keskiviikko 3. elokuuta 2011

Stockan ja Espritin alennusvinkit

Nopska vinkki - Stockmannin (muutoin melko surkeassa) verkkokaupassa on omia merkkejä -20% ja bongasin sieltä aivan ihanat vaatteet Stellaselle. Bogin pilkkukuosit ovat saatavilla nimittäin nyt supersöpöissä vaaleanpunaisissa polkadot-sävyissä! Kokoasiat näissä(kin) aiheuttavat vaan päänvaivaa - Stellalla käytössä nyt 80 ja 86 cm vaatteet, mutta samanlainen viime syksyn hankinta harmaa-mustana on kokoa 74/80 ja sopiva, samankokoiset leggarit vieläkin pitkät! Eli otanko nyt 86/92 joka on sopiva aika paljon myöhemmin vai juuri sopivan 74/80 setin? Ehkä isomman kuitenkin kun tuota kuosia meillä muuten aika paljon nyt tässä koossa ;) Eihän tuo ale paljon ole, mutta malli ja kuosi sellainen että ei taida paljon myöhempään aleen jäädä...Koko lastenvalikoimasta saa kanta-asiakkaat muutenkin 20 prossaa elokuun ekat viikot. Plussaa tuolla se, että vaatteet tulevat kauniisti silkkipaperissa paketoituna. Mutta alla nyt siis nämä suloisuudet:
Muitakin värejä oli jokaisesta,
mutta tämä vaan iskee aina :)


Keskustan Stockalla oli myös muutama päivä sitten vielä aika hyvin Hullareilta jääneitä Ticketin plain rain -pukuja 39,90 - 44,90 hintaan (kuosista ja väristä riippuen) ja keskustan Sokoksella taas rempan takia isoja alennuksia. Kaikkea sitä ruokatunnilla ehtiikin! :D 

Lisäksi ajattelin vinkata, että Espritillä on aika laaja oma suomenkielinen verkkokauppa, josta voi tilata ilman toimitus- tai palautuskuluja. Siellä paljon toki syysuutuuksia niin naisille, miehille kuin lapsillekin, mutta myös alessa rutkasti tavaraa. Itseäni kiinnostaa lähinnä kengät tuolta ja mietinkin viitsisikö tilata ensi kesää ajatellen uudet platformit, vaikkapa nämä:


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3