sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Christmas Season

Kiitos vierailijoille ja kommentoijille, kiva saada palautetta ja jatkossa toivottavasti apujakin tarvittaessa pienen neidin vaateviidakossa :) Hassua huomata miten se sukupuoli todellakin vaikuttaa, jopa minulla tiedostavalla ja naistutkimustakin tekevällä - vaaleanpunainen on vaan niin ihanaa! Ehkä kyseessä on joku piilevä oma hattaranhimo, kun oma vaatekaappi on lähinnä mustan ja harmaan hallitsema? Pojan lempiväri on vihreä, joten sitä löytyy paljon hänen kamppeistaan, samoin muita kirkkaita värejä ja sitten siisteimmistä valkoista, ruskeaa ja harmaata enemmän äidin maun mukaan :) Niistäkin enemmän myöhemmin, sillä nyt vetäisen kehiin meidän joulumekkovaihtiksia. Eka on mun ehdoton suosikkiyhdistelmä, joten sillä varmaan mennään aatto. Ehkä. Välillä himottaa oikein sellainen kunnon tylliunelma joulunpunaisena, yksi todella kaunis meni juuri ebayssa ohi...joten jos sellaisen vielä löydän niin voi olla että se sivuuttaa tuon maalaisromanttisen vaihtiksen :)

Mekko Lindexin, huutiksesta noin vitosella
ja kunto kuin uusi.
Sukkikset samaa sarjaa alekorista. 


Mekko 3,5 ja neuletakki 2,5 euroa,
molemmat Lindexin, huutiksesta ja kuin uusia.


Tämä kakkosvaihtis oli pakko kuvata salamalla, siltikään ei tule nätit yksityiskohdat niin hyvin esiin :/ Mekko on ohutta vakosamettia, virkatut pitsiyksityiskohdat ja neuletakissakin tosi kauniit kuviot. Tähän mulla ois punaiset sukkikset, joissa vähän kimalletta :)

Mekko H&M, kirpparilta 3 euroa ja kuin uusi.    


Tämä ruutumekko ei ole niin juhlava, mutta ihan supersöpö! Sitä voisi käyttää ehkä aaton aamupäivän? Olemme siis joulun nyt ensimmäistä kertaa kotona, pienen määrän sukulaisia saapuessa meille. Tosi virallisesti ei tarvitse pukeutua, mutta kauniisti tottakai. Mistä tulikin mieleen - mitä minä puen?!? Apua. Olen turhamainen enkä halua olla joulukuvissa samoissa vaatteissa eri vuosina, joten jotain olisi taas keksittävä. Uusin juhlavaatehankintani on huutiksesta uusi Sandin ihana musta sifonkihihainen pusero, jossa upeita korukiviä kauluksessa MUTTA en halua sitä pukluun, ja sitäpaitsi mustaan pukeutuminen tuntuu vähän hurjalta jouluna, jopa minusta. Mitä te laitatte itse aattona päälle?

2 kommenttia:

  1. Ihania lastenvaatteita.
    Vielä en ole pohtinut aaton pukeutumista, ehkä se tässä piakkoin tulee ajankohtaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun vinkkasin, ihana päästä seuraamaan tällaisen ihan pienen neidin pukeutumista :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3