torstai 17. helmikuuta 2011

I LOVE Zara (ja tunnustus!)

Ihan ensin KIITOS kaikille blogikirppisten ja huutiksen ostajille, mahtavaa kun kaapit tyhjenee! Pakkasta täällä käsittämättömät 29 astetta eli vaunuillen en pääse postiin, mutta iltapäivällä mies saa hurauttaa autolla seuraavan satsin eteenpäin. Päivitän ainakin huutista viikonloppuna, kunhan täältä kaikkien flunssan keskeltä kykenen :)

Mutta päivän asiaan....eli miten voikin jollain merkillä olla aina niin ihania vaatteita? Zaran uutuudet ovat jälleen vastustamattomia, osaa hipelöinkin jo viime viikolla. Helsinkiin tulee asiaa taas parin viikon sisään, joten arvon tässä hankinko sieltä noita iki-ihania kesävaatteita vähän kokoja arpoen, vai uskallanko odottaa...Luultavasti en, sillä menee hermot jollei kokoja sitten myöhemmin olisi ollenkaan. Muillekin sailori-tyylin ja pitsien ja pallojen ja rusettien ja muiden suloisuuksien faneille tiedoksi siis nämä :) Hinnoittelu on muuten ainoa asia jota en siellä ihan tajua. Takit voivat maksaa vähän päälle parikymppiä ja sitten säännöllisesti pikkiriikkisetkin vauvapuolen t-paidat sen 12,90 €. Eli niitä en ihan raaski jokaista haluamaani ostaa. Alla silti kesän suosikkeja:


Tämä takki on livenä vaan
ihanin IKINÄ. Love it.No joo, oli tääkin aika kiva :)
Pakko saada.
Ehkä epäkäytännölliset, mutta ah!
Ja yhdistettynä...
Raitoihin!
Palloihin!
Perhosiin!
Pitsiin!
Rusettiin!
Ja päälle neuletta.
Kaulaan huivi.
Ja jalkaan joko nämä....
...tai nämä.

En kestä. Haluan kaikki. Kaikkea ei voi saada. Meillä on jo liikaa. Mutta toi takki edes? Ja huivi ja mekko ja joku paita joohan? Onneksi mun mies ei lue tätä.

*  *  *

Ja sitten vielä päivän piristys, sain suloisen tunnustuksen Neidin vaatekaapin Saijalta - KIITOS ihana!!!!


The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille ihanille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogia koskevaan kysymykseen ja jakaa tämän eteenpäin viidelle, jotka mielestänsä ansaitsevat sen.

1. Milloin aloitit blogisi?
Syksyllä 2010, hetken päähänpistosta eksyttyäni jotain vaatejuttua etsittyäni googlen kautta Tyylilyyli-blogiin. Oli mahtavaa huomata, että hurahtaneita on muitakin!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 

Vaatteista. Lasten enimmäkseen, jonkun verran omistani. Sivuosassa kosmetiikkaa, ruokajuttuja, ikuista laihdutusta, matkailuja, sisustusta, käsityöyritelmiä, arkea ja tulevaisuudessa myös varmasti perheen&työn yhdistämistä = kolmekymppisen lapsiperheellisen elämää siis :)

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
Apua. Ei varmasti mikään. Hmm. Ehkä se ettei kuvissani näy lapsiani tai mitään muuta tunnistettavaa? Haluan pitää yksityisyyden rajaa tällä tavalla.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 

Oikeastaan vastasin vähän jo ekassa kohdassa. Oli ihanaa huomata, että rakas vaateharrastukseni ei herättänytkään kaikissa silmien pyörittelyä mitä se lähipiirissäni usein aiheuttaa :D Vinkkien jakaminen, kauniiden asioiden katseleminen, ihan mahtava yhteisö - siis miksi en bloggaisi?

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Kun kuvissa ei ole lapsia ainakaan kasvoillaan enkä kotiamme tai itseäni halua sen isommin esitellä, on joskus haasteellista kuvittaa juttuja. Aikaa toki haluaisin enemmän vähän kaikelle. Ja digijärkkärin, jotta onnettomat pokkariotokset eivät häiritsisi esteettistä silmää ;)


Luulen, että kaikki ovat taas ehtineet saada tämän, mutta muutamalle vielä jos ehtisin ensin:


Onhan tämä sellaista keskinäisen kehun kerhoa, mutta kun tulen aina niin iloiseksi näistä itse ja taas vastaavasti teidän bloginne (ja monien muiden siis, jakaisin tätä huomattavasti suuremmalle joukolle jos voisin!) ilahduttavat päivittäin. 


Aurinkoista viikonloppua! :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos maman :)

  Ja voi miksi, MIKSI näytit näitä zaran ihanuuksia. Meille kaikki.
  Onneksi mä en ikinä pääse ostoksille liikkeeseen asti. Se olis mun turmio.
  Mutta mähän voinkin tässä yllyttää sua ostamaan kaikkea kivaa ja myymään ylimääräiset ja liian isot meille :D

  Ja ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania noi Zaran vaatteet kyllä! :) Himoitsen kanssa, että pääsisi hesaan hieman ostoksille joku hetki..

  VastaaPoista
 3. Voi ei mitä ihanuuksia Zaralla TAAS. Taitaa tulla pakollinen ostosreissu...eikä täälläkään kerrota isännälle typyn vaatekaapin hankinnoista ;)

  VastaaPoista
 4. I ♥ Zara too! :-D
  Minä en voi käydä Zaralla koskaan "vain katselemassa", mukaan tarttuu aina jotain ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Täälläkin yksi Zaran rakastaja. Kauhulla odotan sitä, kun muutetaan sinne lähemmäs Zaraa :).

  VastaaPoista
 6. Voi ei..haluaa Zaraan! Meilläkin niin kaukana..nyyh!

  VastaaPoista
 7. Voi apua, mitä ihanuuksia!! Olen koittanut vältellä Zaraan menemistä, kun pitäisi ensin vähän miettiä oikeasti mitä tarvitaan..Lomalla on kuitenkin ehkä pakko käydä vähän vilkaisemassa..

  VastaaPoista
 8. Tuo takki on minustakin ehkä täydellisimpiä pitkään aikaan näkemiäni, melkein mietin jo vauvalle, mutta ei vastasyntynyt oikeasti tee tuolla mitään, eks vaan :)
  Mutta kaikki muutkin niin kivoja, ehkä siellä on poikettava fiilistelemässä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti!

  Onneksi ja harmiksi meiltä on lähimpään Zaraan nykyisin se 100km, niin ei tule ainakaan liian usein poikettua. Mutta toivon niin, että vielä keväällä pääsisin = vauva pysyy kyydissä ainakin maaliskuun puoliväliin :).

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3