perjantai 31. joulukuuta 2010

ALEALEALE!

Pakko heti kertoa, että olen tätäkin postausta tehnyt kolmisen päivää (!), täällä ollaan sairastettu oikein urakalla. Lapset nukkuvat miten sattuu, kaikki ovat räkäisiä ja väsyneitä, Stella tekee hampaita ja sai pari rokotusta taas. Uusi vuosi vaihtuu siis taas suunnitelmista poiketen kotona oman perheen kanssa. Siitä huolimatta aion pukea kaikki kivasti, onhan tämän huutislöytömekon päästävä päälle:


Mekko Lindex, neuletakki Name It
(molemmat huutis), sukkikset Name It alesta.


Kiitos kaikille tosi hyvistä kommenteista koskien noita kokoasioita! Tulen kertakaikkisen hulluksi näiden ensi vuoden hankintojen kanssa. Ensin selasin kotimaiset kaupat ulkovaatteiden suhteen ja melkein jo teinkin tilauksen Sisukkaaseen. Onneksi en, sillä löysin samoja vaatteita tanskalaisesta kaupasta monta kymppiä halvemmalla (vaikka postarit siis sen 27 euroa...). Nyt olen päättänyt, että tilaan ulkomailta mutta arvon vielä kahden kaupan välillä. Toisesta tulisi postareitta mutta hinnat muuten pikkasen kalliimmat ja toisessa taas noi kulut hirvittää, mutta valikoima muuten hyvä ja paljon alessa 40-50%. Noh, jotta pakka olisi tarpeeksi sekaisin, niin jälkimmäinen puoti ilmoittaa että heidän alensa alkaa vasta viikon päästä! Miten voi vielä noista hinnat halventua, voiko, onko kokoja jäljellä, tilaanko nyt vai silloin vai mitä teen? Arrrghhh. Pienet on murheet, tiedetään. Mutta monen muun tavoin haluan a) säästää rahaa reilusti olemalla ajoissa, b) säästää aikaa, kun jotain tarvitaan on kätevää että sen voi kaivaa kaapista ja c) musta nyt vaan on kiva kun on vähintään ne kahdet setit kaudessa kun kaudessa ihan vaatehuollon laiskuuttani sekä vaihtelunhaluani. Ja vielä haluan lisätä, että mulla ei ole periaatteellisesta syystä luottokorttia ollut koskaan, lompakossa asuu ihan perus-Visa Debit eli en voi vaan silmät kiinni vetää luottokortille kaikkia ja myydä sitten ylimääräisiä vaikka pois myöhemmin - rahojen on löydyttävä tililtä aina sillä sekunnilla, mikä järkevöittää tätä touhua muutenkin ;)

Tästä päästäänkin sujuvasti rahan säästämiseen eli alennusmyyntiostoksiin. Niitä olen tehnyt toistaiseksi lähinnä ketjuista, lisäksi Kuperkeikasta tuli jotain ja Lilliksestä myös. Tykkään, että lapsilla on väriä päällä ainakin kotona + tarhassa, parempaan menoon huomaan pukevani molempia hillitymmin (Emilille luonnonvalkoinen, beige, harmaa, ruskea ja tumma denim, Stellalle puuteri, vanha roosa, harmaa). Eli kaikkea löytyy sitten kaapista sekaisin. Oma vaatetus on lähinnä mustaa, harmaata ja valkoista, joten toteutan iloisempia sävyjä sitten lasten pukeutumisessa. Tässä nyt siis kokojen 80-86 satoa, hinnat eivät päätä huimanneet (ensin assistentti kuvassa):

Neuletakki Zara, body + shortsit Next,
sukkikset Name It.
Lindex

Peruscollareita Ellos + Kappis.

H&M + Name It

Paita Mc Baby, shortsit H&M

H&M

H&M

Lindex

KappAhl + Name It

Claire, Lilliksestä, ihanin ikinä.
Huomaan hamstraavani usein sukkiksia alennusmyynneistä. Ärsyttää, kun niin usein kaikki nyppyyntyy tyyliin ekan pesun jälkeen. Kalliimpia en ole uskaltanut ostaa, harmittaisi vielä enemmän jos sellaiset menisivät huonoon kuntoon heti. Mutta te vanhempien tyttöjen äidit: kannattaisiko? Minkä merkin sukkikset kestävät pesuja? Mun mielestä Nextillä ollut tähän mennessä parhaimmat edullisista. Alla kuvassa ero: kahdesti pestyt Kappiksen sukat ja Nextin jo kolmannella käyttäjällä olevat sukkikset (kuvassa myös näköjään kolme lempiasiaani samaan aikaan eli pallot, tähdet ja rusetit ;)).
Ihanaa uutta vuotta kaikille! Palaan välikausijuttujen kanssa seuraavaksi :)

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista teille!! MEillä ollaan ihme ja kumma oltu nyt joulun pyhät terveinä, toivotaan, että pysytäänkin alkuvuosi!
    Tosi ihania ostoksia olet tehnyt!!
    Sukkikset ovat kutakuinkin samanlaisia tuon nyppäntymisen kanssa, oli sitten halpa tai kallis merkki kyseessä:( Ainoat, mitkä ovat meillä pysyneet kunnollisena ovat MP:n sukkikset. Tosin välillä löytyy helmiä niin halvoista kuin kalliistakin..

    VastaaPoista
  2. *riikka*: kiitos! Toivon todella että pysytte terveinä, lasten sairastaminen on viheliäistä aina. Onneksi jo paranemaan päin (koputan puuta). Kiitos myös sukkiskommentista, ostan siis huoletta jatkossakin näitä edullisempia enkä haikaile burrejen perään :) Noihin aleostoksiin jäi vielä kommentoimatta hinta, eli jokainen ostos 50-70% alessa ja max. 15 eur. Olen itsekin aika tyytyväinen!

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3