maanantai 13. joulukuuta 2010

Cupcaken fleece & muita secondhand-löytöjä

Tänään kotiutui huutiksesta löytämäni Cupcaken ihana fleecehaalari.

Hinta postareineen 20 e.
Koko on 74 cm ja ajattelin sitä keväälle autoiluun sekä haalarin alle. Mutta upskeikkaa, meillä on nyt Reiman fleecehaalari koossa 68 käytössä eikä tuo kovinkaan paljon isompi enää siitä ole. Noh, saadaan aiemmin vaan ihanuus päälle mikäli Stella jatkaa kasvuaan tätä vauhtia. Siihen liittyen meillä aloitettiin tänään kiinteiden maistelu perunalla ja hyvä ettei tyttö syönyt lautasta samalla. Ilmeisen hyvää oli. Ikää on nyt 4,5 kk ja haikeudella aloittelin näin aikaisin maistelua. Poikaa täysimetin sen 6 kk ja osittain vuoden ikään, mutta Stella on selkeästi ollut nälkäinen nyt ja neuvolassakin kehoittivat kokeilemaan, kun pituutta oli kuukaudessa kertynyt 5 cm. Veljeensä verrattuna (joka myöskin on ikäistään pidempi tällä hetkellä) neiti on nyt isompi samassa iässä. Jännä nähdä miten kasvu jatkuua (mä olen itse siis lyhyt ja mies pitkä:)).

Viime viikolla löysin meidän kirpulta seuraavat jutut, olen itse tosi tyytyväinen.

Reiman välikausihaalari,
koko 74 ja hinta 9 euroa,
kunto superhyvä.

Benettonin trikoopaita 2,5 e ja
Reiman uudet fleecetumput sekä
KappAhlin uudet söpösaappaat
yht. 4 euroa.
Tuo välikausihaalari ei ole siis vedenpitävä, mutta ei tuolla hinnalla tarvitse ollakaan. Tosi nätti väritys, olkoon vaunu- ja autoilukäyttöön. Mikäli siis sopii oikeaan vuodenaikaan....Aika tuskaista tämä kokojen arvailu edes puolen vuoden haarukalle.

Tälle viikolle olen aikatauluttanut joulun suunnittelua (stressi siivouksesta ja lahjojakin vielä muutamia hankkimatta!) sekä jo aiemmin mainitsemani huutis-urakan kuvaamista sekä listaamista. Eli ennen joulua vielä tulee kymmeniä kohteita myyntiin sitten sille uudelle tunnukselle.

Nyt menen tekemään pullataikinan sekä ihan vaan maanantain iloksi mango-juustokakun :) Mukavaa alkuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt!

    Voi pullaa..aivan jo tuoksuu täälläkin ne sinun tekemät pullat ; ))

    VastaaPoista
  2. Martze kiitos! Pullan tuoksukin on jo kyllä mahtava, tuntuu koko huusholli heti kodikkaammalta :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3