keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Blogikirppis / nyt pojalle!

Voisi nämä pakkaset sekä jatkuvat lentsut jo loppua. Sisällä on kökitty oikein urakalla, jos positiivisia puolia etsii niin olen ainakin saanut kaappeja putsattua. Tai siis tyhjennettyä mutta en vielä pidemmälle vietyä...Osa tulee siis tänne. Nyt myynnissä viikonloppuun saakka muutamia Emilin uusia vaatteita, joista lähes kaikki kyllä unisex. Homma toimii lähes samalla tavalla kun Stellankin vaatteiden osalta (täällä muuten vielä myymättä mm. Mayoralin neulemekko ja Gymboreen puudelipaita ;)) eli:

Kaikki varataan sähköpostiini stellassecondhand@gmail.com, näin ei tule epäselvyyksiä kellonajoista jos moni sattuisi tahtomaan saman. Lisätietoja kuten mittoja jne. voi kysellä kommenttiboksiinkin, näin tulevat vastaukset kaikille näkyviin. Päivitän tuotteet varatuiksi kunhan ehdin ja myydyiksi kun summa tililläni, varattujakin voi siis vielä kysellä. Erona edelliseen blogikirppariin näihin tulee vielä postarit päälle - maksimissaan 8 euroa (pakettina johon mahtuu useampikin), kakkosluokan maksikirjeenä 4,5 € tai tavallisena kakkosluokan kirjeenä 1,20 €. Jos yksittäisen kohteen postarit mietityttävät, kysy ihmeessä meilillä niin punnitsen erikseen vielä.

1. Elloksen Land&Lake UUSI välikausihaalari / kuoripuku. Musta turkoosin tehostein, karheaa vettähylkivää kangasta ja teipatut saumat, sisällä verkkovuori, hyvät heijastimet. Koko 110 cm, vastaa kokoaan. Tilasin äskettäin Emilille tarhaan varapuvuksi, mutta koko on niin justiinsa sopiva nyt etten uskalla jättää kevääksi. Ovh. 52,95 euroa.

Hinta 28 € + pk
VARATTU







2. Jesper&Juniorin Motion´s -merkin mustat paksut toppahousut henkselein, uudet. Näissäkin koko 110 cm, ovat aika reilut. Olleet tarhassa varahousuina mutta ei kertaakaan pidetty. Meillä käytössä ollut muita saman merkin talvihousuja kyllä ja olen ollut tyytyväinen kestävyyteen, kangas tuollaista karheaa ja vahvan tuntuista. Kosteussuoja, muistaakseni vesipilari 3000. Ovh. 19,90.

Hinta 10 € + pk
VARATTU






3. Tämän kevään kosteussuojatut välikausihousut Lindexiltä, uudet ja laput kiinni. Mustat, koko 110 cm. Ostin juuri tähtitakin kaveriksi, mutta olen nyt jostain syystä saanut päähäni että haluankin tummansiniset tai turkoosit siihen, joten nämä joutavat kiertoon. Ovh. 18 €.
Hinta 14 € + pk





4. Benettonin UUSI oranssi trikoopaita, koko S eli 116 cm suunnilleen. Laput kiinni eli vaikka lahjaksi. Emil ei suostu pitämään tätä, joten eteenpäin. 


Hinta 6 € + pk 1,20
VARATTU





5. Tästä ei ole omaa kuvaa, sillä valo nyt niin surkea, mutta H&M:n UUSI juuri postimyynnistä kotiutunut sailor-henkinen neule puuvillaa. Koko 110/116. Myyn sillä meillä noita samantyyppisiä neuleita riittää, unohdin koko paidan kun ostin juuri valkoisen hupparinkin kesään. Ovh. 17,90 €.

Hinta 8,5 € + pk




Lisäksi löytyisi mm. Marimekon vihreä lantti/pallopaita, Benettonin vaaleansininen trikoopaita ja paketiksi asti perusvaatetta samassa koossa mutta ne taidan laittaa huutikseen kunhan ehdin. Ja pienemmissäkin kokoluokissa olisi vaikka mitä, juuri kävin kaikki läpi ja myyntiin menee vino pino. Kenkiäkin löytyisi pojalle ihan joka koossa, mm. Crocs, Timberland, Kangaroos jne. Jos on siis jotain tarvetta niin kysykää meilitse :)

1 kommentti:

  1. Meille ei pojan vaatteita tarvita, mutta blogissani on sinulle jotain.

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3