torstai 8. syyskuuta 2011

Välivaatetta osa 2 ja vähän muutakin

Vähän venyi myös tämä seuraava postaus....ei siis että mulla mitenkään kiire olisi töissä, ehei. Muuten vaan vedän lounasta (Picnicin paahtopaistipatonkia vielä!) näin klo 15.15, eli se siitä säännöllisestä ateriarytmistä taas parin päivän osalta. Siksi tää mun laihdutusprojekti onkin pikkuhiljaa etenevä, välillä omassa työssä päivät ovat todella hektisiä. Niin varmasti kaikessa asiantuntijaduunissa, paremmalla suunnittelulla ja ennakoinnilla näitä voisi toki estää, mutta itse en vaan kykene siihen joka ikinen päivä :/ No, aamulla vaaka näytti taas puoli kiloa vähemmän joten ehkä se tästä. Mutta se siitä ja asiaan eli lastenvaatteisiin :) Ilmat ovatkin olleet aika vaihtelevia, lämpöä välillä ainakin meillä t-paitakeleihin saakka ja välillä taas pipot päässä kaikilla. Koska Emilin perussetit (ruutuPOP+Reimatec ja Lindexin tähtitakki+housut) esiteltiin jo keväällä, ja lisäkin eli se MATin ihana takki housuineenkin kävi näytillä, niin jäljellä on enää Stellan haalarisetit. Voila!

Cuppiksen haalari huutiksesta, pipot Pikkujekku&Selia
ja mun täti, lapaset ebay ja hanskat Jesper Juniorin ale.
Kakkossetissä Motions-haalari puoli-ilmaikseksi JJ-ale,
samoin molemmat hanskat. Pipot huutis + kirppu + täti :)

Rakastan yksityiskohtia ja niitä riitti myös Campadren kautta tulleissa ihanissa Robeezin tossuissa. Ovat täydelliset :)
Ihaillen olen kurkkinut myös kaikkien talvivaatepostauksia. Meilläkin alkaa olla jo valmista molempien muksujen osalta, saimme ihanan pipo- ja asustelähetyksen jota esittelen sitten tarkemmin kunhan saan kivat kuvat otettua :) Kiitokset vaan tekijälle jos tätä luet!

Ei ole UNQ ;)
Nyt painun kotiin sairastamaan. Lapset ja mies ovat olleet jo viikon flunssassa, tauti tarttui tietenkin minuunkin. Pidän siis huomenna sairaspäivän (eli teen töitä miten ehdin kotoa käsin) ja lauantaina pitäisi jaksaa puhua vielä kahdessa seminaarissakin. Lohduttaudun sillä, että saan ylimääräisen vapaapäivän, jonka käytänkin jo viikon päästä kun lähdemme mökille kolmeksi päiväksi mikäli säät sallivat. Mutta pidemmittä puheitta, mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä olen kans aloittanut työt ja kiireessä on kyllä tosi vaikea syödä terveellisesti ja säännöllisesti :-/ Liikuntakin jää vähemmälle kun koneella on paljon... vali vali.

    Ihania nuo Stellasen asusteet! Odotan innolla näkeväni myös nuo alimmaiset :)

    Parempia vointeja sinne! :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3