maanantai 6. joulukuuta 2010

Sisukasta päivää!

Aika on mennyt matkapyykkien pesussa ja kotiarkeen totuttelussa, joten vähän hitaasti käynnistyy kirjoittelu omassa sekä kommentointi muiden blogeissa. Mutta ei se mitään :) Näin Itsenäisyyspäivän aamun kunniaksi vierailin myös Sisukkaan nettipuodissa, jossa on mahtavia tarjouksia meneillään. Virtuaalisissa ysmyissä on huikeita alennuksia, koot vaan loppuvat monessa. Tällä kertaa löysin yhden Cupcaken mekon ensi kesää odottamaan:

Hintaa jäi 12 euroa.

Toppavaatettakin sinne on ehkä tulossa, joten jään odottelemaan.  Alennusmyynnit näyttävät todella käynnistyvän ajoissa jälleen, kiva kun monessa blogissakin niistä mainitaan.

Karpaloita-blogissa pohdittiin äskettäin huutiksen Tehomyyjä-rahastusta ja samaa mietin nyt minäkin. Olen myynyt suunnattomasti vaatteita, kenkiä ja asusteita lähinnä yksittäin tuota kautta, palautteitakin on kertynyt 800 eli toteutuneita kauppoja lienee se ainakin 1000 parin vuoden sisällä. Niinpä tuo 100 myytyä kohdetta tulee täyteen aika nopeasti tällä vauhdilla. En haluaisi maksaa senttiäkään omista tavaroistani huutikselle. En haluaisi myydä vaatepaketeissa kaikkea. Silti tuo kanava on ollut nopein ja tehokkain tapa päästä näistä valtavista vaatevuorista eroon. Nytkin odottaa ainakin kolme jätesäkillistä sekä lasten, miehen että mun tavaroita kuvaamista ja listausta. Meillä säilytystila alkaa loppua kesken. Blogikirppis olisi ihan hyvä vaihtis, kai. Katsotaan nyt. Silti ärsyttää.

Onneksi on muuten vielä vapaata miehelläkin. Kiva viettää vielä lomanjatketta kotona, käydä pulkkamäessä, saunassa ja syödä hyvin. Meillä on aina ollut tapana tehdä parempaa ruokaa ja pukeutua pikkaisen siistimmin tänä päivänä vaikka keskenämme vain olemmekin. Ja tietenkin katsoa THE juhlat :) Tuntuu hyvältä, olen kiitollinen. Rauhaisaa itsenäisyyttä kaikille!

Emilin tarhassa askartelema
sinivalkoinen lyhty palaa jo.

3 kommenttia:

 1. Meillä on tuo sama mekko odottamassa ensi kesää, tykkään ihan hurjasti, shortit olivat vaan sopivat jo viime kesänä, joten jostain kun löytäisi samat 3-koossa :)
  Ja samoilla aatoksilla huutiksen suhteen, mies juuri veikkasi, että siirtääkö osa "tehomyyjiistä" provikan ostajan maksettavaksi, tyyliin postikulut + %feestä, saa katsoa!?

  VastaaPoista
 2. Anni: mekko oli musta kuvassa jo niin suloinen, että tuskin maltan odottaa miten ihana luonnossa :) Provikka siirtyy jollain tavalla ihan varmasti paljon myyvillä tuotteiden hintoihin. Itse olen pitänyt tosi edullisia hintoja aina lähtiessä, mutta pakko varmaan jatkossa varautua nostamaan tasoa heti kättelyssä jos tuolla aikoo jatkaa :/

  VastaaPoista
 3. Hiphei, vastavierailulla! :-D
  Liityin lukijaksikin ja palaan paremmalla ajalla lukemaan vanhoja postauksiasi.

  Tunnelmallista juhlapäivän iltaa!

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3