keskiviikko 8. joulukuuta 2010

H&M alettaa taas vaihteeksi

Kävin kurkkaamassa missä vaiheessa edellinen tilaukseni tuolta on ja taashan oli pistetty suurin osa kamoista aleen siellä.  Pakko oli mukamas muutama juttu tilata, vaikka koot olivatkin vähissä,  elän jo ensi talvea sillä mm. tällaisia Stellalle tulossa kokoa 86:

4,95
5,95
7,45
4,95

Ja itselleni muutama peruspaita, Emilille huppari jne. Pienistä puroista tuli sitten kuitenkin melkein satasen tilaus. Äh. Näin se aina menee.

Pähkäilin tuon huutis-asian kanssa ja päätin nyt, että avaan uuden tunnuksen jolle laitan noita lastenvaatteita yksittäin niin paljon kun jaksan ja linkin myös tänne. Jos jotakuta epäilyttää huutaa uuden tunnuksen nollapalautteen takia, voi sitten meilitse tiedustella mun ns. normitunnusta josta voi käydä tsekkaamassa palautteet :) Aika monen kanssa olenkin tehnyt näköjään kauppaa muutenkin jo sillä tunnuksella. Laitan siis Stellan vaatteita kokoja 62-68 ja jotain isompiakin hutiostoksia tuolle uudelle tunnukselle. Emililtä olisi jotain kokoluokissa 98-110 tulossa myyntiin, mm. se Ticketin turkoosi toppis. Jos jotain kiinnostaa, niin voin niitäkin laittaa ensin tänne ja sitten vasta huutikseen.

Emilin haalariasia painaa edelleen, mutta pianhan niitä saa jo alesta (toivottavasti). Taidan silti käydä kurkkaamassa paikallisen lastenvaateliikkeen tarjonnan tänään vaunulenkillä, pitää kuitenkin hakea ohuet villalapaset rukkasten alle laitettavaksi isommassa koossa. Reimalla on ollut niitä hyviä. Viime vuoden nahkarukakset ovat myös pienet, joten niidenkin uusiminen on edessä. Nallukallako oli hyviä? Ostin viime vuotiset Tuomaan markkinoilta ja olivat ihanat, nyt en tiedä ehdinkö Helsinkiin enkä varsinkaan taidan vauvan kanssa jaksaa ryysiä sinne Espalle.

2 kommenttia:

  1. Minua kiinnostaisi nuo 98-104 vaatteet, saiskos kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Oletpa tehnyt taas kerran tosi hyviä edullisia löytöjä! Joo taisi ne Nallukan nahkarukkaset olla parhaita useamman blogistin mielestä :)

    Ihme homma kyllä tuo huutiksen uudistus. Taitaa aika moni availla useampia tunnuksia nyt ;)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3