keskiviikko 10. elokuuta 2011

Takki jota ei tarvittu

Mä täällä mietin syksyä kun monet on jo talvessa (sen yhden haalariajatuksen annoin vilahtaa). Olen sovitellut ja pyöritellyt muksujen välikausikamppeita ja pessyt ja kuvaillut myyntiä varten. Olen miettinyt mitä oikeasti tarvitaan ja mitä ei. Kunnes kesän aleissa tuli vastaan se takki jolle en pystynyt perustelemaan mitään käyttöä, mutta joka oli vaan pakko saada. Kun siskollakin on. Mini a Turen kauniin ruskea välikausitakki matkasi meille siis Juulia&Joonatanista (kiitos jälleen todella nopeasta ja ystävällisestä palvelusta!) reippaalla alella. Otin koon 6 ja on sopiva, Emilillä nyt pituutta 112 cm. Kaveriksi ostin Jesper Juniorista Jonathanin housut 50% alella.

Stellalle olen siis hankkinut vastaavan jo aikaisemmin samasta paikasta, nyt löysin siihen myös ihanat Lennen harmaat housut.

Stellan takki on koko 92 cm ja kauhukseni huomasin että olisi jo pidettävä hihoja käärimällä. Nyt sormet ristissä että mahtuu vielä keväällä jonne alunperin ajateltu....Hyvin vähän olen löytänyt kivoja samisteluvaatteita noin eri-ikäisille ja eri sukupuolta oleville sisaruksille, mutta nämä ovat kyllä supersöpöt yhdessä :)
Samalla meiltä jäi sitten kaksi Emilin välikausitakkia (+ yhdet housut) tarpeettomiksi, uusi Ticketin tähtikuosinen plain rain -puku koossa 116 cm ja uudenveroinen Mayoralin beige kaupunkitakki koossa 6. 
Naputtelen nekin huutikseen kunhan kerkiän, nyt siellä sekalaista vaatetta jo - välikautta ja talvea ja kenkiä ja sisävaatetta tulossa pilvin pimein! Saa toki kysyä jo etukäteen meilitse jos jokin kiinnostaa. Kivaa keskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat samikset, meillä tuo ollut ainakin tosi tykätty päiväkotiulkoilussa!

    VastaaPoista
  2. Meille tuli tytölle myös postissa viime viikolla tuo samainen Mini A Turen aivan VALTAVAN ihana takki! Nyt metsästän Mini A Turelta toppatakkia koossa 80 :)
    Nuo on kyllä aivan syötävän söpöt yhdessä <3
    Jos sulla on tulossa myyntiin tytölle välikausi/talvivaatteita sekä toki myös sisävaatteita koossa 80, niin olen enemmän kuin kiinnostunut :) Sähköpostini iita.daavittila (at) oulu.fi

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3