tiistai 22. helmikuuta 2011

Alepäivitys maman kaappiin

Alkuun heti selitys miksi ihmeessä en aina vastaa kommentteihinne - ihme se onkin, nimittäin bloggeri ei jostain syystä päästä mua kommentoimaan itse kaikkiin postauksiini! Todella ärsyttävää ja mystistä. Älkää siis loukkaantuko, mulla olisi vaikka mitä sanottavaa mutta kun ei onnistu niin ei onnistu : (

Sitten illan päivän asiaan (aloitin tätä nimittäin jo eilen iltapäivällä...). Kirjoitin vähän aika sitten oman vaatekaappini päivitystarpeesta. Koska en ole vielä ihan omissa mitoissani enkä viitsi kotona pukeutua parhaimpiini, kelpaa kevätpäivitykseen edullisemmatkin ostokset. Todellinen rahan meno ja pähkäily on siis edessä vasta elokuussa töiden alkaessa...Mutta nyt. Sain siis hankittua yllättävänkin pikaisesti vähän freesausta puhkikuluneisiin farkkuihin ja tunkkaisiin tunikoihin. Kas näin:

Farkut 20 € Vero Moda, t-paita 6,95 € H&M,
huivi 4,50 € Pieces, kengät 17,50 € H&M,
laukku 32 € OIS

...ja toinen huivi 6,95 € H&M

Alle satasella siis kaikki, tadaa!


Saija postasi ihanista laukuistaan äskettäin ja jäin samalla miettimään omaa suhdettani käsilaukkuihin. Niissä kuten omissa vaatteissanikin olen keskitien kulkija eli keskihintaisten merkkien suosija. Omat lempilaukkuni ovat Longchampin, DKNY:n, Calvin Kleinin, Max Maran, muutama Guess löytyy myös. Suurin osa mustia, muutama ruskea, yksi (!) harmaa ja yksi mustavalkoinen käärmekuosinen. Iltalaukkuja lukuun ottamatta isoja, mulla on aina ihan järkyttävästi tavaraa mukana. Kaikki olalla kannettavia, myös paksun takin kanssa. Kalliimpia katselen ja aina tulen siihen lopputulokseen, että sitten myöhemmin. Muutaman merkillisemmän voisin hankkia, kunhan keksisin mihin oikeasti sijoittaa. Mikä kestäisi oikeasti aikaa ja ennen kaikkea mun supernopeaa kyllästymisastettani? Mulberryn Bayswater ehkä. Miumiun Coral Stones? Chloen Paddington? Tiger of Swedenin ja Lumin yksinkertaiset nahkalaukut miellyttävät myös silmää.

Koska en osaa päättää (ja sitten käytän laukkurahatkin jo johonkin muuhun, kuten lastenvaatteisiin ;)), tyydyn taas omiini. Harvoin ostan laukkuja enää muutenkaan, kaikki keskimerkitkin ovat kestäneet aikaa hyvin. Tuohon OISin halpislaukkuun tykästyin heti tosin, materiaali todella nahan tuntuista ja pehmeää, ruskeat osat kaunista aidon konjakinsävistä, tilaa tarpeeksi ja menee olalle. 

Lastenvaatteista tuli mieleeni, että viikonloppuna meni hermot räkäteatteriin ja teimme pikaisen serkkuvierailun lasten kanssa. Vähintään yhtä pikaisesti käytin ylimääräisen vartin Kampissa POPin liikkeessä käymiseen, ja nappasin samispipot muksuille kevääseen. Stella nukkui, joten sovitin Emilille vaan. Ja hemmetti näiden kokojen kanssa, en tiedä onko väsymys vienyt mun kaikki aivosolut jonnekin jemmaan, mutta ostin TAAS liian isot myssyt molemmille! Emilin hattu oli kokoa 6 vuodesta eteenpäin, mutta kaupassa ei musta näyttänyt yhtään isolta, ajattelin että ovat sitten vaan naftia kokoa ja otin Stellalle 9-12 kk koon. No, kotona sitten kun kokeiltiin niin tytöllä hattu tippuu silmille so far ja pojallakin jää hassusti niskaan liikaa. Mitä teen? Yritänkö vaihtaa seuraavalla reissulla taas (onneksi 21 päivää aikaa ostosta...), toivonko että kutistuvat vähän pesussa (ovat sellaista ohutta collegekangasta), toivonko että edes Stellan pää kasvaa vähän? Sillä söpöjähän nämä ovat kun mitkä:

Emilille ajattelin Ticketin vihreän plain rainin kaveriksi,
Stellalle minkä tahansa vaaleanpunaisen :)

4 kommenttia:

  1. Nää laukut on hankala asia, kun ihmisillä on niin erilaiset maut. Toiselle se aikaa kestävä on niin erilainen kuin toiselle. Mulberryt on laadukkaita eikä hirveen revitteleviä, joten itse miellän ne aikaakestäviksi. Sitten taas se puoli, että kaipaako laukku jotain juttua, jotta et siihen heti kyllästy. Vaikeita asioita :).

    VastaaPoista
  2. Oletpa tehnyt löytöjä! : )
    Miten hyvä mieli noista löydöistä tuleekaan! Minäkin löysin tänään mustan jakun 10e:lla! Vähäkö olin onnellinen kun kaupasta saapastelin ulos.

    Sitten nää laukkujutut..mä taas kyllästyn niin nopeasti kaikkeen etten viitsi kovin paljoa yhdestä laukusta maksaa. Korkein hinta mitä olen laukusta maksanut on vähän alle 100e ja niitäkin vain pari.

    VastaaPoista
  3. Hieno asu ja edullisesti, sinä se osaat! :)

    Mulla ei myöskään ole vielä yhtäkään ns. laatulaukkua. Ihan perusvaatekaupoista löytyvillä on menty... Toisaalta tykkäisin kyllä kovasti Mulberryn ajattomuudesta, tai joku punainen Gucci olis kans aika kiva ;) Tai Louis Vuitton...

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3