perjantai 5. marraskuuta 2010

Salainen puutarha

Jonkun aikaa niin ihania lastenvaateblogeja seurattuani päätin minäkin liittyä joukkoon. Minä olen siis maman, kahden lapsen 30+ äiti ja yhden kiireisen miehen vaimo. Tällä hetkellä äitiyslomalla, tähtisilmä ja ruususuu on 3 kk ja ihanainen isoveljensä 4 v. Lapsia en sen enempää tänne tuo, vilahtakoon joskus vaatteiden joukossa (ja kutsuttakoon heitä Stellaksi ja Emiliksi).

Olen aina ollut shopholisti eikä se tauti ole ainakaan lasten myötä parantunut.  Rakastan kaikkea kaunista - itselläni tähän kuuluvat niin vaatteet, kengät, asusteet kuin kosmetiikkakin - ja kaikkea kaunistahan on maailma pullollaan. Niinpä lastenkin kanssa välillä mopo karkailee pahasti lapasesta, tytön odotusaikana ehdin hankkia vaatteet hänelle jo vuodeksi eteenpäin :)

En ole merkkien perään merkin vuoksi, tärkeintä on vaatteen ulkonäkö ja mukavuus päällä. Vauvalla se laatukaan ei ole tärkeintä, isommalla ja itsellä sitten tietyissä tuotteissa kylläkin. Eniten olen hurahtanut ulkomaisiin ketjumerkkeihin, kuten Next, George, Matalan, Monsoon, Gymboree, Gap ja onneksi täältäkin saatava Zara. Nämä siis lähinnä vauvalla, pojalle ostan perusketjujen lisäksi paljon mm. Benettonilta ja PO.Pilta.

Ja se oma pointtini oli? Hinta ja löydöt - en osta oikeastaan koskaan täydellä hinnalla mitään. En vaan pysty olemaan se minimalisti, joka säästää ja harkitsee ja panostaa sitten pärjäten muutamalla tuotteella vuoden ympäri. Haluan vaihtelua niin omiin kuin lastenkin pukeutumisiin, mutta en halua tuhlata niihin omaisuuksia. Tämän blogin on  siis tarkoitus esitellä lähinnä Stella-vauvan secondhand-vaatehankintoja ja pukeutumispulmia, joskus omia ja isoveikan myös. Hankin paljon ebayn ja huutiksen kautta (ja myyn myös, myöhemmin linkitän kiertoon lähteviä ihanuuksiakin tänne!), käytän hyväkseni alet ja tarjoukset sekä satunnaiset kirpparikäynnit. Tämä olkoon siis se ihana salainen puutarhani, jossa voin vaahdota vaatteista ja muista suloisista turhuuksista - tule mukaan!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kerrassaan mielenkiintoiselta! Innolla jään odottelemaan jatkoa, mukana ollaan siis :).

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiva kun kävit! Siirtelen juuri kuvia, lisää siis seuraa kunhan muruset on saatu unten maille...äidin aika on muuten todellakin sitä yöaikaa lähes aina :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin täytyy liittyä heti lukijaksi, sillä blogi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja hieno nimikin sillä on! Meiltä löytyy kotoa Stella vauva tai pikemminkin taapero :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Ciancia! Ja terveisiä Stellalle sinne :)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3