla alella:Lisäksi esim. lasten farkuista saa muutenkin 25% alennusta siellä. 

Muutoin monikin paikka alettaa viikonlopun ainakin. Campadressa on mieletön kenkäkamppis (UGG, Tretorn jne.), meidän koot oli loppu mutta jos muille löytyisi? Lisäksi siellä hyvä Shampoodlen kampanja lapsille ja aikuisille sekalaista Abecitan alusvaatteista astioihin.

Gap tarjoaa myös alennusta, 25% koko tilauksesta viikonlopun ajan! Mitään ei tarvittaisi mutta ois niin paljon ihanaa siellä. 

Lisäksi H&M:n verkkokaupasta saa yhdestä tuotteesta 25% alea koodilla 9052 ja koko tilauksesta edelleen 20% koodilla 9085.

Elloksella saa uusi asiakas 50% yhdestä tuotteesta (plus jotain treenikassia jne.) koodilla 238202 ja 50% saa myös pois ostaessaan kolme tuotetta koodilla 235835. Oli vaan jotenkin huvittavaa, kun kävin katsomassa kenkiä & ulkovaatteita - lähes kaikki "paremmat" tuotteet kuten Ticket jne. oli muutettu joko Hyvä ostos - tai Vain netissä -tuotteiksi, jolloin ale ei käy. Esimerkiksi kengissä ei jää kovinkaan montaa vaihtoehtoa... Onneksi Kavatit saa vielä alella, joten taidan ottaa riskin ja tilata jotkut Stellalle kevääseen tuolla hinnalla. Tai Emilille sandaalit, Timberlandiinkin koodi (toistaiseksi) käy. Lisäksi on noita pienempien aleprossien koodeja, nämä kaikki tosin taitavat olla jo tiedossa :)

Blogikirpulla on vielä myytävää, mm. tämä ihana Vertbaudetin neuletakki joten käykäähän katsomassa - huutistelen sitten viikonloppuna kunhan kerkiän... Mukavaa perjantaita ystäväiset!

5 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä!Hei, jos olet menossa niin et viitsisi napata meillekin tuota vaaleanpunaista huivia?Maksan tietty postarit sulle. Meillä on sama harmaana ja on tosi kiva!Laita vaikka mailia eeviskaisenelamaa@gmail.com jos sopii. meidän kaupassa ei noita ollut ollenkaan :( Ja mä sain muutes tilattua tuolla -50% koodilla tickettiä, kummallista!

  VastaaPoista
 2. Suuri kiitos alevinkeistä! Tein ansiostasi ihania löytöjä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä vaatteita. Mä en uskalla edes katsella noita kauppoja ja aleja nyt, kun meille sitä kaikkea on nyt parin vime viikon aikana tullut ihan kiitettävästi.

  VastaaPoista
 4. Mä tilasin heti aamusta uggit campadresta, eka tilaus sieltä katsotaan miten käy :)

  VastaaPoista
 5. Sini: voi kun sulla kävi hyvä tuuri jos sait Ticketiä tilattua! Ja huivi tosiaan tulossa jos vaan saan :)

  annna: ole hyvä, kiva kun on iloa muillekin :)

  Saija: eikös olekin, kesäfiiliksissä täällä jo vaikka räntäkelit ulkona :) Teille onkin tullut ihania vaatteita taas!

  Anni: mä olin ainakin tosi tyytyväinen POPpiin, toivottavasti sun kengät tulee pian :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3