torstai 31. maaliskuuta 2011

UV-suojapukuja & uikkareita edullisesti

Lupasin postata tästä vähän jatkona kesävaatekaiveluilleni. Eli meillä kesien ja matkojen paras uimavaate on ollut UV-suojapuku. Emilillä on jo kolmas menossa ja Stellalle eka tulossa. Ja mistä niitä on sitten hankittu? Briteistä tilaamalla. Firma on luotettava, puvut todella laadukkaita ja toimivia. Kuivuvat nopeasti, ovat kevyitä ja miellyttäviä päällä, helppo pukea, eivät maksa niin paljon kun muualla sekä toimitus nopeaa ja ennen kaikkea ilmaista.
 

Tähän väliin muuten pakko mainita, etten saa mitään hyötyä tästä(kään) kehumisestani. Saija käsitteli asiaa omassa blogissaan ja haluan vaan tehdä selväksi omalla kohdallani, että kaikki kirjoittamani täällä perustuu puhtaasti omaan kokemukseeni jonka olen omalla rahallani hankkinut. Jos joskus saisin jotain hyödykkeitä kokeiltavakseni, mainitsisin tästä ehdottomasti. Kummassakaan tavassa ei siis ole mitään vikaa, kunhan lukijat tietävät taustat:)  

Mutta takaisin asiaan. Luottofirmamme on siis Lion in the Sun. Heillä usein myös hyviä alennuksia, esimerkiksi nyt vauvojen UV-asut (joissa siis puku & hattu) ainoastaan 11,40 € sisältäen tosiaan sen toimituksen. Todella edullinen siis. Stellalle onkin matkalla tällainen:


Tuota oli myös suloisella kukkakuosilla sekä vaaleansinisenä, materiaali tässä ei sellaista uikkarikangasta vaan pehmeämpää. Isommille lapsille löytyy erilaisia vaihtoehtoja puvuista kaksiosaisiin, hattuihin jne. Pojille ei niissä ole ollut mitään kovin silmiä hiveleviä kuoseja tai värejä tarjolla, mutta aina ollaan löydetty joku simppeli sieltä. Tällä hetkellä Emilillä on tällainen käytössä:


Tuo siis sellaista perus-uikkarin materiaalia. Koot aika reiluja mielestäni, Emilin vanha puku kokoa 3-4 v. ja mahtuu vielä, kesästä en ole ihan varma. Stellalle otettiin 12-18 kk, menee sitten vielä ensi vuoden talvilomallakin. 

Meillä on ollut vieraita pitkin viikkoa ja huomennakin tulossa, jotenkin kasautuneet samoihin aikoihin nyt kaikki. Mennyt siis aikaa siivoukseen, ruoanlaittoon jne., jäänyt bloggailu vähän vähemmälle hetkellisesti mutta olen käynyt kyllä lukemassa päivittäin teitä :) Ensi viikolla olemmekin Helsingissä useamman päivän, tulen lasten kanssa ihan proosallisesti Hullareiden takia (ja toki omia vanhempianikin on taas kiva nähdä...;)). Kuvasto julkistettiinkin jo netissä, ois taas kivoja kenkiä, edullisia kuravaatteita ja tykättyjä Ticketin pukuja tarjolla!

6 kommenttia:

 1. Kiitos UV-suojapukuvinkistä! Tilasin jo meille kaksi pukua. Miten muuten näiden pukujen pesu, en löytänyt heidän nettisivuiltaan mitään infoa siitä?

  VastaaPoista
 2. Kaksi marjaa: olepas hyvä! Jokaisen puvun mukana tulee hoito-ohjeet eli suosittelevat kylmällä vedellä pesua jokaisen käyttökerran jälkeen. Olen itse pessyt puvut myös ohjeen mukaan koneessa kesän jälkeen ja ovat kyllä pitäneet suojansa sen jälkeenkin.

  VastaaPoista
 3. Hei, oletko muita merkkejä joskus kokeillut, että onko antaa vertailua muihin? Itseäni kiinnostaa aihe kovasti, koska pitäisi lähteä välimerelle purjehtimaan ja siellä suojaus on kaiken a ja o, neiti sitten just sen 1v. Itseäni kiinnostaa nuo saksalaiset hyphenit, niissä suoja 80, mutta pirun kalliita ovat. Miten noissa teidän omissa, kuivaako nopeasti? Antaako iholle viileän tunteen?

  Oliko nopea toimitus?

  Täytyykin vinkata visa-kortin omistajalle, eli miehelle tosta sivusta ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos vinkistä! Tilasin uikkarit ensi kesäksi ja pariksi seuraavaksikin. :) Lisäksi nappasin loppumetreillä ostoskoriin vielä julbot seuraavassa koossa. Huippuostokset!

  VastaaPoista
 5. Janica: pääsinpäs vihdoin kommentoimaan! Muihin merkkeihin en osaa verrata, kun meillä ollut aina vaan näitä. Olleet mukana siis kaikilla kesäreissuilla, kuumimmillaan Kreikassa oli viimeksi 40 astetta...Aina ovat pitäneet pojan suojattuna, kuivavat mielestäni nopskaan ja viilentävät ihoa nimenomaan kuumalla. Hypheneitä mäkin aikoinaan ekaksi katsoin, en raaskinut ostaa ja sitten etsimällä löysin tämän firman. Itse olen tykännyt siis kovasti :) Ja toimitus tosiaan erittäin nopeaa, muutamassa päivässä ovat postilaatikossa.

  Ti: kiva että oli apua! :)

  VastaaPoista
 6. hei, kestävätköhän nämä kloorivettä? jos ihan kävisi tuommoinen päällä uimahallissa? meinaan mietin että lämmittäisikö se ? :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3