tiistai 2. elokuuta 2011

Mikä on kestävin haalari?

Sitä tässä pohditaan. Talvea! Hullua. Kesä vielä kolkuttaa ulkosella, mutta ajatukset vetävät välillä jo lumen suuntaan (kääk ja yäk). Olen hankkinut lapsille talvihaalarit lähes poikkeuksetta käytettyinä, mutta viime vuodesta lähtien Emilin kulutus on ollut sitä luokkaa että uusi on ollut ainoa joka kestää. Niinpä yritän tänä talvena olla ajoissa liikkeellä, ettei käy niin köpelösti kun meinasi viime vuonna...Meillä ollaan siis menty kaavalla 2+2  eli tarhapäiviin (Emil jatkaa kahtena päivänä viikossa) haalari sekä kaksiosainen asu, lisäksi varahaalari ja siistimpi kaksiosainen asu kaupungille jne. Inhoan vaatteiden huoltamista jatkuvasti, joten en jaksa olla päivittäin pesemässä/suihkuttelemassa/kuivailemassa, noin säästyy sentään joka toinen päivä siltä touhulta ;) Yksi haalari meiltä jo löytyy, supermakea Molon Polaris Baobab (kiitos Pampulan ja Pikkiriikin Emmille!:)) koossa 116 cm, se menee ainakin alkutalven viime viikon sovituksesta päätellen. 

On tämä ihana! Ja Stellalla
samis pinkkinä :)


Toinen haalari uupuu, samoin housut kaksiosaisten takkeihin. Kysymys kuuluukin - minkä merkin haalari on mielestäsi kestävin tuollaisella kohta 5 vee rymyeetulla? Aiemmin meillä on ollut Reimatecia, Ticketiä ja Lassien Gtechiä, joista viimeisin osoittautunut yllättäen kaikista kestävimmäksi sekä parhaimman malliseksi. Niissä vaan kuosit ovat olleet aika rumia (tiedetään, turhamaistahan tämä ja merkityksetöntä lapselle) joten mielelläni kokeilisin jotain muutakin tuon tyylikkään Molon rinnalle. Cupcaken uudet tähdet miellyttivät kovasti silmää, mutta kestääkö kangas oikeasti kovassa käytössä? En halua maksaa tuollaista hintaa jos polvet auki heti. 

Nättihän tämä on :)
Kuva Juulia ja Joonatan.

Ticketillä oli kivoja myös tänäkin vuonna, mutta mä olen taas niiden suhteen ollut skeptinen kun koot menneet Emilillä aina vähän metsään - poika on nyt 112 cm pitkä ja keväällä sovitettiin Uffoa koossa 110 cm, oli keskivartalosta ihan liian iso ja roikkuva, hihat taas sopivat. Eli koko aiheuttaa ongelmia siinä taatusti, kestävyys tosin on hyvä näissä. En innostunut myöskään tummansinisistä tähdistä jostain syystä, joten yksivärinen ehkä paras kun tuo toinenkaan kuviollinen ei oikein iske. Tykkäisin vaan jostain kirkkaammasta kun Molo on tummanruskea, mutta aina ei ehkä saa mitä haluaa :)


Tämä melkein ainoa väri
josta itse tykkään.
 Emililtä täytyy kysyä tietenkin myös.
Kuva Niiloilosta.Onko teillä vinkkejä, mitä merkkejä itse suositte tuon ikäisillä?

5 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut REMU:n talvihaalaria?
  Meillä oli pojilla niitä ja ne kesti tosi hyvin ja olivat vedenpitäviä. Meillä on ollut myös esim. Lassie Gtechiä ja olin kans tyytyväinen siihen.

  VastaaPoista
 2. Enkelifani: Remua en ole kokeillut muuta kuin liikkeessä, en tykkää sen mallista jossa kaula jää kovin paljaaksi - meillä lapsilla nuo hupun ja kauluksen tuulisuojat kovassa käytössä :)

  VastaaPoista
 3. Meillä testataan tänä vuonna ensimmäistä kertaa Molo Kidsiä haalarina. Cupcaken haalari kesti hienosti viime talvena, mitään käytönjälkiä siihen ei tullut. Mini a turen haalarit kannattaa myös vilkaista, meillä oli toissa vuonna se edullisempi malli ja oli ihan loistava.

  Ticketin outletissa on nyt muuten kakkoslaatuisia Ontario housuja kahdella kympillä. Tummansinisissä on kokoja 128 saakka, vaikka löytyvätkin tuolta vauvojen ulkovaatteiden osastolta.

  VastaaPoista
 4. Mites olisi Po.P? Ainakin välikausihousut kestäneet meillä mitä vaan. Ticket on hyvä, mutta kyllä sen kankaan saa naarmutettua ihan peruskäytössäkin, ei sentäs rikki kuitenkaan mene.

  VastaaPoista
 5. Mä tykkäsin pojilla Jonathanin cordura-haalareista. Niistä eivät saaneet polvia /takapuolta rikki :)
  Ja kappiksen haalareitahan taidetaan kehua tosi hyviksi, itsellä ei ole kyllä niistä kokemusta.

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3