tiistai 9. marraskuuta 2010

Tulkoon talvi!

Nimittäin vaatetta löytyy sitten joka lähtöön. Tällä hetkellä Stellalla käytössä koon 62 reilu Reiman haalari, jonka saa pussiksi. Alla hennon roosa Reiman fleece, päässä kypärämyssyn päällä H&M:n tupsumyssy, kädessä Bogin lapaset. Kuva on surkea, värit luonnossa paljon kauniimmat. Tehosteet siis helmenharmaita ja luonnonvalkoisia.

Kaikki huutiksesta, jälleen.

Kauppareissuilla ollut ohut Name Itin liilapohjainen kukallinen haalari ja Minymon velourinen kypärämyssy, niitä en jaksanut kuvailla. Seuraavassa koossa (68) eli varmaan kuukauden sisään käyttöön otetaan Reiman iki-ihana pinkki-vaaleanpunainen siili-haalari, pipoina tässä vaikkapa Kivat-villahattu tai TSI-tähtifleecehattu.

Haalari Jesper Juniorin alesta -50%,
pipot huutiksesta (uusia).




Kauppatakeiksi löytyykin sitten 68 senttisinä parikin vaihtoehtoa, jompi kumpi pääsee myös perheen etelänreissulle kolmen viikon kuluttua (pakkohan vauvallakin on joku takki olla ennen kuin päästään lämpimään, eikö?). Hurmaavan ruusutakin bongasin kesällä Lindexin alesta, ihana polkadot-vuori! H&M:n ruusupipo on puuvillaa. Tikkitakki on taas vaan niin klassisen kaunis.

Ruusutakki Lindexin alesta -70%,
pipo kirpparilta 50 senttiä.

Takki Benetton, asusteet
Vertbaudet, kaikki huutis.

Noh, mikäli talvea ja kylmää riittää, niin on mulla jemmassa vielä koon 74 talvikamppeetkin. Pitkään himoitsemani Henkkamaukan ruutuhaalari löytyi lopulta kirppikseltä käsittämättömään 3 euron hintaan! Ruututakkikin on kirpparilta, siitä maksoin 5 euroa. Kaikki kun uusia. Tuohon takkiin puutuuu muuten vielä housut, katselin että Minean äidin huutiskohteissa olisi vaaleanpunaiset toppahousut samassa koossa myynnissä...hmm.


H&M:n pipo 50 senttiä huutiksesta,
luonnonvalkoinen luomuvillamyssy
nallekorvin lahjaksi saatu.


Sydänpipo kirpparilta,
Kimperi huutiksesta.


Kuten huomaatte, niin on vähän joka tyylistäkin. Hempeänlempeät vaaleanpunaisen ja harmaan sävyt ovat ihania, mutta toisaalta kuosit ja väritkin inspiroivat valtavasti. Onneksi voi hankkia kaikkea ja vaihdella sitten mielen mukaan :) Miltäs näyttää, pärjätäänkö näillä?

4 kommenttia:

  1. Ihan takuulla pärjäätte, kun neitihän vaunuilee vielä...

    VastaaPoista
  2. Jarna: varmasti vaunuillessa pärjäisi yhdelläkin isommalla haalarilla läpi talven, ja takithan on tunnetusti ihan turhia ennen vuoden ikää suunnilleen :D Nyt olen mietiskellyt vielä untuvapussin hankkimista vaunuihin, mutta taitaa pärjätä äp:n makuupussissa kunnon vaatteilla.

    VastaaPoista
  3. Kyllähän noilla kelpaa vaunuilla :)
    Kauniita löytöjä!

    Ja nyt pääsin lukijaksikin!

    VastaaPoista
  4. Raikas ja mielenkiintoinen tämä sinun blogisi. Ihanaa päästä kurkkimaan toisten huippulöytöjä:)
    Itsekin tykkään paljon hempeistä väreistä, mutta välillä huomaan hamstraavani oikein värikkäitäkin juttuja. Molempia pitää olla, fiiliksen mukaan:)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3