maanantai 28. maaliskuuta 2011

Viikon SHOPbailut

Ja toisin kun otsikosta voisi päätellä, ostokset eivät ole Aleksilta. Meillä aika huono sellainen täällä, joten jätin ne hullutukset väliin. Sen sijaan hankin jotain tarpeellista kerrankin itselleni ja Emilille! Ja Stellalle ihan vähän lopussa jotain...Valitettavasti myös muutama huti jotka myyntiin.  

Ensin kävin paikallisessa lastenvaateliikkeessä josta jatkoin Henkkaan sekä Kappikseen alekupongit kourassa. Emil tarvitsi nimittäin kevääksi muutamia siistejä paitoja, sillä juhlia on useampia luvassa.


Ruutupaita Esprit 10 €, vihreä
perustrikoo Name It 3 €.


.
Sininen ruutupaita H&M 5 €,
harmaa trikoo Name It 5 €.
Molemmat KappAhl -25%
(paita siis n. 10 € ja farkut 15 €)
KappAhlissahan oli vielä nuo lasten housut joka tapauksessa -25%, joten pehmeät farkut pääsivät mukaan myös. Vähän hätäisesti kiersin naisten osaston, yleensä en sieltä mitään löydä kun ovat aika lailla eri tyylisiä, mutta nyt tarttui mukaan jotain kivaa kotivaatetta (ja koska sovittamatta, niin lopussa lisää infoa...).




 Lopuksi kävin vielä pyörähtämässä Sokoksen kosmetiikkapuolella, josta 3+1 -tarjouksista ostan aina hammastahnaa jne. Nyt löysin todella tarpeellisen Biothermin kosmetiikkapakkauksen naurettavaan hintaan - 22,45 € sisältäen siis 50 ml:n kosteusvoiteen sekä reilut matkakoot kosteusvoiteesta ja suihkutuotteesta. 

Alla oma H&M:n kevyt kesäpaita 10 €.
Kotona odotti myös postia sekä huutiksesta että Stockan verkkokaupasta. Jälkimmäisestähän tulee nyt paketit postikuluitta vielä kuun loppuun ja lisäksi siellä oli joku aika sitten 20% ale kaikista lasten vaatteista. Niinpä Emilille saapui Reimatecit ruskeat välikausihousut vielä.

Hintaa jäi 31 €.
Harmittaa muuten vieläkin etten raaskinut muka ostaa samalla alella Stellalle ehkä ihaninta Bogin mekkoa:



Huutiksesta tuli sen sijaan pitkästä aikaa huteja tiedossa kokojen suhteen. Niinpä laitan ne takaisin itse myyntiin, huomiseen saakka voi näitä kysellä vielä stellassecondhand (at) gmail.com jos jotain kiinnostaa (kaikki hinnat sisältävät postikulut).

Stellalle olin ostanut aivan ihanan Mayoralin vaaleanpunaisen t-paidan, jossa suloisia käsilaukkuja edessä. Kokolapussa 12m/80 cm, mutta tämä taas todella pientä mitoitusta eli vastaa noin 74 cm. Harmittaa todella paljon, mutta ei mene meillä millään enää kesällä kun nyt olisi sopiva :/ Paita on todella hyväkuntoinen, ainoastaan muutaman kerran edellisen omistajan pitämä ja meillä ei siis edes sovitettu. Hinta tässä 6 euroa.




Emilille tuli taas Timberlandin klassikkopipo tummansinisenä, mutta sepä onkin ihan liian iso. Eli puuvillainen ja paljon pidetty, mutta perussiisti pipo kyseessä, kokolapussa 52 mutta pipo vähintään kokoa 54 sillä nelivuotiaalle valuu silmille. Hinta 7 euroa.



Omatkaan ostokset eivät menneet ihan putkeen. Kevennysprojekti on vienyt nelisen kiloa, mutta vaatekoon arpominen välillä näköjään vaikeaa silti. Ehdin hukata kuitit jo jonnekin enkä jaksa lähteä setvimään palauttelua. Myyn siis nämä alle paikallaan olevien hintalappujen hinnan eli eka paita 5 euroa ja toka tunika 20 euroa postareineen:

H&M raitapaita, pitkä malli. Koko M.
KappAhlin uutuustunika puuvillaa.
Koko M /40-42
 

Loppuun sentään jotain onnistunutta taas. Meillä lähikauppa on K-supermarketin lisäksi Lidl, jossa käydään säännöllisesti myös. Ruokien lisäksi ostan sieltä silloin tällöin esim. sukkia jne. Tänään sinne oli tullut kuitenkin myyntiin todella nättejä vaatteita tytöille. Eikös olekin aika Nextin tyylistä?



Ylin setti on kokoa 86/92, paita menee varmaan jo kesällä ja hame myöhemmin sillä on sen verran leveä vyötäröstä. Alemmasta setistä ei ollut enää pientä kokoa jäljellä, joten tein pidemmän hamstrauksen ja otin kokoa 98...Noh, tuo puuvillainen neuletunika menee mekkona aiemmin ja polkadot-leggarit kestävät aikaa eikös niin?;)

Tänään alkoivat Jesper Juniorin puolihintapäivät ja ensi viikolla onkin sitten taas Hullut Päivät. Täytyy katsoa tarkasti kuvasto kunhan saapuu, kenkiä olen sieltä lapsille usein hankkinut sekä sisävaatetta, liinavaatteita & pyyhkeitä kotiin ja joskus harvoin jotain itsellenikin. Inhoan yli kaiken vaan sitä tungosta, joten täsmäiskut on suunniteltava tarkasti etukäteen.
Käyttekö te näillä halvennuskarnevaaleilla?

8 kommenttia:

  1. Voi vitsit tuo Lidlin hame ja teeppari -setti on nätti. Ja on kyllä Nextin tyyliä. :)
    Pitääkin käydä Lidlissä joku päivä. Tosi harvoin tulee siellä käytyä, vaikka sieltä voi näemmä tehdä löytöjä. :)
    Mä ajattelin käydä katsastamassa Hullut Päivät, JesperJuniorin päiville en taida ehtiä.

    VastaaPoista
  2. Oho mikä lidl löytö!
    Mä yleensä käyn 3+1:n, mutta nyt en kipeänä päässyt, mutta hullarit nyt on pakolliset sinne vaikka pää kainalossa. Täytyy kyllä myöntää, että aika lailla täsmäiskuja ne munkin käynnit nykyään on, ihmeesti ruvennut se kaaos ahdistamaan vaikka aiemmin ihan nautinkin!

    VastaaPoista
  3. mäkin olen lidlin mainoksessa ihaillut noita settejä.

    VastaaPoista
  4. Kävin töitten jälkeen hakeen Lidlistä noi samat setit Matsukalle :) Katoin kans mainoksesta jo, että ihan Nextiä.

    VastaaPoista
  5. Kattelin Lidl mainoksesta kans noita settejä ja tänään hain "pakolliset" joten pääsin kurkkaan noitakin.
    Avasin paketin ja tutkin aikani.
    Laatu oli kyllä kaikkea muuta mitä tahdoin.
    Paljon olen hyvää kuullut ja sen perusteella ajattelin tutkia.

    VastaaPoista
  6. Pipot ja päähineet ovat kyllä hankalia ja niitten kanssa tulee helposti huteja. Jännä juttu toi Timberlandin pipojen mitoitus. Ostin tänään 44cm päähän Timben 52 koon pipon. Toiveena olisi, että mahtuisi vielä syksyllä. Sovittaessa huomasi, että eri väreissä oli koko eroja. Niitä ei siis todellakaan voi ostaa kokomerkinnän perusteella.

    Mä en useinkaan jaksa mennä tungoksen takia näille eri paikkojen hintahulinoille. Stoccalle teen täsmäiskuja, yleensä haen juuri ne lasten gorekengät talveen tai välikauteen.

    VastaaPoista
  7. Heips,

    Ostaisin sinulta pois kuleksimasta H&M :n raitapaidan sekä Kappahlin valkoisen tunikan :) laitan sähköpostia !!

    -TanjaRiitta-

    VastaaPoista
  8. Neulepaita Lidlistà on ihana! Ja supersuloinen on pieni kàsi joka rutistaa paidan helmaa <3
    Mà olen muuten ostanut Lidlistà kaikki meidàn parhaat liukuestesukat.

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3