perjantai 5. marraskuuta 2010

Eilen&tänään

Ja päivän asut sitten kehiin. Eilen oli lapsivieraita kylässä ja Stella kotiedusti Matalanin suloisessa setissä, jossa polkadot-legginsit ja ihana puffball-helmainen tunika kukkakirjailuin. Setti ebaysta, maksoi muistaakseni postikuluineen jotain 5 euron luokkaa ja oli kuin uusi. Kuvattava ei oikein pitänyt mallina olosta, mistä johtuen hieman heiluva näpsäisy :)


Tänään taas vietettiin päivää ihan kahden kotona (Emil käy lyhyitä päiviä tarhassa parina päivänä viikossa) ja päällä oli Gymboreen Sitting Pretty -malliston (muistaakseni!) body, jossa kissa-aplikointi ja puhvihihat sekä KappAhlin punaiset vakosammarit, joissa kukkabrodeerauksia. Takaa ovat vielä nätimmät, mutta en ehtinyt näppäistä kuvaa ennen kuin tuli harmistus ja sitten pitikin jo tehdä muita hommia. Nämä molemmat huutiksesta, yhteensä myös jotain viiden euron hujakoilla vaikka erikseen ostettukin.


Huomennakin on kotipäivä, mutta ajattelin postata tänne jotain joulumekkovaihtiksia meiltäkin. Kaikkihan on siis jo hankittu ehkä viime keväänä jo, huokaus. Sunnuntaina edessä on varaslähtö isänpäivään vanhempieni kanssa, menemme ulos syömään eli joku siistimpi mekko pannaan silloin päälle. Ensi viikolla odottelenkin viimeisimpiä ebay-hankintoja saapuviksi, tulossa olisi mm. Nextiltä muutama tunika+legginsit -setti sekä kahdet aivan hurmaavat Clarksin ensikengät odottelemaan ensi kevättä.

Tuntuu vähän hassulta esitellä vauvasen vaatteita tällä tavalla, mutta ehkä tähän tottuu. Itsestäni on ainakin kiva lueskella vastaavia, joten toivotaan muidenkin saavan tästä jotain hupia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3