torstai 18. marraskuuta 2010

Kysymys Ticketistä, apua!

Tulipas dramaattinen otsikko. Noh, kysymys tulee tässä: onko teillä (tai joillain on, muistan lukeneeni) kokemuksia Ticketin untuvapusseista? Kun noita Elloksen alekoodeja nyt näyttää tulevan jatkuvasti, niin pohdiskelin sellaisen hankkimista Stellalle 40% alella. Stockallakin olisi kantistarjouksessa, vaan ei ole sopivaa väriä :) En taas yhtään osaa arvioida sen tarpeellisuutta kesävauvan kanssa. Esikoinen syntyi marraskuussa, joten siinä vaiheessa kun istui ja luovuttiin kantokopasta sekä selällään pötköttelystä, oltiinkin jo keväässä. Nyt Stella pyrkii pystyyn luultavimmin vuoden vaihteessa viimeistään, joten yhdistelmissä olisi hyvä olla lämmikettä. Lampaankarvaa löytyy ja tietty äp:n makuupussi, jossa pötköttää nytkin, mutta riittävätkö ne? Ja onhan toi tietty aika makea :P

Kuva Ellokselta.
Hinta 98 e ja siitä ale.Näinkin syvällisiä pohditaan siis täällä. Ihana luminen talvikeli luonnollisestikin innoitti tähän, ja samalla tuli selväksi että Emil tarvitsee sen uuden haalarin sittenkin. Sitä siis seuraavaksi metsästämään.

Tänään saapui postissa "vaan" pientä kivaa, eli Reiman pinkit toppahanskat ja -töppöset (kiitos Helmi :)) sekä muutama kerä suloista Eskimon Drops -lankaa loistavasta Lankabaarista (suosittelen todella lämpimästi! Tulevat ilman postikuluja ja todella nopeasti). Aion siis lämmitellä uudelleen yläasteaikaista käsityöintoiluani, katsotaan mitä saan aikaiseksi...ainakin stressinpurkua ja kaulaliinan jollen muuta :) Tai sitten sitä stressiä lisää.

Väri on kaunis vanha roosa.
Pikapostaus, sillä jatkan siivoamista vähän vielä - Emilin synttäriviikonloppu edessä. Ensi viikolla lähdetäänkin jo reissuun, sitä ennen pitää miettiä vähän jokaisen lomagarderobia.

2 kommenttia:

  1. Meillä oli Eisbärchenin toppapussi ja oli kyllä hyvä viime talvena rattaissa, eli minä ehkä ostaisin teinä tuon Ticketin pussin kun vielä halvalla saa. Kokeile koodia 4200 tai 4151, pitäisi saada -50%

    VastaaPoista
  2. Jennies kiitos!!!! Siis rohkaisusta ja koodista, herkku on nyt matkalla meille :)

    VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3