torstai 4. elokuuta 2011

GAPin alennuksia ja Elloksen kenkiä

Nämä mun postaukset ovat nyt olleet aika vinkkipainotteisia, ostoksia ja kirppuilua ja välikausi/talvijuttuja on kyllä tulossa kun vaan iltaisin ehtisi näpytellä sekä kuvailla :)

Nyt on kuitenkin taas Gapin verkkokaupassa ale, aivan superihania juttuja - raitoja, balleriinoja, kukkia...Alla mun suosikkipoimintoja sekalaisessa järjestyksessä, on muuten monta!

Lisäksi vinkki Ellokselle. Siellähän suurin osa ns. merkkituotteista on nykyään niitä joihin alekoodit ei käy, mutta Poikien tyylin innoittamana kävin kurkkaamassa muutamia Kavatin uutuuksia jotka eivät ainakaan äsken vielä olleet "suojattuja". Missasin harmillisesti Onnen Päivien Sirkun huutiskohteista poikien Tepsut, mutta täältä löytyikin todella hyvät Kavatin lämpimiksi kehutut saappaat Emilille talveksi. Nämä siis tulossa -50% koodilla 245821:

Kengistä vielä sen verran, että Campadrella oli aivan hurmaavia Trumpeten saappaita (sekä sadeasuja). Hankin juuri Stellalle ne pinkit Hait, mutta oisko tässä meille seuraavan koon litsläts-kengät? Ei voi olla kun hyvällä tuulella nämä jalassa :)

Niin ja kun tässä on nyt kahlattu näitä verkkokauppoja, niin Hennesille oli tullut ihania uutuuksia lisää (heiltä muuten uusimman uutiskirjeen mukana printattava -20% kuponki yhdestä lastenvaatteesta myymälöissä):

 Ja Lindexillä saa yli 50 euron ostokset nyt postikuluitta.

1 kommentti:

  1. Minäkin kävin tilaamssa kengät poitsulle , Kavatin goret syksyyn ja myös aamulla heilahti lisätilaus täältäkin Henkkikselle. Liikkeessäkin kävin juuri ja käytin 5e lahjakorttini. Sinne ei ollut uusimpia uutuuksia ainakaan kaikkia tullut, joten kiva että tulee postissa sitten kun ehtii=)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3