keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kirppislöytöjä ja H&M -50%

Mun shoppailut eivät näköjään lopu. Mutta kun piti ihan oikeasti käydä etsimässä Emilille vuorettomia housuja (olemme lähdössä etelään pian, siitä myöhemmin), "harmi" vaan että silloin usein tarttuu mukaan muutenkin. Kunhan jo maksetut ebay-ihanuudet sekä parit postimyyntipaketit saapuvat olen kyllä ostolakossa - alennusmyynteihin asti....Yritän lohduttautua sillä, että tein taas löytöjä edullisesti, eikö niin? Kävin ensin siis lastenvaatekirppiksellä, josta mukaan tuli Stellalle muutaman euron kesämekkosetti, Tutan suloinen pallokuosinen puku sekä aivan ihana hennon vaaleanpunainen vaahtokarkkihenkinen H&M:n kevyttoppis. Vuorikangas om kaunista harmaata pikkukukallista, päällikankaassa topattuja sydämiä ja koko 80 cm eli ensi kevättalveksi suunnittelin tämän. Toivottavasti sopii, mä en jotenkaan osaa arvioida miten tuo tyttönen kasvaa eli minkäkokoisena menee mikäkin vaate.

Voi kun kuvan värit ovat harmaat!
Oikeasti tosi kaunis hento vaaleanpunainen.


Ja hintahan oli 4 euroa.

Emilille ostin kasan siistikuntoisia tarhapaitoja Cars-teemalla (huoh), yhteensä 6 euroa. Housuja ei löytynyt, joten jatkoin vaunujen kanssa Henkkamaukkaan. Ja kas, siellä oli paljon ulkovaatetta - 30% ja - 50%. Nappasin Emilille mukaan mustan perustoppiksen, jolle jäi hintaa vajaat 14 euroa ja jatkoin tyttöjen puolelle. Ja siellä odotti tuo monen monituisissa blogeissa esitelty hohtavan vaaleanpunainen takki alennettuna. Sehän on siis sopiva ensi talvena. Ehkä. Mutta niin syötävän suloinen. Ja hinta 15 euroa. Oli pakko ostaa odottamaan, tämäkin. Otin koon 86 cm, toivottavasti menee ensi talvena (Stella syntynyt heinäkuussa, meneehän se, sanokaa te viisaammat?). 92 cm olisi tuntunut jotenkin liioittelulta, voi olla tosin että olisi sopivampi silloin. No nyt se on kuitenkin meillä:

Asusteet Mini Mode, ebaysta.

Lisäksi oli pakko ostaa marjapuuronväriset pipo ja hanskat, sopivat nyt. Supersuloiset!Ja niin, löytyivät ne vuorettomat housutkin sieltä. Katsotaan nyt sopivatko päälle meidän pitkäjalalle.

8 kommenttia:

 1. Tuohon takin sopivuuteen vaikuttaa niin paljon se, minkä kokoiseksi teidän tyttö päättääkin kasvaa :) Meillä tuo takki on sopiva 86 cm koossa toukokuussa (siis 09) syntyneelle tytölle, joka menee 0-käyrillä. Mutta saat kyllä varmasti takin ensi vuonna kaupaksi jos ei mahdukaan, on se vaan niin ihana ja ovh:nakin edullinen. Voisin meillekin jo ensi talveksikin ostaa saman varastoon isompana jos täältä kaupasta vaan löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Veikkasin, että 86 on juuri oikea koko. Meillä ainakin oli heinäkuussa syntyneellä esikoisella 1,5v talvenaan ko. koko käytössä.

  Mä taidan kohta alkaa teiltä kyselemään noita pieneksi jääneitä vaatteita ;).

  VastaaPoista
 3. Ei ne ihanat vaatelöydöt koskaan lopu;) Noi kissa-asusteen on hurmaavat!

  VastaaPoista
 4. Jennies ja Marika: kiitos huojennuksesta, kiva kuulla että takki menee luultavimmin ensi talvena juuri mainiosti. Ja Marika, kierrätän teille mielelläni näitä pikkuvaatteita tarvittaessa :)

  Unelma: rakastuin itse heti noihin kissoihin, koko vaan nauratti: 6kk-2 v. Näinköhän ihan venyy :D

  VastaaPoista
 5. Meidän heinäkuussa 2009 syntynyt tyttö käyttää nyt juurikin 86 cm vaatteita. osa 80 cm vaatteistakin menee vielä, yhtään 92 cm vaatetta ei olla tarvittu toistaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Kivoja löytöjä !
  Ja kiitos johdatuksesta blogiisi, tosi ihana blogi ja ostoksia ja varmasti jään lukijaksi :)

  Takin sopivuuteen tosiaan vaikuttaa se, että miten tyttösi päättää kasvaa. Minkä ikäinen tyttösi nyt onkaan ? :) Mä sovittelin tuota takkia koossa 86 meidän toukokuussa syntyneelle pian 1,5v tytölle ja oli aivan liian iso, ei olisi siis voinut vielä pitkään aikaan käyttää :/ Vaatekokona muuten on 74-80-86, 74t alkaa olla jo nafteja ja muutamia enää pyörii kaapissa (h&m 74 asia erikseen, kun ovat reiluja ja niissä vielä oiekin passeli koko), 80 se pääasiallisin koko, 86 myös jollain merkeillä ja sellaisissa vaatteissa, esim paidoissa joissa voi hihoja kääntää ja ei haittaa vaikka vähän iso olisi. Eli hyvin paljon lapsesta riippuu mahtuuko/onko iso tms, mut todennäköisesti koko voisi olla sopiva teille ens talvena :)

  VastaaPoista
 7. Tanja: kiitos! Miten nämä(kin) asiat voi vaan unohtua neljässä vuodessa...

  VastaaPoista
 8. Lumian äippä: kiva kun löysit tänne ja tervetuloa! Mä käynkin sun blogissa säännöllisesti kurkkimassa ihanuuksia :) Stellahan on nyt vasta 4 kk (vaatteet 62-68) eli vaikea sinänsä ennustaa tuota pituuskasvua...menee vähän nollakäyrän alapuolella nyt, veljensä on metriheikki kyllä mutta aloitti pituuskasvussa spurtin vasta parivuotiaana. Jännätään siis ensi talveen, jos on väärää kokoa niin saahan sen tosiaan myytyäkin sitten :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3