torstai 11. marraskuuta 2010

KappAhlin alesta -50%

Käväisinpä minäkin torstain ratoksi Kappiksen kanta-asiakaspäivillä (tai mitkä klubihullutukset ovatkaan). Tosi harvoin sieltä olen mitään löytänyt verrattuna muihin vastaaviin ketjuihin, mutta nyt lykästi! Nimittäin sen sijaan että olisin ostellut uutuuksia joista olisi saanut 25% pois, löysinkin alerekit joissa lasten osalta oli kaikki jo ennestään alennetuista hinnoista -50%. Kerrankin löytyi myös mieleisiä malleja sekä sopivia isompia kokoja odottamaan. Kaikista en ihan ole varma pidänkö, mutta kun hinnat vaihtelivat välillä 2-5 euroa, niin eihän niitä voinut kauppaankaan jättää! Ostin siis odottamaan laput kiinni - jolleivat myöhemmin miellytä niin myyn pois. Pahoittelen heti muuten surkeita kuvia, valo ei enää riittänyt parempiin enkä jaksanut säätää kameran kanssa. Mm. tällaisia Stella sai:

Molemmat kokoa 74 cm, voipi olla liian värikästä
mutta katsotaan. Tuossa koossa paljon PO:P:n ja Minymon
vaatteita odottamassa, joten käynee niiden kanssa.


Väriä kevääseen, housut oikeasti kauniin
pinkit ihanin frilloin...Näyttävät nätimmiltä
livenä, molemmat.



Toi kukkakuosi on jostain syystä maman
suursuosikki - mulla oli joskus 90-luvulla
samanlaisesta kankaasta pyöräilyshortsit (jotka
silloin kuuminta hottia), ehkä siitä nostalgia :D
Sama kuosi ohuessa tunikassa + farkkuleggarit.
Nämä jo kokoa 80-86 cm.


Nämä on mun lempparit! Voisin ottaa
itsellenikin :) Menee ehkä vuoden päästä
kun 86/92 kokona...
Noiden lisäksi mukaan tuli pari raitabodya ja hintaa yhteensä noin 30 euroa. Kannatti sanoisinko. Itselleni ostin sitten siihen -25% hintaan muutaman hyväntuntuisen perustrikoon sekä suloisen neulekukan, joita harrastan muutenkin vaatteissani (postaan omiakin jossain välissä mikäli ketään kiinnostaa). Ja sai Emilkin jotain - kaksi paitaa ja ohuet vuorelliset housut yhteensä 14,50. Jossain toisessa blogissa avauduin siitä, että värikkäitä vaatteita rakastava poikani teki tällä viikolla tenän pingviinipaidan kohdalla - kuulemma päiväkodissa joku voisi nauraa sille. Sattuipa äidin sydämeen:( Nyt 4 veellä pitäisi olla sitten jotain hurjaa jo kuvina, autot jne. kelpaavat sentään vielä (ja ne eläimetkin kotona, huh). En kestä mitään hämähäkkihemmoja yms. möllejä olioita, joten yritän vähän kiertää. Nämä uudet paidat toivottavasti kelpaavat. Materiaalikin oli tosi pehmeää ja laadukkaan tuntuista sileää trikoota, joskus Kappiksen paidoissa sellaista inhottavan peltimäistä ja kovaa kangasta. Housuista tykkään itse paljon, ovat hennosti ruudutetut.


Tällainen alebongaus tällä kertaa (en muuten tajua miksi blogger heittää tuon yhden kuvan miten sattuu, mutta olkoon). Pojan talvikamppeista tulikin nyt vähän miettimistä, kun huomasin että käytettynä ostettu Reimatecin haalari onkin ehkä vähän turhan ohut koko talveksi...mutta niistä lisää huomenna. Posti toi myös muutaman iki-ihanan Nextin mekkosetin tänään, voisin noita ebay-löytöjä esitellä myös vaikka ensi viikolla. Kävittekö muut tuolla KappAhlissa tai mitä mieltä olette tarjonnasta muuten?

1 kommentti:

  1. Kappiksessa on tosiaan välillä superhyviä alennuksia. Raskaana ollessa ostin sieltä huippualehinnoin aivan ihania kesämekkoja joita saatiinkin sitten viime kesänä käyttää. Myös tuollaiset frillapöksyt meiltä löytyy vaaleanviolettina. Tänhetkisiin aleihin en ole suuntaamassa (vaatepaljous). Nextille haaveilen tilausta tekeväni, odotan mielenkiinnolla mitä teille sieltä kotiutuu!

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3