tiistai 7. joulukuuta 2010

Tunnustus! Ja muutama hankintakin...

Olipa ihan superkiva tulla takaisin lomalta kun täällä odotti auringonpaistetta sylillinen - iso KIITOS Terhille tästä iloisesta tunnustuksesta!Tätä pitää jakaa tietenkin eteenpäin, mutta oion vähän sääntöjä ja toivon että jokainen kävijä jolla tätä ei vielä ole, vie palasen aurinkoa mennessään talven keskelle :)

Valoa paljastui myös Elloksen paketista, nimittäin ihana Ticketin Lollypop-pussi saapui ja on luonnossa vielä makeampi kun osasin odottaa. Olin ajatellut tuota vaan vaunuihin, mutta tämähän menee myös kaukalossa. Mahtava. Ja syötävä. Ja edullinenkin oli vielä.

Tässä kokonaisuus.

Tämä lähinnä oikeaa väriä.


Takana liukuesteet, käännettävä huppu.
alhaalla vetskari ja paikat turvavöillekin.

Varsin pitkäikäinen ja monikäyttöinen siis, toivottavasti. Pitkäikäiseksi eivät sen sijaan taida jäädä valitettavasti uusimmat hankintani Name Itin ihanuuksista. Stella on ottanut hurjan kasvupyrähdyksen ja 68 näyttäisi jäävän vähän välikooksi. Tosi sääli, sillä olisi aika lailla ihania vaatteita vasta käyttöönottopestyinä tuossa koossa :/ Vasta äsken siis tähän siirryttiin ja ovatkin yhtäkkiä kaikki juuri sopivia nyt.

Normihinnalla ostetut, ihme!

Tuossa siis nuo söpöydet. Suklaanruskeassa bodyssa vaaleanpunainen nalleaplikaatio ja kivat rypytetyt hihat, marjapuuronvärisessä plyysihaalarissa paljon nättejä yksityiskohtia ja alle sopii suloinen kukkabody. Katsotaan kauanko mahtuvat.  Materiaalit tosi hyvän tuntuisia muuten. Tätä haalaria kevyeen vaunuiluun keväälle vielä himoitsen (kuvassa näyttää tylsemmältä!), mutta tarvetta ei kyllä olisi:


Sellaista tänään. Pakkailin pyykkirumban ohella taas mielettömästi pieniä vaatteita kokoluokissa 62 ja 3-6 kk Stellalta pois (ja matkan jäljiltä kaikki kesävaatteet koossa 68 cm), Emililtä taas kokoja 104 (4 v. neuvolassa tänään pituutta 107 cm ja painoa 16 kg). Nyt mietiskelen laitanko huutikseen vai minne, jos sinne niin pakettina vai yksitellen...äh. Nyt laitan ainakin tyttären toisille päiväunille, pääsee Ticket tositoimiin!

2 kommenttia:

  1. Laitathan linkin sinne teidän huutisihanuuksiin sitten :).

    Tuo Lollypop-väri on kyllä makea! Onko teillä muuten mikä kaukalona? Mietin lähinnä onko kaukalokohtaista, miten tuo Ticketin pussi sinne mahtuu.

    VastaaPoista
  2. Marika: laitan linkin kyllä, tässä vaan mietin että pitäisikö tehdä kokonaan uusi tunnus noiden yksittäisten vauvanvaatteiden myyntiä varten - säästyisi siltä Tehomyyjältä edes hetkeksi...Meillä on Maxi-Cosin Cabriofix, pitää tosiaan testata miten sinne sopii. Innostuin vaan heti jo ajatuksesta että voisi käyttää automatkoilla siinäkin, muutoin olen katsellut Maxi-Cosin omia lämpöpusseja kaukaloon. Mutta ihana tuo pussi on, vaikka menisikin sitten vaan vaunuissa :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3