maanantai 22. marraskuuta 2010

Haalaria mä metsästän

Huh, juhlaputki melkein ohi - Emil täytti siis 4 vuotta ja sitä on juhlittu urakalla monta päivää. Huomiseksi vielä pitäisi leipoa pullaa päiväkotiin, muuten voinkin aloittaa seuraavan urakan eli lomavaatteiden kasaamisen lapsille ja itselle (mies hoitaa sentään omansa itse). Lähdemme reissuun loppuviikosta, mikä on ihanaa, mutta pakkaus tuo aina muutaman harmaan hiuksen. Juhlavaatteiden kanssa kävi muuten juuri niin kuin pelkäsinkin - Stella-neiti edusti kolmessa eri kretongissa kun koltut olivat vuorotellen kuolassa, puklussa ja muussa. Kovinkaan siistiä kuvaa ei siis saatu, muutenkin maman aika meni vauvan kanssa touhutessa sillä meille taitaa olla hampaita tulossa ja prinsessainen on ollut melkoisen kärttyinen viime päivät. Aamupäivä potkittiin iloisesti punavalkoisessa.

Body Marimekko, legginsit Zara
(molemmat huutis), sukat POP:n ale
Tämä pysyi puhtaana pisimpään.
Mekko Zara, huutiksesta.
Tänään sitten pakkasten innoittamana kasasin Emilin talvikamppeita pienimuotoisesti kuviin. Hanskoja ja pipoja on noin nelinkertainen määrä, mutten jaksanut kaivaa kaikkia kuviin.

Takki + housut Jonathanin Tähti, asusteet Kivat + Bogi.
Tämä on siis tarhassa ja kotipuistoilussa ykkösvaihtis pakkasilla, kosteussuojattu ja lämmin setti koossa 110. Kakkosasu on seuraavanlainen, kaksi eri takkia ja vyötäröhousut.  Kestävät jonkun verran vettä, mutta kevyempään ulkoiluun, kauppaan, kirjastoreissuille jne.

Turkoosi takki Ticket, musta takki + housut
H&M, hanskat Reimatec, pipo Reima.
Tuossa muuten kokoerot eri merkeissä näkyvät huvittavasti - viime vuonna Stockalta ostettu takki on kokoa 98!, muut 110...Ticket alkaa siis olla siinä ja siinä meneekö enää, mietin nyt laitanko huutikseen vai säästänkö. Tämä vaatteiden säästäminen onkin asia erikseen, näteimpiä ja siistimpiä olen molemmilta säilönyt kun lapsilukumme ei toivottavasti ole vielä täynnä. Mutta miten pitkään niitä on järkevää oikeasti pitää kaapissa? Pitäisikö Stella tuota takkia kolmen vuoden kuluttua? Saammeko vielä joskus pojan? Tykkäänkö tuosta sitten enää edes?

Takki Next, asusteet Bogi + H&M
Ja yllä vielä siistimpään menoon asua. Tuo Nextin parka on musta tosi kiva, yhdistyy usein tummiin farkkuihin ja Timberlandin klassikkonilkkureihin. Takki löytyi uutena ebaysta ja maksoi noin 15 euroa.

Kuvista puuttuu ainoa haalarimme eli muta-turkoosi -yhdistelmän Reimatec koossa 104. Se joutuu nyt sivuun, sillä tuntuu ohuelta ja kuluneelta jo tässä vaiheessa talvea. Niinpä pitäisi löytää uusi. Kysymys kuuluukin - ostanko nyt vai odotanko alennusmyynteihin? Ja millaisen hankin? Ja mistä on kokoja enää jäljellä, mikä onkin aika hyvä kysymys. Haalareista meillä on käynyt talvikamppeissa Ticket ja POP, mutta lähteneet eteenpäin. En vaan tykkää malleista, olleet hankalat pukea. Kaksiosaisina meillä molempien merkkien välikausivaatteet kyllä. Reimatecin haalarit olleet meille parhaat malliltaan ja kestävyydeltään tähän asti joka vuosi, mutta nyt en oikein tiedä. Tämän vuoden väreissä ei kovin kivoja, joskaan ulkonäkö noissa ei ole koskaan ollut se ykkösjuttu muutenkaan :) Ja täysihintaisina mä en noita(kaan) halua ostaa. Hmm. Minymolla on musta hyvä hinta-laatu -suhde, mutta niissäkään ei kokoja näytä paljoa olevan. Lisäksi mun suosikit eivät jostain syystä uppoa pojalle. Nämä esim. olisivat musta kivoja:


Ja tietenkin Molon Polaris, vihreänä sekin. En tiedä. Mitä te suosittelisitte, haalarina näin ylipäätään sekä ostanko nyt vai tammikuussa?

2 kommenttia:

  1. Jaa-a! Josset ole juuri yhden ja tietyn perässä, melkein kannattaa odotella sitä yhtä ja tiettyä meiliä, joka kertoo alesta. Tuskin menee edes tammikuulle, tai joulun välipäiville. Olin viime vuonna aivan ihmeissäni, kun niitä alemeilejä alkoi tipahdella jo joulukuun puolivälissä :).

    VastaaPoista
  2. Marika: päätin juuri että odotan niitä alemeilejä :) Mitään tiettyä ei ole pakko saada kuitenkaan. Pojan kanssa painaa jo hänenkin meilipiteensä niin paljon, etten enää voisikaan valita vaan omaa suosikkiani.

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3