keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ihanuuspaketti

Pidin viime viikolla nelipäiväisen työviikon ja pystyin siis olemaan lasten kanssa kolmea päivää putkeen kotona - mahtavaa! Sillä aikaa oli työpaikalleni ilmestynyt aivan mielettömän ihana paketti :) Pakko jakaa näin pikaisesti sen sisältöä teidänkin kanssanne, suurkiitokset tästä lähtee Satakunnan suuntaan ihanalle lukijalle! Muita lukijoita kiittelen myös meidän pienten vaatteiden ostamisesta, loppuviikolla postittelenkin urakalla itse.

Peräänkuulutin Stellalle siis talvikenkiä tässä joku aika sitten. Sainkin ostettua niitä nyt kaksin kappalein ja päälle paljon muutakin suloista. Vai mitä mieltä olette?


Name Itin pilkkutoppis, UNQ-hattu,
vaaleanpunaiset Tepsut ja Superfitin goret.Tässä näkyy värit paremmin,
syötävän suloisia!Kunpa menisivät koko talven, ovat kokoa 21 ja Stellan kengät nyt kokoa 20. Sormet ristiin siis....Lisäksi Pikkujekun kesäalesta tuli molemmille vielä pipot, nämä ehkä ensi kevääseen vasta mutta hyvä olla ajoissa ;)

 

11 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja! :) Onko teillä muuten aikaisemmin ollut käytössä noita Tepsuja? Huusin juuri tytölle ruskeana sellaiset, mietin tuoto kokoa, onko isoa vai pientä? Koko 25 kuulosti niin isolta meille, mutta ainakin olisi sukkavaraa..ja kasvuvaraa...

  VastaaPoista
 2. Ihana setti!Tuo unq:n hattu on niin herkku!

  VastaaPoista
 3. Kauniita! Tuo UNQ:n hattu sopii kyllä takkiin. Meillä on samainen takki odottamassa talvea ja kuumeisesti mietin siihen asusteita ja asusteiden värejä! Nuo tepsut ovat mielestäni reilua mitoitusta, joten eiköhän koko mene teille talvella hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Tepsut ovat reilua mitoitusta, . Nöpön jalka nyt 24 ja tulevan talven Tepsut kokoa 25 ja ihan taatusti menee koko talven, sillä ne vastaavat miltei numeroa isompaa.'

  VastaaPoista
 5. Ihania totta tosiaan!
  Mullakin on kengät hukassa. Mutta tuolla suljetussa blogissa ei paljon voi enää kuulutella ostettavaa :) Mä luulen että me tarvitaan talveen kokoa 22 tai 23 Tepsut, jos jostain sattuis vaan löytymään.

  VastaaPoista
 6. Ihana setti!
  Eilen kirpparilla pyörittelin tota takkia koossa 80, mutta totesin että se taitaa olla bebelle liian iso koko talven. Malli on hurjan kaunis kyllä.

  VastaaPoista
 7. Ihana setti, pilkut ovat aina niin ihania!!

  VastaaPoista
 8. On kyllä ihqu! =)
  nimim. pilkkuhullu

  VastaaPoista
 9. Argh Anni, olisit ostanut sen mulle! :D

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3