lauantai 6. marraskuuta 2010

Vertbaudetia alennuksella

Eli Ellokselta lähti tilaus vaikka joskus vannoin etten koskaan enää käytä ko. puljun tuotteita saatuani surkeaa palvelua ja vääriä tuotteita sieltä. Mutta minkäs teet, alennukset on hyviä ja nämä Vertbaudetin vaatteet niin ihania. Saako näitä edes Suomesta muualta, tietääkö kukaan? Koska Stella ei tarvitse täsmäkokoisina yhtään mitään, otinkin sitten isompia kokoja suosikeistani kaappiin odottamaan. Tällaisia olisi odotettavissa:


Oletteko muut tilailleet sisävaatteita Ellokselta ja mitä mieltä olette, onko ihan typerää ostaa vaatteita odottamaan (ja aika pitkäksikin aikaa, otin nimittäin nuo koossa 86 ja neiti on vasta siirtymässä 68 vaatteisiin...). Mutta kun nuo näyttäisivät mielestäni niiiiin suloisilta vuosikkaan päällä! Eikä niitä ehkä sitten enää saa...seliseli. Pojallekin tilasin jotain saman merkin kamppeita, teen oman postauksen sitten erikseen niistä.

4 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita olet koriin klikkailut. Koskaan en ole oikein vaatteita ellokselta tilannut, joten laadusta ja niiden kestävyydestä en osaa puhua. Verhoja olen tilaullut ja osa on hyviä osa ei.

  VastaaPoista
 2. meillä on tosi paljon vertbaudettia - muita vaatteita en lapsille ellokselta tilaa. Niin ja meillä on myös laatikko tolkulla isoja, odottavia vaatteita : )

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna, minustakin olivat syötävän söpöjä :)Ellos yllättää aina välillä noilla merkkivalinnoillaan, esim. Ticket ja Zara Home. Teillä on muuten ihana koti - kävin kurkkimassa! Ja Amalia huh, hyvä kuulla etten ole ainoa ihan mahdoton hamsteri näiden vaatteiden kanssa. Tytöille on vaan niin mahtavia juttuja!

  VastaaPoista
 4. Mä en ole Ellokselta tilannut kuin merkkejä, jotka on muualtakin tuttuja - esim. Kavatin kenkiä, Ticketin ulkovaatteita, joten olen melko huono kommentoimaan. Nättejä ne ainakin on!

  Itse voisin ostaa 68cm koko ostavalle kokoa 86cm, sinne hurahdetaan nopeasti. Mutta en taas hevillä osta 110cm kokoa käyttävälle kokoa 128, sinne on vuosien matka (ja maku muuttuu varmasti matkalla). Mutta vauvakokoja kannattaakin varastoida, ne saa kohtuunopeasti käyttöön :).

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3