sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Haastetta kerrakseen

Nimittäin tein superpitkän postauksen tuossa iltapäivällä ja PUF!, sinne katosi bittiavaruuteen. Jouduin hengittelemään muutaman kerran. Lyhennettynä siis: ihana isänpäivä, kuten kaikilla muillakin varmaan. Isi sai lahjoja, pusuja, herkkuja ja Stella juhlisti päivää kääntymällä ensimmäistä kertaa itse ilman apuja. Voi liikutus. Kakuksi tehtiin Emilin kanssa helppo suklainen juustokakku:

Kakku ennen koristelua ja
kaunista tarjoiluastiaa :)

Pohja:
200g suklaakeksejä
75 g voita
2 rkl maitoa tai kahvia

Täyte:
2,5 dl kuohu- tai vispikermaa
1 tlk tiramisu-rahkaa
4 liivatelehteä
200g tummaa leivontasuklaata
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Murskaa keksit, sekoita sulatettu voi ja maito. Painele irtopohjavuoan pojalle leivinpaperin päälle, pistä kylmään jähmettymään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä siihen rahka, sokerit ja sulatettu suklaa. Liota liivatelehdet, sulata kiehautetussa vesitilkassa, lisää nauhana ja sekoita hyvin. Kaada seos vuokaan, anna jähmettyä esim. pakastimessa pari tuntia tai jääkaapissa yön yli. Koristele mielen mukaan, esim. suklaanpaloilla tai vadelmilla.


Olin myös vastaamassa kahteen blogistaniassa pyörineeseen haasteeseen näin yhdistettynä, uuden blogin pitäjästä olisi kai kiva tietää jotain? Ehkä, en tiedä, kerron kuitenkin :P Minä ainakin tykkään lukea näitä muista, utelias kun olen.

1. Miksi loit blogisi?
Jotta saisin toteutettua tätä materialistista puoltani rauhassa :D Ja kommentteja, vinkkejä, uusia ideoita. Tämä on vähän kuin hömppäharrastus kaiken vakavamman elämän rinnalla. Teen aika vaativaa työtä (toki nyt äitiyslomalla) eivätkä kaikki ystäväni ihan aina ymmärrä tätä vaatehulluuttani...

2. Minkälaisia blogeja seuraat?
Pelkästään lastenvaate- ja lifestyleblogeja. Muotiblogeista en jaksa enää yksinään inspiroitua. Tykkään lukea ikäisteni kolmekymppisten naisten elämästä, arjesta ja tyylistä.

3. Lempimeikkimerkki?
Osaako joku valita vain yhden? Dioria löytyy eniten, olen koukussa sarjan valokynään ja Addict High Shine -kiiltopuniin. Meikkivoide Clinique, ripsari L'Oreal, aurinkopuuteri Lumene, kajal Rimmel, luomivärit MAC & Gosh. Sekalaista seurakuntaa siis.

4.Lempivaatemerkki?
Filippa K on ikisuosikki. Sen lisäksi vaatekaapissa löytyy paljon Vilaa, Benettonia, Zaraa. Part Two, Marc O'Polo, Camper, Calvin Klein, H&M, Selected Femme seuraavat perässä. Tarve, materiaali, malli ratkaisevat, ei merkki.

5.Välttämätön meikkituotteesi?
Ripsiväri. Ja hyvänä kakkosena meikkivoide.

6. Lempiväri?
Omissa vaatteissa musta (ei ole väri, tiedetään), harmaan eri sävyt, ruskean murretut hiekkana, nutriana, toffeena. Valkoinen joskus, oliivi. Sisustuksessa valkoinen ja puu. Lapsilla värit yleensä.

7. Hajuvetesi?
Tässäkin asiassa olen yltiöpäinen ja hajuvesiä on monta. Vauva-aikana en käytä tuoksuja, mutta arkeen odottavat Kenzon Magnolia, DKNY:n Love from New York, Burberryn Beat. Iltaan Muglerin Angel, kesään Escadan kausituoksut. Guccin Rush2 toimii aina.

8. Lempielokuvasi?
Amelie, olkoon kuinka klisee tahansa. Ja Almodovarit. 
 
9. Missä maassa haluaisit vierailla ja miksi?
Kaukokohteet ovat jääneet ikävän vieraiksi, joten Malediivit. Näyttävät täydelliseltä rentoutumispaikalta, meillä kun on häämatkakin vielä tekemättä.
 
10. Keksi viimeinen kysymys ja vastaa siihen itse?
Mikä on ollut elämäsi paras päätös so far? Uskaltaa haluta lapsia heti salamarakkauden kanssa, muuttaa pois pääkaupunkiseudulta, jatkaa opintoja, vaihtaa työpaikkaa. Oho, niitä tulikin monta.


Tähän väliin kevennyskuva - amaryllis kukkii jo! Ihana joulufiilis kutkuttelee.

 Ja sitten tää toinen:
FAKTOJA MINUSTA

Silmien väri: vihreä
Hiusten väri: hyvin vaalea
Oikeakätinen vai vasenkätinen: oikea
Horoskooppimerkki: kaksonen
                             Jokin huono ominaisuus: kärsimättömyys
Jokin hyvä ominaisuus: empaattisuus
 
SUOSIKEISTA
Väri: tuli jo edellisessä
Karkki: suklaa ja salmiakki/laku, mielellään yhdessä
Juhlapyhä: Joulu, voiko muistakin tykätä?
Ruoka: nepalilainen
Bändi: Red Hot Chili Peppers ja sata muuta
 
 OLINPAIKASTA JA MUUSTA
Mitä ikkunastani näkyy: takapihan puutarha (paitsi että on pimeää eikä näy mitään)
Musiikki, jota soitan jatkuvasti: post-grunge omaksi ja Paukkumaissi lasten,
Ultra Bra yhteiseksi iloksi
Mitä päälläni on juuri nyt:  musta paita, harmaat kotihousut, punaiset villasukat
 
  JUURI NYT
  Mieliala: vähän väsynyt, vähän suklaakakkunälkäinen
Aika: 22.51
Huulipuna: nyt ei tietty mitään, mutta normisti se Diorin kiiltopuna
Suunnitelma: selata vähän ebayta + huutista, lukea, mennä nukkumaan
Viikonpäivä: sunnuntai
 

1 kommentti:

  1. Hei, kävin nyt oikein ajan kanssa neidin nukkuessa tutustumassa blogiisi ja kivalta näyttää! Minä tykkään näistä "jotain itsestä" jutuista, kun saa jotain kuvaa ihmisestä blogin takana. Usein jutut vain vahvistavat kuvaa mikä kirjoitusten perusteella on syntynyt. Ja makoisan näköinen suklaakakku.

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3