keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

BLOGIKIRPPU! Sekalainen sellainen:)

Kokeillaas laiskana naisena tätä kautta ensin näiden myyntiä, sitten taas tuttuun tyyliin huutikseen joka nyt päivittämättä ja pahasti. Eli nyt myydään sekä tytön että pojan että äidin kampetta. Suurin osa uusia, loput siistejä ja vähän käytettyjä. Säännöt samat kuin ennenkin eli:

Kaikki varataan sähköpostiini stellassecondhand@gmail.com, näin ei tule epäselvyyksiä kellonajoista jos moni sattuisi tahtomaan saman. Lisätietoja kuten mittoja jne. voi kysellä kommenttiboksiinkin, näin tulevat vastaukset kaikille näkyviin. Päivitän tuotteet varatuiksi kunhan ehdin ja myydyiksi kun summa tililläni, varattujakin voi siis vielä kysellä.

Hinnat sisältävät postituksen kakkosluokassa eli muita kuluja ei tule päälle. 


Aloitan asusteilla joita onkin kertynyt sitten "pikkaisen " liikaa, jatkan tytön (68-86 cm) sitten pojan (104-110 cm) ja viimeiseksi äidin (S-L) kamppeilla.



1. Tommy Hilfigerin musta pipo, uusi ja laput kiinni. Musta, joustavaa neulosta. Edessä teksti ja takana pieni lippulogo, takuuaito. Koko S-M, liian iso vielä 4 v. päähän eli kiertoon. Ovh. 30 euron kieppeillä.
Hinta 12 euroa
VARATTU





2. Minymon mustat Thinsulate-talvihanskat, uudet ja laput kiinni. Koko 4-6 v. Ostin varahanskoiksi tarhaan, mutta pärjättiinkin Reimateceilla. Näiden pitäisi hylkiä vettä jne. Ovh. 14,95 €.
Hinta 7 euroa




3. Vertbaudet iki-ihana polkadot-kuosinen baskeri & kaulaliina. Uudet ja laput kiinni. Pohjaväri tuollainen kermanvaalea, ohutta puuvillaa. Koko 24-36M, koon vastaavuudesta hankala sanoa mutta ainakin meille ihan liian iso vielä pitkään :D 
MYYTY



4. Girandola kaunis täysvillainen kaulaliina, pinkkiä ja syvää lilaa raitoina, hauskat pallot päässä. Uusi ja laput kiinni. Koko 2-6 v. enkä jaksa säilöä, on sen verran pitkä meinaan...
Hinta 8 euroa






5. Edelliseen hienosti sopivat Jonathan City -hanskat, pinkit tähtikuvioin. Uudet ja laput kiinni. Sopivat hienosti esim. Molon haalareihin, meilläkin siihen aiottu mutta ehkä kolmet pinkit hanskat ovat liikaa? Vesipilari 3000 eli hylkivät ainakin. Koko 1-2 v.
Hinta 6 euroa




6. Kaulaliinahamsterin varastot sen kun jatkuvat...Maximon superkaunis hennon lilansävyinen kaulaliina, jossa sydämet molemmin puolin ja pujotusrenksu. Uusi ja laput kiinni.
Hinta 8 euroa




7. Pojalle vaihteeksi, eli Bogin kauniin helmenharmaa tupsupipo ja pitkä kaulaliina, turkoosit reunukset. Ihanan näköinen! Harmillisesti pipo kuitenkin meille pieni, eli setti on uusi ja käyttämätön :/ Kolmivuotiaalle passeli ainakin.
Hinta 12 euroa






8. Vertbaudet harmaa-valkoraidallinen pipo ja kaulaliina puuvillaa, unisex-väritys ja koko on 74 cm. Siisti käytetty.
Hinta 5 euroa




9. Benettonin ihana hattaranvaaleanpunainen tikkitakki, koko 82 cm (vastaa noin 86 cm mielestäni) ja kunto täysin moitteeton. Ajattelin tätä suloisuutta syksyyn, mutta meillä on jo 2 vaaleanpunaista takkia sinnekin. Hups. 

MYYTY




10. Benettonin pinkki tikkitakki reilussa koossa 68 cm. Siisti käytetty suloisuus. 
MYYTY




...ja kumman ostaja ekana ehtii tai haluaa, saa mukaan molempiin sopivan uuden H&M:n kaulaliinan (unohtunut kaappiin)




11. H&M ihanan ohut vaaleanpunainen trikoopaita kesään, koko 86 cm. Uusi ja laput kiinni.
MYYTY




12. Vertbaudet suloisista suloisin villatakki, aprikoosinvärisellä pohjalla polkadot-palloja. Uusi ja laput kiinni. Tässä kokona 81 cm, mutta mitaten vastaa H&M:n 86 senttisiä eli isompi. Meille kertynyt myös näitä neuletakkeja, joten tämä passaa eteenpäin. Laadukkaan oloista villasekoitetta (ei akryyliä!).
Hinta 12 euroa




13. Nalle Puh -mekkosetti pienelle tytölle koossa 68-74 cm. Uusi ja laput kiinni, kakkoslaatuinen mutta en tiedä todellakaan miksi. Beige-valkoruudullinen, ihania yksityiskohtia. Mukana siis mekko, hattu ja vaippapöksyt. 
Hinta 8 euroa
VARATTU





14. Raikas setti, bambi-paita kokoa 86 cm ja Elloksen punaiset college-housut 80 cm (reilun näköiset). Molemmat uusia ilman lappuja. 
Hinta 6 euroa




15. Pienelle pojalle vaihteeksi (siltä varalta hankittu jos Stella olisikin ollut poika...), Lindexin iki-ihanaa uusretroa mallistoa kietaisubody sekä mustanharmaat velourhousut koossa 62 cm. Molemmat uusia ja laput kiinni.
Hinta 10 euroa




16. Isommalle pojalle sitten eli Muumi-bokserit, koko reilu 98/104. Unohtuneet kaappiin, uudet ja laput kiinni.
Hinta 3 euroa






17. Vertbaudetin tosi nätti rugby-paita, ehti olla kahdesti päällä ja pesty saman verran. Koko 5 vuotta ei siis todellakaan pidä paikkaansa, vastaa enemmän 104 cm (kysy mitat tarvittaessa). Siisti käytetty siis, ihanan keväinen.
Hinta 7 euroa




18. Espritin upea vihreä lentokoneaiheinen huppari, vintage-henkinen eli haalistettu väri ja kulutetut yksityiskohdat, paljon kivoja juttuja. Tämäkin ehtinyt pari kertaa vaan päälle, poika ei jostain syystä tykännytkään :( Koko 104/110 cm. Maksoin 34,90 tästä ja tulee maksikirjeenä, siksi vähän korkeampi hinta.
Hinta 19 euroa




19. Edellisiin hyvin sopivat H&M:n siistit suorat perusfarkut, mielestäni kiva malli, klassinen. Säädettävä vyötärö, koko 104 cm. Ei moitittavaa kunnossa vaikka useissa juhlissa pidettiinkin.
Hinta 9 euroa




20. Nanso musta Paulakukka-kietaisumekko, koko reilu M. Siisti ja vähän käytetty, jonkun verran musta ehkä haaleampi? Raskaana ollessakin ihana :)
Hinta 35 euroa




21. Evie musta maksimekko trikoota, tuubimallinen yläosa rypytetty. Koko 14/42 eli L. Kerran ollut päällä eli moitteeton. Malli ei sovi minulle.
Hinta 20 euroa




22. H&M hiekanvärinen ihana silkkisekoite-tunika / pitkä paitis, uusi ja laput kiinni. Koko 42. Malli väärä :(
Hinta 15 euroa
VARATTU



23. Nanso Kannansola-hame trikoota, kietaisumalli. Koko M. Siisti käytetty.
Hinta 10 euroa




24. Part Two ihana pitkä puuvillainen neuletakki vyöllä. Ainoastaan sovitettu, laput tosin poistin tyhmänä. Ovh. 119 euroa. Kauniit kirjaillut taskut. Koko L. Itselleni valitettavasti sittenkin liian iso. Tulee pakettina (mahtuu muutakin).
Hinta 40 euroa




25. KappAhl nude / hento roosa juhlavampi t-paita (rypyssä kuvassa!), koko 40/42. Upeat ruusut olkapäillä! Kerran sovitettu, laput poistettu. 
Hinta 6 euroa




26. David viininpunainen treenipaita, koko reiluhko S. Ei mitään moitittavaa, ehkä kahdesti ollut päällä.
Hinta 10 euroa




27. Champion kiva huppari, ohutta trikoota, paljon yksityiskohtia pinkillä :) Koko M. Todella siisti, ei moitittavaa, tämäkin ollut ehkä kahdesti päällä.
Hinta 15 euroa




28. Global Sport kaunis vaaleanbeige untuvatakki, laadukas ja kaunis Stockan omaa mallistoa. Koko L, ei mikään reilu. Siisti ja vähän käytetty, ainoastaan takin helman reunassa saattaa tarkasti katsottuna nähdä jotain hentoa tummentumaa. Malli ei tässäkään sovi. Täyte siis aitoa untuvaa (eettisesti kerättyä I hope...). Ovh. oli yli satasen.
Hinta 40 euroa




 29. Vielä löytyi tytöllekin eli Lindexin Fix-malliston supernätti farkkumekko, sisällä pikkukukkia :) Kaunis malli. Koko 80 cm, ei mitään moitittavaa. Meillä farkkumekkoja samassa koossa kolme...
Hinta 6 euroa




30. Name It keväinen neulebolero, kirkasta omenanvihreää ja pinkkiä. Suloiset ruusut! Uusi ja laput kiinni, ovh. 22,95 €.
Hinta 10 euroa





Ja sitten...jossain postauksessa sivusin laukkuja ja sanoin, ettei minulla ole mitään luksusmerkkien laukkuja. Olin unohtanut kokonaan yhden häpeällisen yritykseni, joka löytyi nyt kaappeja läpikäydessä. Muutama vuosi sitten halusin siis ostaa Louis Vuittonin m51980 -pikkulaukun, ja löysinkin sellaisen siistinä ja vähänkäytettynä ebaysta. Ei olisi kannattanut, nimittäin laukkuhan ei ollut aito :( Siisti replica kylläkin, mutta silti. Reklamoin ja sain rahani takaisin PayPalin turvan kautta, vakuutettu postilähetys jäi omalle kontolleni. Harmitti niin paljon, että laukku jäi käyttämättä ja tuli vastaan siis nyt. Jos joku haluaa sen ostaa, niin myyn mielelläni tuon postilähetyksen hinnalla eli 30 eurolla. Laukku on nimittäin kaikesta huolimatta kaunis ja siisti. Kuvia voi pyytää meilitse. Näitä replikoitakin myydään aika hintavina usena eri firman kautta näköjään, esim. täällä.


Tässä siis jotain, lisääkin valitettavasti olisi :)



2 kommenttia:

  1. Minkä kokoinen toi bolero on? En ihan saanut selvää kuvasta :) Jos on 80cm-86cm niin mulle! :)

    VastaaPoista
  2. Hei ja apua, oli koko jäänyt :D Eli kokolapussa 80 cm, on mielestäni reiluhkon näköinen :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3