lauantai 5. helmikuuta 2011

GAPin ale & Ideaparkin löytöjä

Tänään toteutettiin Emilin haave ja käytiin taas pitkästä aikaa HopLopissa. Paikaksi valikoitui Ideapark, maman itsekkäästä toiveesta tietenkin (piti käydä katsastamassa loppualet). Ennen lähtöä lueskelin muiden blogeja ja voi Sirkku minkä teit - postaus Gapin alesta sai tietenkin klikkaamaan sivuille eikä sieltä ilman tilausta pois päässyt. Nämä matkaavat meille muutaman päivän päästä:

Jo aiemmin himoitsemani mekko kesään.
Ihana sailor-paita.

Perhoset ovat myös heikkouteni.

Tässä bodyssa oli jotain kivaa.
Kenkähullun tyttärelle syksyyn.
Isoveljen ainoa saalis.

Olisihan tuolla ollut muutakin, mutta niin aina. Sen sijaan Ideaparkin liikkeet olivat vähän pettymyksiä. Lindexillä oli lasten housut -20% eli ostin ne mustat välikausipöksyt Emilille koossa 110, näytti yllättävän reilulta. Jesper&Juniorissa alerekit notkuivat, mutta joko koot puuttuivat (esim. Reimatecin housuista joita olisin voinut ostaa) tai sitten tavara oli aika kamalaa. Cupcakea siellä oli puoleen hintaan (talvivaatteet) ja välikauttakin kokoja ihan hyvin. Olisi ollut meillekin, mutta en ostanut. Ihme. Hyvä minä! Ostin sitten -50% alehinnoilla fleeceä ensi talveen molemmille sekä Stellalle pipoa ja hanskaa. Kotiin tullessa mallasin vähän aleista kertyneitä asusteita noihin kahteen ensi talven haalariin, tältä näyttäisi (värit ihan pielessä, en jaksanut säätää eli näyttää ettei mikään sovi mihinkään :D):

Haalari siis Molo ja väri bubblegum, samoin yhdet hanskat.
Pipo ja toise hanskat Jonathan, kaulaliina Girandola.

Haalari Ticket, hattu ja hopeahanskat Lenne,
raidalliset Reimatec.
Aika kirkkaalta ja tummalta näyttää ensi talvi so far. Vähän mietityttää, sillä olen juuri raakannut Stellan sisävaatteista kaikki kirkkaat värit ja kuviot pois kokonaan. Tyttäremme on muuttunut sitten synnärin mustatukkaisesta täysin blondiksi taivaansinisilmäksi, joten omasta mielestäni hänelle ei sovi nuo vahvat värit ainakaan nyt. Niinpä huutikseen on tulossa lisää mm. POPpia:

  
 
...ja niiden kirjavien tilalle olen sitten ostellut muuta täydennystä. Anton&Nina Ideaparkissa tarjosi mojovia alennuksia mm. Benettonin vaatteista. Mukaan lähti ihana haalean liila tunika (Wheatin & MAT:n tyylistä tämäkin!) sekä harmaa suloinen collegehame Name Itiltä. Yhteensä 10 euroa, ei paha :)





Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

  1. Hih, ole hyvä vaan. :D Kerrankin näin päin. ;)

    Teillä näyttää jo ensi talvikin olevan hyvällä mallilla. :)

    VastaaPoista
  2. Minä kanssa kävin Gapin tarjouksia katsomassa, mutta en ostanut mitään. Hyvä minullekin ;). Nuo ekat kaksi sopisi niin hyvin meidänkin kesään. Ihania!

    VastaaPoista
  3. Ihania gappeja kertakaikkiaan, täytyy ehkä sitten kuitenkin käydä katsomassa!

    VastaaPoista
  4. Mullakin vielä Gapin tilaus tekemättä ;) Ei voi ehkä vastustaa. Ihania olet löytänyt!
    Ja onpa hyvällä mallilla jo ensi talvikin :) Meillä on ensi talvena pienemmällä tuo sama Bubblegum, on se vaan nätti.

    VastaaPoista
  5. Sirkku: kiitän kyllä oikeasti, sillä viimeksi en raaskinut ihan kaikkia tilata ja nyt olikin useat niistä jättämistäni alessa :)

    Saija: sitä nykyään onnittelee kyllä itseään joka kerta kun jää jotain tilaamatta :D

    Anni: eikö olekin, oli vaikea vastustaa!

    Terhi: sillä 15% alekoodilla tosiaan kuittaa postarit helposti eli sinäsä tulee kyllä edulliseksi. Tuo Molo on tosi nätti ja raikas kyllä luonnossa, olen hurjan tyytyväinen (ja toivon että koko sopiva...)

    VastaaPoista
  6. Kivoja GAPeja teille tuli! JA nuo kaikki asusteetkin ovat aika mahtavia!
    Mulla teki tosi tiukkaa, etten myös tilannut uudelleen (kolmatta paketia oikeastaan..) Gapilta, alessa kun oli juuri niitä, mitä jäin miettimään ekojen tilausten kohdalla. Toisaalta kiva, että GAp laittaa alet myös meille Suomalaisille, toisin kuin esim. Next.

    VastaaPoista
  7. riikka: kiitos! Odotan ihan malttamattomana, voi jösses että puuttuu jännitystä elämästä :D Ja toi on niin totta, että kiva kun saadaan alet noista - mua on aina oikein suututtanut se Nextin meininki että alennuksia ei tule koskaan kun täältä tilaa, brittisivuilla huikeat alehinnat ja kansainvälisillä täydet.

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3