maanantai 14. helmikuuta 2011

Blogikirppis!

No niin. Myöhäiseksi meni eli yökukkujille etulyöntiasema, sorry. Stella nukkuu 45 minuutin pätkissä flunssan jne. takia, joten aikamoista hyppäämistä tämä. Mutta pystyyn sain kuitenkin! :) Tarkoituksena siis myydä ensin tyttöjen vaatetta, uutta ja uudenveroista, meille liian isoja ja/tai vääränvärisiä ja/tai muuten sopimattomia. Pahoittelen, että ovat kokojen puolesta sekalaisessa järjestyksessä. Merkkeinä Gap, Mayoral, Vertbaudet, Burberry, Minymo, H&M, Lindex, Gymboree.

Homma toimii näin: hinnat sisältävät postituksen kakkosluokassa eli muita kuluja ei tule päälle. Myyn vaatteet sillä hinnalla jonka olen niistä itse maksanut joko uutena tai vähän käytettynä, meillä niitä ei ole pidetty. Kaikki varataan sähköpostiini stellassecondhand@gmail.com, näin ei tule epäselvyyksiä kellonajoista jos moni sattuisi tahtomaan saman. Lisätietoja kuten mittoja jne. voi kysellä kommenttiboksiinkin, näin tulevat vastaukset kaikille näkyviin. Päivitän tuotteet varatuiksi kunhan ehdin ja myydyiksi kun summa tililläni, varattujakin voi siis vielä kysellä. Myymättömät menevät huutikseen viikonloppuna, siellä on jo nyt Stellan pieniä ja lisää niitäkin tulossa. Tällä viikolla pyrin laittamaan samanlaisen kirpparin myös poikien vaatteista. Mutta nyt asiaan.

1. Minymo värikäs mekko laadukasta trikoota, paljon kivoja yksityiskohtia. Koko 86 cm, mun silmiin näyttää reiluhkolta. Uusi ja laput kiinni.
Hinta 15 euroa


2. Burberryn aito suklaanruskea trikoopaita novalipulla. Kokolapussa 18M, vastaa mun mielestä noin 80-86 cm. Todella siisti käytetty, ei mitään moitittavaa (ei nukkaa, haalistumaa tms, näyttää uudenveroiselta). On ehkä poikien mallistosta, mutta tytöllä ajattelin itse pitää jollei ruskeita paitoja olisi tuossa koossa noin 10 kpl...
MYYTY
3. Gymboreen ihana vaaleanpunainen koira-paita puhvihihoin. Uusi ja laput kiinni. Ostin settinä, kokona 12-18 M mutta trikoot vastaavat ainoastaan tuota 80-86 cm ja paita on pienempi eli noin 74-80 cm. Siksi myyntiin, tässä koossa tuota väriä löytyy niin monta paitaa jo.
Hinta 7 euroa4. Lindexin kaunis uusretro-henkinen kuviollinen trikoomekko kesäksi koossa 98 cm. Uusi ja laput kiinni, liian pitkä jemma-aika meille. 
MYYTY

5. H&M:n sailor-henkinen puna-valkoraidallinen trikoopaita. Koko 86 cm mutta näyttää musta todella reilulta. Kaunis malli. Uusi ja laput kiinni.
MYYTY

6. Mayoral kaunein! puuvillainen neulemekko, valkoista ja harmaan sävyjä. Kokolapussa 80 cm, mutta vastannee n. 74-80. Juuri meille tullut, vaan juhlat johon aioin tämän laittaa peruuntuivat eikä uusia tiedossa - mekkoja myös "vähän" liikaa. Kunto uudenveroinen.
Hinta 12 euroa
7. Vertbaudet suloinen setti - sydänkuvioinen (+polkadot) trikoopaita sekä vaaleanpunaiset vakosamettihaalarit joissa sydänpaikat polvissa. Koko 86 cm, varsinkin housut näyttävät musta reiluilta mutta kysy mitat tarvittaessa! Uudet ja laput kiinni.
    MYYTY


7. Vertbaudet kaunis setti tämäkin, tunika ja trikoot koossa 86 cm, yläosa näyttää ainakin reilulta. Meillä tätä kokoa niin paljon että nämä siksi myyntiin. Tunika ohutta collegekangasta ja grafiitinharmaat legginsit ihan trikoota, vyötärö näyttää kapealta. Uudet ja laput kiinni.
Hinta 10 euroa

8. GAP tosi kaunis body, kermanvalkoinen jossa kolme kerrosta pilkullisia röyhelöitä. Juuri ostettu, mutta koko vähän mietityttää joten myyntiin. On siis kokoa 6-12 M, vastaa noin 74 cm, vähän reilua sellaista. Käyttöönottopesu tehty mutta ei pidetty. 
MYYTY
9. Lindex ihana vihreä samettimekko, sisällä pilkkuvuori ja kaunis miehusta. Koko 80 cm, saattaa olla Lindexin tapaan vähän nafti. Todella siisti käytetty, ei moitittavaa.
Hinta 7 euroa

10. H&M ihana tummansininen t-paita valkein palloin, koko 86/92 cm. Uudenveroinen. Ostin tällaisen jarnalta ja sainkin toisessa vaatepaketissa samanlaisen, joka joutaa siis myyntiin.
MYYTYEi kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3