tiistai 16. marraskuuta 2010

Clarks First Shoes

Ah, posti toi tänään kevättä&kesää (miten niin elän etuajassa...) odottamaan kahdet ihanat Clarksin nahkaiset ensikengät. Nämä molemmat ovat aivan syötävän suloisia! Varrelliset muistuttavat malliltaan joitain oman lapsuuden kenkiä ja nämä pinkit polka -dot -kuosiset taas...hurmaavat. Ylisanoja on jotenkin vaikea välttää :)
Molemmat ebaysta, ei mitään käytön jälkiä ja hinta postareineen n. 15 euroa yhteensä. Pakko sanoa tähän väliin, etten yleensä hanki kenkiä koskaan käytettyinä, mutta tällaisten kaksi kertaa ehkä jalassa olleiden ihanuuksien kohdalla teen mielelläni poikkeuksen :) Olen muutenkin todella tykästynyt Clarksin kenkiiin. Aikuisille ovat mun makuun vähän kolhoja enimmäkseen, mutta lapsille on tosi kauniita sen mukavuuden lisäksi. Aion metsästää myös Clarksin punaiset nahkasaappaat Stellalle tuolta, jotain tämän tyyppistä:


Mutta sitten joskus ensi vuoteen. Muutoin olen suosinut Emilillä ainakin pienestä pitäen seuraavaa linjaa kengissä: goret Viking tai Ecco, pakkaskengät Kuomat, kävelykengät Ecco, siistimmät talvikengät Timberland, lenkkarit Kangaroos ja Lacoste, sandaalit Footi. Zarasta olen hankkinut sitten kaupunkikäyttöön trendikkäämpiä kenkiä, jos silmiin on sopivia sattunut.

Oma kenkähulluuteni on äitiyden myötä huomattavasti laantunut. Ennen juoksin joka paikkaan 10 sentin koroilla, mutta vaivihkaa olen huomannut lempikengikseni muotoutuneen Marc O'Polon ratsareiden ja Camperin saappaiden. Siis matalien! Ennenkuulumatonta. Töissä ja juhlissa korkoa sentään löytyy entiseen malliin, mutta muuten en halua väsyttää jalkojani enkä pilata ihanuuksia muutenkaan täällä hiekkateillä ja puistoissa kuraan. Vielä on hakusessa oikein koville pakkasille siedettävän näköinen ja lämmin talvikenkä. Vinkkejä otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3