keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Livie&Lucat + Mayoral

Pikainen postaus taas, mama keikkuu yötä myöten koneella ja hoitaa päivät räkäisiä muksuja sekä naputtaa huutista. Huhhuh. Mutta pakko oli tämä laittaa, Lilliksen ihanasta paketista kuoriutuivat supersuloiset Livie&Lucan kengät sekä Mayoralin mekko. Rakastan näitä. Kengät kokoa 20 eli menevät ehkä kesällä, ehkä myöhemmin. Mekko kokoa 80 ja vastaa yllättäen musta sitä.


Aika ihanat eikö? Huutikseen tulee tavaraa hitaasti mutta varmasti, urakkaa hidastaa eniten se että olen samalla päättänyt siivota kaikki vaatekaapit + vaatehuoneen + varaston jne...eli käydä koko perheen sopimattomat kamat läpi. Stellan vaatteet tulevat huutikseen, Emilin vanhoja toiselle tunnukselle samoin kun omiani ja loput menevät hyväntekeväisyyteen. Loppuu tila ja menee hermot. Mutta huutikseen olen aloittanut listauksen, laitan ensin meille liian isot ja sopimattoman väriset, siitä sitten pienempään päin eli kokoja löytyy välillä 62-92 :o Siellä jo ja tulossa mm.
Laitan myöhemmin sivuun linkin, nyt voi käydä välillä kurkkimassa jo täältä.

2 kommenttia:

  1. Meille tuli kanssa Lillikseltä tuo Mayoralin mekko ja on se herkku =) Noi kengät on kanssa ihanat.

    VastaaPoista
  2. Voi.. Katselin meidän Hilmalle tuota samaa mekkoa, mutta jäljellä oli enää 74cm ja se jäisi liian nopeasti pieneksi :(
    Kauniit ovat kengätkin ;)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3