lauantai 2. huhtikuuta 2011

Halutaan OSTAA!

Vaihteeksi näin päin :) Eli ajattelin listata muutaman asian joihin meillä olisi tarvetta - mikäli kaapeistasi siis löytyy jotain näistä siisteinä käytettyinä niin laittaisitko ystävällisesti meiliä kuvauksen & hintapyynnön kera
stellassecondhand (at) gmail.com


Akuuteimmat: 
- tytölle tumma / siisti juhlamekko hautajaisiin, koko 74-80 cm. Tällaista en löydä nyt mistään, kaikkialla kesämekkoja jo pelkästään. Voi olla harmaa / musta / ruskea / tummansininen / tumman violetti tms. tai kuviollinen joillain näillä sekoituksilla, merkillä ei suurta merkitystä kunhan löytäisin mieluisen (toki siis merkkivaatteitakin saa tarjota!)
- pojalle tumma slipoveri puuvillaa koossa 110/116, tai liivi (musta, harmaa, mariini tms.). Myös musta kravatti pojalle hakusessa samaan tilaisuuteen.

Meillä tosiaan tällainen surullisempi tilaisuus tiedossa muutaman viikon kuluttua enkä haluaisi huikeita summia laittaa nyt (toivottavasti) harvinaiseen juhlaan.


Ja sitten muuten vaan jatkuva haku päällä tulevaisuutta ajatellen...


Tytölle:
- Ticketin kukallinen Amino (kaikki värit ok) kokoluokissa 68-80 cm
- Cupcaken ulkovaatetta (välikausi + talvi) kokoluokissa 74-86 cm
- Mini a Turen ulkovaatetta (välikausi + talvi) kokoluokissa 74-86 cm
- Minymon pallohaalari 1,5 v. koossa (80-86 cm)
- POPin, Ver de Terren jne. ulkovaatetta
- em. sopivia asusteita

Pojalle:
- Ticketin Uffo 104-110 cm (kaikki värit + kuosit ok)
- talvihaalari 5-vuotiaalle 110-116 cm merkistä riippuen: Ticket, Molo, Minymo, Mini a Ture, POP
- ulkovaatetta saa muutenkin tarjota em. merkeiltä, lisäksi kiinnostaa pojillekin Cupcake ja Villervalla

Ja molemmille saa merkillisiä sisävaatteitakin tarjota, tytölle koosta 80 ja pojalle 110 eteenpäin :)


Lisäksi olen kiinnostunut vähän käytetyistä ensiaskelkengistä koossa 19, vaaleanpunaisina tai beigen sävyisinä. Yritän saada Hullareilta hankittua nuo Superfitit (ne kun saa aina palauttaa jos malli ei sovikaan), mutta eihän sitä voi olla varma onnistunko nappaamisessa ;) Kyseisille päiville ois melkoinen ostoslista muutenkin tehtynä, pitkästä aikaa tuntui olevan muutakin haettavaa kun ne pelkät Ticketit. 


Tuntuu vähän tyhmältä kysellä tällä tavalla näiden perään, mutta monella kanssablogistilla (ja lukijalla!) tuntuu olevan niin kiva maku ja sen verran vanhempia lapsia, että voisi olla toivoa löytääkin näin. Huutista kyttään toki, mutta aina en joko ehdi tai menee muuten ohi kivat jutut. Tarjotkaa siis ihmeessä!

10 kommenttia:

  1. Otan osaa. Meiltä voisi löytyä mekko lainaan, ovat kylläkin ihan trikoomekkoja nuo meidän tummat/harmaat tuossa koossa. Laitatko mulle vaikka viestiä (kaisastiinangarderobi(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  2. Meiltä voisi joutaa uudenveroinen ruskea molon haalari koossa 116cm.
    Tämän talven väri baobab, ostettu uutena keskellä talvea, joten tosi vähän käytetty muiden ohella. :)
    Hintapyyntöä en osaa sanoa, mutta jos kiinnostuit, niin tarjota saa pampulajapikkiriikki@gmail.com :)
    ( Tajusin muuten vasta popin pipoa postittaessani, että asutaan samassa kaupungissa... :) Niin ja jos haluat tunnarit blogiini, niin samaan mailiosoitteseen voi laittaa viestiä. :) )

    VastaaPoista
  3. Meillä jäi tämä Gymboreen mekko täysin käyttämättä, kiinnostaisiko vai onko liian vaalea? Koko on 18-24kk eli vastaa mielestäni 80cm. Hp 20e postareineen.

    http://3.bp.blogspot.com/_TwvVow6RYt0/TKRpRN4ug_I/AAAAAAAAAqc/hBzFDfyGa3c/s1600/140069131.jpg

    VastaaPoista
  4. Meillä Benettonin kalaruotokuvioinen mekko 74, menee helposti 80 asti. Kerran käytetty, ruskea/harmaa sävy, liivimekko malli.
    Oikein siisti, ensipesu tekemäätä.

    VastaaPoista
  5. Nyt vasta huomasin bloggauksesi. meillä olisi 80cm benettonin todella kaunis harmaa mekko. Mekossa ihana pussittava helma. Sitä on käytetty ainoastaan kerran yksissä illanistujaisissa.

    Joten jos kiinnostaa ja olet vielä mekkoa vailla niin alitatko viestiä minna.ilonen@yahoo.com niin lähetän sinulle kuvia.

    Muutakin etsimääsi voisi löytyä mm. MInymon pallo toppahaalari koko 80cm.

    VastaaPoista
  6. Voi hitsi, meillä olis ollu noista vain toi pallohaalari (86 cm) mutta sen on multa joku varannut jo aikoja sitten itselleen, näki blogista tai huutiksesta että meillä on se :)

    Kaivelen kenkävarastot, saattais olla v.pun. Ecco-kävelykengät koossa 20?

    VastaaPoista
  7. Heippis :) ryhdyin lukijaksi kun miellà on suunnileen samanikàiset lapset, tyttò ja poika, ja meillà on on kivin sama maku monen asian suhteen! Sun taustakin on ihana :D
    Mà napsuttelin just tànààn Huutikseen kaksi ihan tummansinistà mekkoa, nyt en muista oliko koko 86cm, mutta kun ei ole pitkià hihoja niin vois ihan hyvin mennà 80cmn pituiselle. Ne on molemmat mayoralin, toinen hyvinkin elegantti ja toinen sievà neulemekko. Kày kurkkaamassa vaikka mun blogissa, kuvat on siellà :)

    VastaaPoista
  8. Meillä olis jemmaan ostettuna käytetty, mutta oikein siisti H&M:n tummanharmaa satiininen mekko, jossa kirsikan kukkasia ja kirsikkapuun oksia. Lyhyet hihat. Jos olisit semmoista vähälle käytölle jäävää, suht huokeaa vailla :) Parilla eurolla saisit :) Koko 80 cm. Laittelen sitten kuvaa, jos haluat.

    VastaaPoista
  9. Hei, mulla menee pallohaalari huutikseen varmaan vasta syksyllä (80 cm) ja toistaiseksi se on vielä käytössä välikausivaatteiden ohella. Koitan muistaa infota sulle suoraan tai ainakin mainostaa blogissa siinä vaiheessa kun laittelen talvikamppeita huutikseen.

    VastaaPoista
  10. Hei KIITOS ihanaiset avusta! Ja anteeksi kun en ehtinyt kommentoida aikaisemmin. Mekko löytyi kuitenkin :) Ja vielä muutama yksittäiskommentti (jos kukaan näitä enää lukee):

    Anna: tervetuloa lukemaan, tulen myös vierailulle, ollaankin kaimoja irl ;)

    Unelma & 5xmamma: pallohaalari ois ihana, muistuttelen!

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3