tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kevät tulla jolkottelee

Ihan ekaksi tuuletus - sain kommentoinnin toimimaan! Ei aavistustakaan mikä mätti. Toiseksi: kevät on vaan niin parasta. Valo ja ilo, kuivat kadut, kirkas sininen taivas, lupaus lämmöstä. Kun kerrankin ollaan oltu kaikki terveinä jonkun aikaa (kopkop), niin on sitten harrastettu kunnolla. Mama on päässyt joogaan, Stella muskariin, isi lenkille ja Emil muuten vaan ulos riehumaan. 

Tulppaaneita olla pitää.

Äidin arskat MiuMiu, lasten Julbot.
Kevään tulon huomaa siitä myös,
että päällä on jotain muuta kuin mustaa :)

Muutoin kotona on suunniteltu taas seuraavaa pikkuremppaa (kylppäriin this time), siivoiltu ja tuskailtu tavaran määrää. Niinpä lasten lelut käydään läpi kriittisin silmin ja minä tein pyhän lupauksen hankkiutua oikeasti eroon noista itse kunkin pienistä tms. vaatteista. Samalla huutikseen on taas näpytelty tavaraa, osa onneksi mennytkin jo. Mutta nyt siellä siis kokoluokissa 68/74, 80, 86/92 cm tytölle (osa uuttakin hamsterin jemmoista, esim. ruskeita huppareita ei ehkä tarvita kolmea samassa koossa?), tulossa lisää kun vaan ehtis...mä en tajua mihin kaikki aika vaan katoaa. Siellä tai tulossa mm. näitä:

Postauksia on myös aloitettuna niin kesäkamppeista, ensi talven hankinnoista, välikausipipoista, meikeistä kun astioistakin. Ihan ensin pitäisi kuitenkin miettiä porukan vaatteet viikonloppuun, sillä meitä kutsuu keväinen Tukholma! Jatkan täällä vaateshowta, aurinkoisia ajatuksia teille :)
 

4 kommenttia:

 1. Oi keväinen Tukholma kuulostaa aivan ihanalta!

  VastaaPoista
 2. Kevät on kyllä ihana! Ihan sitä herää eloon taas :) Innolla odotan noita tulevia postauksiasi.

  VastaaPoista
 3. Saija: niin mustakin! Ihan onnessani odotan jo viikonloppua :)

  Terhi: kevät on suosikkivuodenaika, nimenomaan tulee fiilis kaiken mahdollisuudesta. Ja kiva että odotat, saisin vaan loppuun kirjoittua...

  VastaaPoista
 4. voi että mitä ihanaa sulla taas huudettavana, pitää oikein väkisin olla huutamatta kun meillä on jo kaapit täynnä 86 kokoa ja varmaan moni vaate jää käyttämättäkin, mutta jostain syystä niitä vain tulee hankittua :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3