lauantai 20. marraskuuta 2010

Paljon lastenvaatteita -40%

Nimittäin Julia&Joonatanin verkkokaupassa ja postarit ainoastaan 1 euron 5.12. saakka. Eksyin tuonne sattumalta ja olisihan siellä ollut vaikka mitä, nimittäin niitä isompien tyttöjen (n. 86 eteenpäin) kokoja...Olisin mielelläni ostanut vaikka nämä (kuvat napattu ko. saitilta):

Girandola 8,40
Girandola 11,70

3 Pommes 19,80
Lollipop 4,80
Mini a turea näköjään tulossa keväällä 2011 myyntiin, samoin Cupcakea ja Ver de terreä. Kiva.

Tällainen tynkäpostaus tänään, ei maman voimat riitä muuhun. Emilin synttäreiden vol. 1 selätetty, huomenna lisää ja vielä ma + ti jotain. Huh hulinaa. Piti kuvata Stellan juhlalook tänään myös, mutta neiti puklasi mekolleen ennen kuin ehdin. Oli kuitenkin nätti :), tummanharmaa villamekko jossa vaaleanpunainen rusetti sekä vaaleanpunaiset sukkikset + body. Kokeilen josko huomenna ehdin ennen ykää, vuorossa palloja. Emilillä oli Nextin raitaneule ja tummanruskeat sammarit, huomiseksi pitäisi houkutella pukemaan kauluspaitakin. Mutta kotona on ihanaa kun on siistiä! Siis todella siistiä. Mukavaa viikonlopun loppua kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Onnea Emilille! Meillä myös huomenna juhlat: poitsu 4v täyttää<3

    VastaaPoista
  2. jarna kiitos! Onnea myös sinne (Emilinkin "oikea" synttäripäivä on vasta maanantaina :))

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä! Pitääpä käydä katsomassa mitä löytyis :) Tänne blogiisi löysin toisen blogin kautta ja ihana on, kuin karkki tämä blogi! Mä suosin kans 2nd handia, alennuksia ym. lastenvaatteissa :) Onnittelut teidän synttärisankarille myös! t.Terhi (http://kultasisko.blogspot.com)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3