perjantai 4. helmikuuta 2011

H&M:n kesäuutuuksia

Kävinpä kurkkaamassa henkkamaukan sivuille ja aika ihania kesäjuttuja oli sinnekin taas saapunut. Vauvapuolella musta aika pieni valikoima, mutta isompien puolelta löytyisi montakin kivaa vaatetta. Oli vauvoillekin toki jotain, vaikka nämä:
Ois samis äidin kanssa :)


<3 !Mietin noita kokoja sitten isompien mallistosta - miten on viiisaammat, ovatko nuo 86 kokoiset (tai 86/92) ihan valtavan suuria? Stella siis kesällä 1 v. ja olen varustautunut enimmäkseen koon 80 vaatteilla, jotain 86 joukossa myös (esim. toppeja voi pitää tunikoina ja leggarit voivat olla caprimittaa pidemmätkin), mutta miten esim. nuo t-paidat, mekot, hatut? Voisin ottaa meille esim. nämä:Mekkoja oli vaikka kuinka monessa
ihanassa yhdistelmässä.Ja sen yhden kaikille tulleen ihanan takin lisäksi oli saapunut trenssikin kahdessa värissä ;)

Beige ehkä enemmän meille?
Sitten joskus....

Pikeepaitojakin oli ihanan raikkaita, mutta jostain syystä en osaa pitää niitä tytöllä. Niinpä huutikseen onkin tulossa mm. Gantin, Lacosten ja H&M:n pikeitä Stellalta lähes käyttämättöminä...kannattaa siis seurailla sitäkin :)

 

12 kommenttia:

 1. H&M:N koot on aika reiluja, että en hirmu paljon isomapaa hamstraisi. Ei ole kiva jos valtavasti lököttää tai paita ei istu olkapäiltä.

  VastaaPoista
 2. jarna: kiitos, taidan siis odottaa seuraavaa kesää vasta noiden isompien kanssa ja tyydyn vauvapuolen valikoimiin nyt :)

  VastaaPoista
 3. Minusta taas pieniä. ;) Meillä 88-senttinen käyttää sujuvasti 98-senttisiä. 86/92-koko on joka tapauksessa nafti.

  VastaaPoista
 4. Minusta ne eivät ole pieniä. Meillä käytettiin viime kesänä 80cm vauvapuolen juttuja. Tyttö täytti siis toukokuussa vuoden. Juuri ostin vauvapuolen 86 paidan ja on just sopiva. Lisäksi käytössä on jo isojen puolen 86/92 ja menevät taatusti vielä pitkään. Niissä on kasvuvaraa, mutta voi jo hyvin käyttää. Mutta riippuu tietysti lapsesta. Meillä hoikka tyttönen, enkä tykkää kovin suurta vaatetta ostaa. Mä kyllästyn jo siinä vaiheesssa kun ne on sopivia =)

  VastaaPoista
 5. Mä olen ostanut meidän neidille 92cm H&M vaatteita kesään. Myös 86/92cm on hänelle sopiva. Esikoisella on käytössä h&m.:n 98/104cm.:)

  Harmi, kun tuonne tulee koko aika kivoja uutuuksia.;)

  VastaaPoista
 6. Isoja ovat mitoitukseltaan mun makuun, meillä oli Lissulla (03/09) viime kesänä vielä moni H&M:n babypuolen 80cm t-paita käytössä rintarinnan Lindexin koon 92 t-paitojen kanssa. Nuo kaksoiskoot on hieman hankalia muutenkin, kun koosta 86/92 on melkoinen harppaus seuraavaan tuplakokoon 98/104. Riippuu toki paljon lapsen rakenteesta, milloin minkäkin koon voi paidoista käyttöön ottaa.

  Mulla on sama juttu noiden pikeepaitojen kanssa. Niitä on miehellä vinopino ja ostaisin poikalapselle niitä innolla, mutta tytöille en osaa vaan pukea. Harmi sinänsä.

  Kiitos takki- ja hattuvinkistä! Oon etsinytkin Epalle vyötöntä trenssiä siskon samankaltaisen kaveriksi, ja nyt löytyi. Tämän jälkeen H&M voisi lopettaa kivojen uutuuksien esilletuomisen.. Nimim. Muutama tilaus jo tehty :)

  VastaaPoista
 7. Mä taas rakastan pikeepaitoja!!Mitä kokoa sulla on, olisko mitään 92/98/104 kokoa?

  Ja munkin käsityksen mukaan nuo tuplakoot ovat aika reiluja. Tuo pallomekko taas oli meillä viime vuonna 86/92 koossa ja oli tosi niukkaa, että se saattaisi teille mennä?!

  VastaaPoista
 8. Voi nyt kun esittelit näitä uutuuksia niin piti käydä vähän muokkaamassa vielä kesken olevaa tilausta ;)

  Noita kokoja on kyllä tosi vaikeaa arvioda - melkeimpä se riippuu ihan vaatteestakin, vaikka olisivatkin muuten samaa valmistajaa.

  Uusimmat h&m:n vaatteet mitä meille tulivat niin koko 80cm, meni jo ihan hyvin Hilmalle, joka on nyt 71cm. Eikä vaatteet siis roikkuneet mitenkään päällä :D

  Kokeeksi kokeilin nyt tilata pari koon 86cm vaatteitakin, jos olisivat kesällä sopivia..
  Minkä pituinen muuten Stella nyt on?

  VastaaPoista
 9. H&M koot vaihtee sanoisin minä ;). Eli meillä käytössä sieltä vauvapuolen kokoja 80 ja 86 sekä isojen 86/92. Vauvapuolella sanoisin kokojen oleven yleensä reiluja, mutta isojen koot eivät monikaan ole reiluja olleet vaan ennemminkin pieniä. Meillä tuli nyt käyttöön useampi 86/92 joita olin ensi syksyksi ajatellut. Ei toivoakaan, etä silloin menisivät, kun nyt ovat sopvat.

  VastaaPoista
 10. Joo en osaa kirjoittaa, eli koot vaihtelee oli se pointti ;).

  VastaaPoista
 11. Joo yhdyn Saijaan. Osa 80 cm esim. mekoissa on tosi isoja, mut sit paidoissa vaikka 86/92 cm on ihmeen pientä. Varmaan meillä 09/09 syntyneelle kesällä sopivin on sit 92 cm. Teille sanoisin että 80 ja 86 molempia menee :)

  VastaaPoista
 12. Saijan kanssa myös samoilla linjoilla, koot vaihtelevat minun kokemukseni mukaan hurjasti! Vauvakoot ovat reilumpia, kun taas isompien puolella on aika niukkaa mitoitusta. Ihania juttuja sinne olikin tullut..taas oli pakko tehdä vähän lisäyksiä sisällä olevaan tilaukseen..:)

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3