perjantai 12. marraskuuta 2010

Ebayn ihanuuksia

Huh mikä päivä. Stella on alkanut heräilemään öisin, mitä ei ensimmäiseen 3 kuukauteen oikeastaan juurikaan tapahtunut. Aamuisin siis maman olo on melkoinen ennen muutamaa kahvilitraa. Tänään käytiin Emilin toiveesta uudessa puistossa ja sitten vähän isänpäiväostoksilla. Emil käy siis tarhassa parina päivänä viikossa, ja olivat siellä tehneet liikkiksiä pikkulepiä sekä kortit. Minä kävin hakemassa yhden kirjan, muita juttuja olikin jo valmiina odottamassa. Vaatehamstrauksen lisäksi kun hamstraan lahjoja aina sitä mukaan kun eteen sattuu jollekin sopivaa. Hamstrauksesta pääsenkin päivän postaukseen, eli ebay-löytöihin. Brittien ebayssa on valtavasti aivan uskomattoman suloisia lastenvaatteita myynnissä punnan lähtöhinnoin, enkä ole joutunut vielä kertaakaan pettymään. Nextiltä tilaan toki uusiakin suoraan, mutta edellisen sesongin kuoseja ja malleja löytyy kivasti todella siisteinä käytettyinä. Stella on juuri siirtymässä kokoon 68 cm / 3-6 kk, joten kävin läpi tänään vaatteita ja otin pesuun. Tässä muutamia aivan uudenveroisia settejä kokoluokissa 68-74 cm, joita olen tuolta maailmanmarkkinoilta hankkinut - yksikään ei ole maksanut postikuluineen yli 10 euroa.

Lempisetti jo nyt, Nextiltä, ja kuvassa
myös assistentin varpaat :)

Tämäkin on aivan ihana.
Tyllit tulevat meillekin!


Tässä näkyy hyvin Nextille ominaiset
kauniit yksityiskohdat.


Mikä Peppi Pitkätossu-asu!

Tässä taas farkkumekko,
mulla on joku fiksaatio niistä.

Omenoita kotiasuksi.

Neulemekko Gapin,
nappileggarit Name It, huutis.

Tässä muutamia valittuja paloja, mikä setti on sinusta kaunein?

3 kommenttia:

 1. Ylimmäinen, alimmainen ja peppipitkätossumainen setti :). Tosi nättejä, pienille löytää vaikka mitä pilkkahintaan.

  Mä ostaisin muuten paljonkin Ebaysta, mutta jännittää ne englantilaisten käyttämät superhajustetut pesuaineet. Jotkut sitä käyttää, kaikki ei. Meillä kun on aina pesty hajusteettomilla pesuaineilla vaatteet, tuntuu nuo hajusteet melkoisilta. Suomalaisten käytettyjen vaatteiden kanssa ei ongelmaa. Onneksi etikassa liottamalla tälläiset superherkkanenäisetkin saa brittivaatteetkin tuoksuttomiksi :D.

  VastaaPoista
 2. Marika: siis niin totta tuo pesuaineasia! Meilläkin pestään aina hajusteettomilla, ja olin ekojen settien kanssa pyörtyä tuoksusta (joka sinänsä on ihan hyvä, ei siinä mitään :)). Pesen nuo brittiostokset aina ennen käyttöä useampaamn kertaan ja haju onneksi lähtee. Mutta hurja on! Ja pienille löytyy kyllä mielipuolisesti ihania vaatteita. Pojallekin teen välillä löytöjä, mutta kuten kotimaistenkin kanssa, niin 4 veelle on jo aika hankala löytää siistejä käytettyinä - olen sen verran tarkka kunnon suhteen että mieluiten uudenveroisia hankkisin :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita settejä, ehkä vähän yllättäen tuo alimmainen setti kolahti eniten, se on niin raikas ja simppelin kaunis! Muiden kohdalla onkin vaikea päättää parasta, huolisin kaikki meillekin:) Ehkäpä tyllihimon kasvaessa valitsisin kakkossetin, väri on ihanan murrettu ja farkkukangas iskee myös!

  Mun pitäis ehkä myös perehtyä ebayhin...

  VastaaPoista

<3 Ilahdun kaikista kommenteista <3