keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ticketin (ja Elloksen merkkikenkä)ALE

Kiittelen ensin ihan liikuttuneena teidän kommenteistanne tuohon painopostaukseen. Vähänkö ootte ihania! Jatkan aiheesta viimeistään huomenna (ja sadesäiden kunniaksi tulossa myös niitä välikausikamppeita lisää), olen ollut aivan tuskaisen kiireinen töiden kanssa :( Nyt oli kuitenkin pakko tulla jakamaan kanssanne muutama alevinkki, ovat sen verran suuria säästöjä ;) Eli Ticket to heavenin omassa nettikaupassa tyhjennellään taas varastoja, kokoja ja värejä oli tullut vähän enemmän tarjolle. Olisi hyvä sauma hankkia sadeasuja, välikausitakkeja  ja -housuja sekä fleecehaalareita pienemmille ainakin. Talvihaalareitakin oli maltillisemmin alennettuina, mutta mä hyödynsin mahdollisimman suuret aleprossat - tulemaan lähti Stellalle talveen fandango-pinkki fleecehaalari (23 €) sekä seuraavia välikausia odottelemaan raikkaan lilapallollinen vk-takki ja pinkit vk-housut (35 € kpl). Alunperinhän menin sinne 3:n äidin vinkistä ja pakkohan oli se omakin takki tilata, varsinkin kun olen juuri miettinyt että tummanruskealle olisi tarvetta. Melkoinen alennus! Postarit ilmaiset kun tilaus ylittää 135 euroa, muutoin kannattanee tilata kimpassa jonkun kanssa. Jemmaan olisin kyllä voinut ottaa noita rubber raineja molemmille ja vähän muutakin, mutta ei anna lompakko tahi tila myöten :)


Meillä tosiaan fleecehaalarit ovat olleet Stellalla ympärivuotisessa käytössä lähes, loistavia automatkoilla ja vaunuissa nukkuessa. Nyt ei löytynyt kokoja kun tuosta kokopinkistä, olisin niiiiiin halunnut meille tämän:
 Tai jos ois pieni poika niin tämän:
Meille tulevat housut ovat siis mallia Ontario BIB ja tuota vadelmanpinkkiä väriä näytti olevan normihinnalla vähän joka puolella muualla myynnissä. Takki ei välttämättä sovi suoraan noiden kanssa, mutta halusin vaihteeksi jotain muuta väriä odottamaan (kun pinkkipallollinen plain rain jo muutenkin olemassa ja vaalenapunakukallinen amino suit myös). Otin molemmista koon 86 ja Tiksun tuntien ovat sopivia ensi syksynä :) Kuvat lainattu!

Jäämme odottamaan. Kenkäpulmien kanssa painiskeleville vinkiksi, että Elloksella on nyt muutaman päivän aika hyvä tarjous - 40% kalleimmasta ja 20% seuraavaksi kalleimmasta kenkäparista koodilla 245834. Koskee siis myös merkkikenkiä eli niitä jotka normaalisti E-merkillä (Kavat, Timberland, Tretorn jne...). Vähän tekisi mieli Emilille näitä perus-Converseja:

Tytöille olisi taas kaikkea ihanaa muuten (kuten aina). Mutta kun tarvetta ei ole, tyydyn vaan ihailemaan:

 

1 kommentti:

  1. Molempia aleja olen mutustellut...teksi niin mieli tilailla, mutta kun ei aina kaikkia aleja tartte koluta...=/

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3