maanantai 28. helmikuuta 2011

Helpotusta lasten sairasteluun - vinkki!

Terkut hiihtolomalta, olemme vanhempieni mökillä upeissa savolaisissa maalaismaisemissa. Täällä onneksi toimii myös netti, joten pääsen välillä seuraamaan blogistaniankin kuulumisia. Ei pääse vieroittumaan ;), vaikka tarkoitus oli kyllä pysytellä ihan irl tämä viikko. Pakko oli nyt kuitenkin jakaa  yksi vinkki vielä teille kaikille, aloitin postauksen jo kotona mutta jäi kesken kaiken pakkaussählingin keskellä. Tämä siis lähinnä tiedoksi, helpottanut meidän  sairasteluissa huomattavasti - aika moni muukin perhe tuntunut kärsivän samoista ongelmista.


Meillähän on siis sairastettu ihan luvattoman paljon syksystä lähtien. Lapsiperheessä, jossa toinen lapsi käy muutaman päivän viikossa tarhassa ja toinen aikuinen kodin ulkopuolella töissä (eikä vauva ja äitikään linnoittaudu seinien sisälle), tauteja tulee ihan väistämättä ja välillä kun liukuhihnalta. Peruslentsuissa musta raastavinta on ollut kuumeen kyttääminen kun lääkettä ei haluaisi antaa turhaan eikä myöskään antaa pienen kärsiä. En ikinä muista paljonko lämpöä oli korkeimmillaan viime sairastelussa tai milloin kannattaisi lähteä lääkäriin. Mennyt vähän mutu-perusteella ja karmea stressi joka kerta. Mutta hei, googlaamalla löysin oikeasti hyvän avun (kaikkeenhan sellainen sieltä löytyy, siltä ainakin tuntuu). Kännykkään saa siis ladattua sellaisen ohjelman (Fever Tracker), johon pystyy syöttämään kuumeen mittailut, lääkkeiden annostukset, taudin oireet jne., niitä pystyy seuraamaan ja tallentamaan ja vaikka lähettämään lääkärille tekstarina jos sellainen mahdollisuus on muuten. Koko perheen tiedot saa samaan tallennetuksi. Ja maksaa 2 euroa, pieni hinta mielenrauhasta! Pakko suositella kun on nyt käytännössä hyväksi havaittu.


Kuvat lainasin firman sivuilta.
Mä en siis saa tästä mitään hyötyä itse, halusin vaan kertoa muillekin. Tämän saa hankittua ainakin Nokian Ovi Storesta, firma on vielä kotimainen DoctorMe. Toki toivon, että kaikki pysyisivät mahdollisimman terveinä muuten :) 


Mahtavaa viikkoa, me jatketaan lomailua vielä viikon loppuun. Ja ai niin, koska sain ostettua Emmiltä pienemmän pipon, on meillä nyt myynnissä POPin kevään uutuusmyssy (tuo vihreä-valkoraidallinen) koossa 6 v. -> Uusi ja laput kiinni, hintaa 9,90 € eli sama minkä itse maksoin, postarit tulkoon tappiokseni :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3